- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hoşgeldin umudunukaybetme fazla gelen giden olmadığı için bir değişiklik yok
bildiğin gibi
inşallah canımmm inşşallahhh bizde o duyguları tadıcazzzz karamsarlık yokkk yeni ev yeni ortam sana iyi gelecekk inşallahhh..
aynı benim eşimmm hallederizzzzz der ama bir türlü halledilmezzz
irkek mileti hepsi aynı ama senin eşinle benim eşimin göbek bağları bir kesılmiş sankiinşallah canımmm inşşallahhh bizde o duyguları tadıcazzzz karamsarlık yokkk yeni ev yeni ortam sana iyi gelecekk inşallahhh..
aynı benim eşimmm hallederizzzzz der ama bir türlü halledilmezzz
saol dünürcüm inşallahh görürüz o günleri hepimizz..valla sen söledinde bir an hayal kurdumm aynı dediğin gibi olacakk sanırımm bende onlarla beraber kaykayda kayarım salıncata salllanırım ahhh ahhh :97: :97: :97:dünürüm evin çok güzel ...çok ferah bir ev ...her tarafı aydınlık..güneşin hiç eksik olmaz valla...çokta geniş...rabbim ağız tadıyla huzurla eşinle çocuklarınla tüm sevdiklerinle beraber bir ömür boyu huzurlu sağlıklı yaşamayı nasip etsin...çocuk parkınada gelince ne güzel canın sıkılmaz...onların sesi...yeter...inşallah tez vakitte sende çocuklarınla o parkta oynarsınız...bak ne şanslı çocuklar olacaklar...park ayağanın dibinde...
kız dünür bu yaramazlar parktan gelmezler...senin işlerin olurrrrrrrrr...sen gidek diye sinirlenirsin onlar gelmezzzzzzz...anammmmmmm oyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy artık seni görmek lazım o zamannnnnnn
benim eşimde öyledir sağolsun
daha çok beklersinn :90:ya zaten bu erkeklerin çoğu böyleamaaaaa kendi istedikleri bişiy olunca pire gibi oluyolarrr ben mutfağa stor yaptırcam 10 gündür mutfağı ölç diyom ölçeriz acelesi yok diyo ve ölece bekliyor halaa sonunda bana düşecek yine bu işlerrr
irkek mileti hepsi aynı ama senin eşinle benim eşimin göbek bağları bir kesılmiş sanki
ivetttt ivettttt
saol dünürcüm inşallahh görürüz o günleri hepimizz..valla sen söledinde bir an hayal kurdumm aynı dediğin gibi olacakk sanırımm bende onlarla beraber kaykayda kayarım salıncata salllanırım ahhh ahhh :97: :97: :97:
ya zaten bu erkeklerin çoğu böyleamaaaaa kendi istedikleri bişiy olunca pire gibi oluyolarrr ben mutfağa stor yaptırcam 10 gündür mutfağı ölç diyom ölçeriz acelesi yok diyo ve ölece bekliyor halaa sonunda bana düşecek yine bu işlerrr
umudnukaybetme hoşgeldin canım .herkes bildiğin gibi sen nasılsın.çok merak ettim ne olmuş tostinin abisine kötü bişey yoktur umarım
Hoşgeldin sevdacım ...... Heyecanlıyım evet .. Ama fazla takmamaya çalışıyorum.... Yoksa çok stres oluyo....
hosbulduk canim
iyi olmaya calisiyoruz
bilmiyorum ya yanlis hatirlamiyorsam kan veririken kaninda hepatatip c mi gorulmus ne oyle birseydi yanlis hatirlasmiyorsam
canim bu arada evin cok guzel
canım ara ara koltupa uzan kapa gözünü ve içinden pazartesi günü çok mutlu olacağını
sağlıklı bir hamillik geçirip bebeğine sağlıkla kucağına alacağını söyle güzel güzel hayaller kur çok faydası oluyo olumlu düşünmenin bana nevo öğretmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?