Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızz kedersiz oturma odan kaldı bilgisayarında orda herhal bize nerden hangi odadan katılıyorsun

bende seviyorum evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim ama şimdi iyikide almışız diyorum ...valla hiç fena olmazz evimde baya geniş hepinizi ağırlıyabilirmm :79:

kızlar ben geldim nasılsın güzel bacılarım benim
hoşgeldin canom nasılsınnn nasıl gidiyo zaman geçmiyo değilmi:97:

nurcanım canım benim evin çok güzel ... Yeni evin sana uğur getirsin canım... Ben inanıyorum ki bu ev sana uğur getirecek canım yaaa.......

sen öleee zannet :82: Yakında çocuklarla dolacak hatta çocukları o odayı sığdıramayacannn Inşallah canım yakındır müjden
inşallah kızlarrr
kızz kedersiz oturma odan kaldı bilgisayarında orda herhal bize nerden hangi odadan katılıyorsun
bir tek oturma odam kaldı zati geliyo azcık bekle en çok sevdiğim oturma odası zaten

[sıze="1"] [/sıze]

abuuuuuuuuu resimmi var silmeyin hemen bakıyoommmm

günaydın bu aradaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın caniş hoş geldin

bende seviyorum evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim ama şimdi iyikide almışız diyorum ...valla hiç fena olmazz evimde baya geniş hepinizi ağırlıyabilirmm :79:
huzur içinde oturun inşşşş
inşallah kızlarrr

bir tek oturma odam kaldı zati geliyo azcık bekle en çok sevdiğim oturma odası zaten

[sıze="1"] [/sıze]
bekliyom canım sana kolaylıklar

Hepicinize günaydın canlarııııııııımmmmmmmmmmm
nurcanım ev,n çoooookkkkkkkkkkkk güzelmiş güle güle otur canım yeni evin sana uğur getirsin evinde minik afacanlar koştursun

günaydınlarrrrrrrrrrrrr
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, duru81+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84+, sifaa+, umudunukaybetme+

maşallahhh bugün kalabalık burasıııı

nurcanımmm yaa evini çok beğendimm çokta güzel döşemişsin tertemiz vallaa süperrr.darısı bizlerin başına inşallahhh..o çocuksuz odada da çocuklar gelecek yakında merak etmee canımm..birde mutfağın orda buzdolabı yerine neden koymadın dolabını sığmadımı yoksamm..

hepicinize günaydın canlarııııııııımmmmmmmmmmm
nurcanım ev,n çoooookkkkkkkkkkkk güzelmiş Güle güle otur canım yeni evin sana uğur getirsin evinde minik afacanlar koştursun
amin canım benimm inşallah çok saol, çok teşekkür ettim darısı bütün evsizlerin başına

bu arada tosti gelmiş sabahhh abisinin durumu ne oldu yaaa benmi kaçırdım daha önceden söyledi de...

inşallah sevdam o günleride görecekmiyimm bilmiyorumm..bizim mutfağın balkonuna bakan çocuk parkı var resimler arasında var hep gözüm takılıyo bu soğukta bile anne babalar çocuklarını getiriyorlar Allahım diyorum ne olur banada nasip et diyorumm imrenerek bakıyorum valla
canım maalesef sığmadı dolabımız marangozcu çağırtacazda bakalım kim bilir ne zamana kadar öyle kalacak eşim çok rahat bu konularda

inşallah canımmm inşşallahhh bizde o duyguları tadıcazzzz karamsarlık yokkk yeni ev yeni ortam sana iyi gelecekk inşallahhh..
aynı benim eşimmm hallederizzzzz der ama bir türlü halledilmezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…