Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersiiiiiizzzz bi sürü şey yazdım gelmedii(((( netim berbat.güle güle can sağlığıyla oturun.çocuksuz çocuk odanızı tez vakitte doldurmanız dileğimle:)..hayırlı olsun bi ömür mutlu olsun yuvanız.

hiç korkma canım tuttuğu zmanla tutmadığı zamnki belitrtiler birbirine çok benziyo
şu anki ağrıları hiç anlamlandırmaya çalışma hem benim hala belim ağrıyo
dün eşimle avm de buluşucaktık bir şeyler bakacaktık ben eşimin yanıma gelmesini
bekleyemedim belim ağrısından eve döndüm bende de oluyo bel ağrısı

kızlar bişi sölücem ben bu akşam eşimle markete gitmem gerekiyo zaten transferi saymassak 5 gün oldu test te çıkarmı acaba akşam bi test yapsam biliyorum çok aceleciyim ama napim ..

saol ipek içimi rahatlattın canım.... doktorum bu sefer daha umutlu konuştu acaba onunda etkisi varmı bilmiyorum.... ben bu tedavide ilaç kullanmadım daha öncekilerde kullanmıştım... sadece çatlatma iğnesi yaptırdı doktorum oda göbekten şırıngada hazırdı kendim yaptım.... transferde rahim yapısının mükemmel olduğunu söledi doktorum artı embriyoloğumuxda biri çözülürken bozuldu diğeri gayet güzel dedi... ondan mıdır nedir bide okuduğumuz daular falan umutluyum RABBİM e şükürler olsun.....

nurcanım ilk günler lkasıklarımda ağrı vardı şimdi yok ama bu sefer belim ağrımaya başladı.... ondan da ne yalan sölim korkuyom...... :18:
bel ağrısı normaldir canım takma kafana ipektede olmuş

canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah herkesin evinden huzur,mutluluğu eksik etmesin
kızlar bişi sölücem ben bu akşam eşimle markete gitmem gerekiyo zaten transferi saymassak 5 gün oldu test te çıkarmı acaba akşam bi test yapsam biliyorum çok aceleciyim ama napim ..
sakın yapma canım varsada çıkmaz daha çok erken .negatif çıkarsa bu sefer üzüleceksin aklın hep o teste kalacak .sakınn

Son düzenleme:
çok erken leydim 5 gün bekle canım daha..hem pazartesi bile 10.günün falan oluyo hesaplarıma göre anca kan testinde çıkar zaten canım

kızlar annemler geliyorlarmış...aradılar...sizlerden ayrılmakta zor ama...kendinize çok iyi bakın...

LEYDİM O BEL AĞRISINI SORUN ETME..KENDİNE BENİM KARDEŞİM YENİ ÖĞRENDİ HAMİLE OLDUĞUNU ÇOK BELİM AĞRIYOR DİYOR...ONUN İÇİN HAMİLEYMİŞSİN GİBİ DÜŞÜN..İNŞALLAHTA ÖYLESİN BİTANEM...

BYYYYYYYYYYY:80::80:

inşallah canım inşallah ...bu defa tedavide bizimde doktorun konuşmaları her zamankinden dahaumutlu daha güzeldi aynı şekilde embiryologta tarnsfer öncesi
döllenmeyle ilgili konuşurken diğerinden daha umutluydu çok şükür sonuç iyi oldu
inşallah seninde öyle olucak canım

bulut güle güle canım ....leydim tabiki çıkmaz çok erken ama sen erken olduğu için çıkmadı demezsin kalan günleri kendine zehir edersin lütfen sabret pazartesiyi bekle beklerken de bol bol dua et
ben yahalık yabari yamusavvir tesbih ediyodum ayetel kürsiyi tespih ediyodum yaallah yarahman ya rahim diyodum aklıma gelen bütün tespihleri çekiyodum çok faydası oluyo bekleme sabrını veriyo

güle güle bultucumm ne güzelll annenler geliyomuşşş

bu aradaaa tuğbiş dedinizdeeee nerde bu çatlakk yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…