Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm evin çok güzel ...çok ferah bir ev ...her tarafı aydınlık..güneşin hiç eksik olmaz valla...çokta geniş...rabbim ağız tadıyla huzurla eşinle çocuklarınla tüm sevdiklerinle beraber bir ömür boyu huzurlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin...çocuk parkınada gelince ne güzel canın sıkılmaz...onların sesi...yeter...inşallah tez vakitte sende çocuklarınla o parkta oynarsınız...bak ne şanslı çocuklar olacaklar...park ayağanın dibinde...

kız dünür bu yaramazlar parktan gelmezler...senin işlerin olurrrrrrrrr...sen gidek diye sinirlenirsin onlar gelmezzzzzzz...anammmmmmm oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy artık seni görmek lazım o zamannnnnnn

durucumm dün ne zaman taşınıcağımızı sormuşsun valla baya bir işi var iç mimarlardan teklifler alınıyo işte daha tadilat olacak falan inşallah yılbaşına kadar geçeriz

bugün maçı varmı eşinin bacım msn ye girebilcenmi akşama ona göre bende gelmeye çalışırım

inşallah canımmm inşşallahhh bizde o duyguları tadıcazzzz karamsarlık yokkk yeni ev yeni ortam sana iyi gelecekk inşallahhh..
aynı benim eşimmm hallederizzzzz der ama bir türlü halledilmezzz
irkek mileti hepsi aynı ama senin eşinle benim eşimin göbek bağları bir kesılmiş sanki

saol dünürcüm inşallahh görürüz o günleri hepimizz..valla sen söledinde bir an hayal kurdumm aynı dediğin gibi olacakk sanırımm bende onlarla beraber kaykayda kayarım salıncata salllanırım ahhh ahhh :97: :97: :97:

Son düzenleme:
benim eşimde öyledir sağolsun

ya zaten bu erkeklerin çoğu böyle amaaaaa kendi istedikleri bişiy olunca pire gibi oluyolarrr ben mutfağa stor yaptırcam 10 gündür mutfağı ölç diyom ölçeriz acelesi yok diyo ve ölece bekliyor halaa sonunda bana düşecek yine bu işlerrr

daha çok beklersinn :90:

inşallahhhhhhhh

ayyy yeni smile ler eklenmiş eskiden vardı bikaçı ama artık görmüyodum

:92: :83: :82: :94: :95: :96: :86: :76: :78: :81: :79: :93: ayy süpermişşşşş

Son düzenleme:
Hoşgeldin sevdacım ...... Heyecanlıyım evet .. Ama fazla takmamaya çalışıyorum.... Yoksa çok stres oluyo....

bizde sandalyeleri tamir ettircez yazdan beri :86:

umudnukaybetme hoşgeldin canım .herkes bildiğin gibi sen nasılsın.çok merak ettim ne olmuş tostinin abisine kötü bişey yoktur umarım

hosbulduk canim
iyi olmaya calisiyoruz
bilmiyorum ya yanlis hatirlamiyorsam kan veririken kaninda hepatatip c mi gorulmus ne oyle birseydi yanlis hatirlasmiyorsam

canim bu arada evin cok guzel

evet leydimmm başka şeylerle meşgul olmaya çalışmak lazım insan ne kadar düşünüyosa okadar strese giriyooo sonucu merak ediyooo

Hoşgeldin sevdacım ...... Heyecanlıyım evet .. Ama fazla takmamaya çalışıyorum.... Yoksa çok stres oluyo....

canım ara ara koltupa uzan kapa gözünü ve içinden pazartesi günü çok mutlu olacağını
sağlıklı bir hamillik geçirip bebeğine sağlıkla kucağına alacağını söyle güzel güzel hayaller kur çok faydası oluyo olumlu düşünmenin bana nevo öğretmişti

CANIM yaaaa iyki varsınız... daha önceleri ne yalan söliim hep olumsuz düşünmüştüm olmadı.... şimdi bana 1 tane dondurulmuş embriyo transfer ettiler ama öncekilere göre daha olumluyum.. şansım çok az ama umudum daha çokk... oda sizlerin sayesine....

bide ipeğim belim çok ağrıyo canım ondan korkuyrum...... :18:

nurcanım ilk günler lkasıklarımda ağrı vardı şimdi yok ama bu sefer belim ağrımaya başladı.... ondan da ne yalan sölim korkuyom...... :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…