CANIM yaaaa iyki varsınız... daha önceleri ne yalan söliim hep olumsuz düşünmüştüm olmadı.... şimdi bana 1 tane dondurulmuş embriyo transfer ettiler ama öncekilere göre daha olumluyum.. şansım çok az ama umudum daha çokk... oda sizlerin sayesine....
bide ipeğim belim çok ağrıyo canım ondan korkuyrum...... :18:
kızlar bişi sölücem ben bu akşam eşimle markete gitmem gerekiyo zaten transferi saymassak 5 gün oldu test te çıkarmı acaba akşam bi test yapsam biliyorum çok aceleciyim ama napim ..
bel ağrısı normaldir canım takma kafana ipektede olmuşnurcanım ilk günler lkasıklarımda ağrı vardı şimdi yok ama bu sefer belim ağrımaya başladı.... ondan da ne yalan sölim korkuyom...... :18:
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah herkesin evinden huzur,mutluluğu eksik etmesinkedersiiiiiizzzz bi sürü şey yazdım gelmedii(((( netim berbat.güle güle can sağlığıyla oturun.çocuksuz çocuk odanızı tez vakitte doldurmanız dileğimle:)..hayırlı olsun bi ömür mutlu olsun yuvanız.
sakın yapma canım varsada çıkmaz daha çok erken .negatif çıkarsa bu sefer üzüleceksin aklın hep o teste kalacak .sakınnkızlar bişi sölücem ben bu akşam eşimle markete gitmem gerekiyo zaten transferi saymassak 5 gün oldu test te çıkarmı acaba akşam bi test yapsam biliyorum çok aceleciyim ama napim ..
saol ipek içimi rahatlattın canım.... doktorum bu sefer daha umutlu konuştu acaba onunda etkisi varmı bilmiyorum.... ben bu tedavide ilaç kullanmadım daha öncekilerde kullanmıştım... sadece çatlatma iğnesi yaptırdı doktorum oda göbekten şırıngada hazırdı kendim yaptım.... transferde rahim yapısının mükemmel olduğunu söledi doktorum artı embriyoloğumuxda biri çözülürken bozuldu diğeri gayet güzel dedi... ondan mıdır nedir bide okuduğumuz daular falan umutluyum RABBİM e şükürler olsun.....
sevdam okudum senin için aldığım duaları inşallah bu dualar vesile olur hamile kalmana
kız ne yırtınıyonn bebeği düşüreceksin Allah korusunntamam tamam yapmıyorummmmm okeyyyyyyyyyyyy :83:
cidden seviyonmu len bizi hamile kaldıktan sonrada bu kadar sevecekmisin değişmiyeceksin değilmi söz ver banaçok saolun kızlar ya iyiki varsınız güzel kardeşlerim sizleri çok ama çok seveyruuuuuuuum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?