sen öleee zannet :82: yakında çocuklarla dolacak hatta çocukları o odayı sığdıramayacannnÇOCUKSUZ ODASI:)))
bende seviyorum evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim ama şimdi iyikide almışız diyorum ...valla hiç fena olmazz evimde baya geniş hepinizi ağırlıyabilirmm :79:kedersiz canım evin muhteşem iyi günlerde bebişlerle oturun inşallh ohhhhhh missssss gibi evin eksik bitmez dert etme canım yavaş yavaş hallolur tekrarr hayırlı olsun bayıldım evine ahhhhh misafirin olsak şöleee toplucaaaa :79:
hoşgeldin canom nasılsınnn nasıl gidiyo zaman geçmiyo değilmi:97:kızlar ben geldim nasılsın güzel bacılarım benim
nurcanım canım benim evin çok güzel ... Yeni evin sana uğur getirsin canım... Ben inanıyorum ki bu ev sana uğur getirecek canım yaaa.......
inşallah kızlarrrsen öleee zannet :82: Yakında çocuklarla dolacak hatta çocukları o odayı sığdıramayacannnInşallah canım yakındır müjden
bir tek oturma odam kaldı zati geliyo azcık bekle en çok sevdiğim oturma odası zatenkızz kedersiz oturma odan kaldı bilgisayarında orda herhal bize nerden hangi odadan katılıyorsun
abuuuuuuuuu resimmi var silmeyin hemen bakıyoommmm
günaydın bu aradaaaaaaaaaaaaaaa
günaydın caniş hoş geldinabuuuuuuuuu resimmi var silmeyin hemen bakıyoommmm
huzur içinde oturun inşşşşbende seviyorum evimi ilk gördüğümde beğenmemiştim ama şimdi iyikide almışız diyorum ...valla hiç fena olmazz evimde baya geniş hepinizi ağırlıyabilirmm :79:
bekliyom canım sana kolaylıklarinşallah kızlarrr
bir tek oturma odam kaldı zati geliyo azcık bekle en çok sevdiğim oturma odası zaten
[sıze="1"] [/sıze]
günaydın bugün geç kaldın farketmedim sanma :88:
silmiyecem zaten kalsınn topikte ..bizim meraklı diğer kızlarda ister şimdi bir daha yüklüyemem bu kadar resimabuuuuuuuuu resimmi var silmeyin hemen bakıyoommmm
saollevin hayırlı uğurlu olsun
amin canım benimm inşallah çok saol, çok teşekkür ettim darısı bütün evsizlerin başınahepicinize günaydın canlarııııııııımmmmmmmmmmm
nurcanım ev,n çoooookkkkkkkkkkkk güzelmişGüle güle otur canım yeni evin sana uğur getirsin evinde minik afacanlar koştursun
inşallah sevdam o günleride görecekmiyimm bilmiyorumm..bizim mutfağın balkonuna bakan çocuk parkı var resimler arasında var hep gözüm takılıyo bu soğukta bile anne babalar çocuklarını getiriyorlar Allahım diyorum ne olur banada nasip et diyorumm imrenerek bakıyorum vallagünaydınlarrrrrrrrrrrrr
Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
sevdanehri54, duru81+, iipekk34+, Kedersiz+, leydim84+, sifaa+, umudunukaybetme+
maşallahhh bugün kalabalık burasıııı
nurcanımmm yaa evini çok beğendimm çokta güzel döşemişsin tertemiz vallaa süperrr.darısı bizlerin başına inşallahhh..o çocuksuz odada da çocuklar gelecek yakında merak etmee canımm..birde mutfağın orda buzdolabı yerine neden koymadın dolabını sığmadımı yoksamm..
inşallah sevdam o günleride görecekmiyimm bilmiyorumm..bizim mutfağın balkonuna bakan çocuk parkı var resimler arasında var hep gözüm takılıyo bu soğukta bile anne babalar çocuklarını getiriyorlar Allahım diyorum ne olur banada nasip et diyorumm imrenerek bakıyorum valla
canım maalesef sığmadı dolabımız marangozcu çağırtacazda bakalım kim bilir ne zamana kadar öyle kalacak eşim çok rahat bu konularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?