ben gidermiyim hiç duru burdayım yenilemeye geç basınca çıkmış gibi görünüyorum
inşallah kızlar inşallahhhhhhhhhhhhhhh
kız durucuğum ikiz dedinde...
dün akşam kocişle oturyorduk kahve yaptım içtik...öylesine fincanları kapadık...şamata olsun diye....
eşime dedim bir dilek tut...fincanın tabağanı ters çevirirken 2 tane çizgi birden hemen aktı....eşime dedimki 2 dileğin var ikiside hemen gerçek olacak demesin bana
o zaman ikiz olacak...sizleri allah mı söyletiyor nedir...sağlıklı hayırlı olsunda razıyım tek çift..yeterki rabbim hayırlısıyla göstersin....
pek anlamamda benimde fincanda küçük bebek yüzü gördüm...artık nedir bilmiyorum...
inşallah bebeğimin haberini alırım ...peki tencere nedir...
inşallah bebeğimin haberini alırım ...peki tencere nedir...
evet..bunları orda gördüm bebeği kendi falımda..kız bi açtım fincanı karşımda mincik bir bebek yüzü aslında anlamam faldan...biran gördüm...eşimin fincanındada tencere...ikiside çok belirgindi...
durucuğum sende bebek çıkmış egemize kavuştun inşallah bir egeyede ben kavuşurum....
kızlar ben yengeç burcuyum az önce aylık yorumu okuyordum..bu ay yengeçler hamile kalabilir ve hamileliklerini müjdeleyebilir yazıyordu...içim birden kıpır kıpır oldu...my net tekine bakıyordum...
durucuğum sende bebek çıkmış egemize kavuştun inşallah bir egeyede ben kavuşurum....
kızlar misafirim geldi...görüşürüz....
kızlar misafirim geldi...görüşürüz....
evet canım başbaşayız belki minnak gelir bu saalerde geliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?