Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh

kız durucuğum ikiz dedinde...

dün akşam kocişle oturyorduk kahve yaptım içtik...öylesine fincanları kapadık...şamata olsun diye....

eşime dedim bir dilek tut...fincanın tabağanı ters çevirirken 2 tane çizgi birden hemen aktı....eşime dedimki 2 dileğin var ikiside hemen gerçek olacak demesin bana

o zaman ikiz olacak...sizleri allah mı söyletiyor nedir...sağlıklı hayırlı olsunda razıyım tek çift..yeterki rabbim hayırlısıyla göstersin....

pek anlamamda benimde fincanda küçük bebek yüzü gördüm...artık nedir bilmiyorum...

İnşallah canım inşallah bebek haberdir hayır olsun

evet..bunları orda gördüm bebeği kendi falımda..kız bi açtım fincanı karşımda mincik bir bebek yüzü aslında anlamam faldan...biran gördüm...eşimin fincanındada tencere...ikiside çok belirgindi...

bende anlamam ama bende de bebek çıkardı cenin pozisyonunda hemde tencereye baktım internetten sevgilinizi anlamsız yere kıracaksınız yazıyoooo aslında bütününe bakıp yorum yapmak en iyisi

kızlar ben yengeç burcuyum az önce aylık yorumu okuyordum..bu ay yengeçler hamile kalabilir ve hamileliklerini müjdeleyebilir yazıyordu...içim birden kıpır kıpır oldu...my net tekine bakıyordum...

durucuğum sende bebek çıkmış egemize kavuştun inşallah bir egeyede ben kavuşurum....

kızlar ben yengeç burcuyum az önce aylık yorumu okuyordum..bu ay yengeçler hamile kalabilir ve hamileliklerini müjdeleyebilir yazıyordu...içim birden kıpır kıpır oldu...my net tekine bakıyordum...

İnşallah bir tanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…