iyi valla :86:kaç dakka yaptın masajı :92:nasıl alcem masajla kandırdım yoksan beleş vermez bilgisayARI HAHAHA
iyi valla :86:kaç dakka yaptın masajı :92:
testler muayene çok tutuyoo daha bitmez ki 2li test 3lü test 4 lü test ayrıntılı dobler
haklısın çok masraflı olsun sağlık olsun mercimeğimiz büyüsün dünyaya gelsin hayırlısı ile
45 dk akşam da dahilGene sigarayı bıraktı burnundan soluyo
bebişimize feda olsunn paralarhamilelikle ilgili olanları mecburen özelde yaptırıyoruz geçen hafta yaptıkları
kan sayımları toksoplazma falan 131 lira tutmuştu neyse sağlık olsun allah eşime güç kuvvet versin ne diyim
iyi valla :86:kaç dakka yaptın masajı :92:
evet ipeğimm herşey ateş pahasıı durunun da dediği gibi daha diğer testler var en mantıklısını yapıyosun
ahh şu erkeklerr yokmu hep kendi çıkarlarına
sigarayı daha çok bırakıp başlarr eşin ..ne kadar zor olduğunu ben biliyorumm ..bende bırakamadım tekrar başladımm ama eşim benden iradeli çıktı o içmiyo artık
eee napcen işini bilmem iz gerek koceyi ya masajla ya yemekle yada fikfikle kandırcan işin püf noktası ablanızı dinleyin 9 yıllık tecrübem:92: Adamı damardan gircen işin sırrı bu
eee napcen işini bilmem iz gerek koceyi ya masajla ya yemekle yada fikfikle kandırcan işin püf noktası ablanızı dinleyin 9 yıllık tecrübem:92: Adamı damardan gircen işin sırrı bu
çok pahalı çok hele böyle tedaviyle olunca ucu bucağı yok artık
maliyet tutamıyorum zaten o kadar çok iğne alıyoruz ki kaç tane iğne oldum
kaç lira verdim ipin ucu kaçtı ...inşallah allah isteyen herkese istediği zamanda
sorunsuzca hamile kalmayı nasip etsin en başta sizlere
ne yapıyım duru çok seviyorum bunlarıı :92:aaaaaaaaaaaaaa nurcanım olmadııı walla bak bırak onu kaka o kakaaa
tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tünnaydın fatoşum hoşgeldinnntünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaa hiç olmamış üzüldüm ne güzel bırakmıştın keşke başlamasaydınahh şu erkeklerr yokmu hep kendi çıkarlarına
sigarayı daha çok bırakıp başlarr eşin ..ne kadar zor olduğunu ben biliyorumm ..bende bırakamadım tekrar başladımm ama eşim benden iradeli çıktı o içmiyo artık
gerçekten işyerinde daha zor geçiyo bi kereo yolu gelmek yetiyo6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34+, Kedersiz+, sevdanehri54+
amin ipeğim amin sanada güç kuvvet versin sende çalışıyosun zordur hamile hamile çalışmak bilirim
bebişimize feda olsunn paralar
bence devam ettsin belki öyle kapanır topikfesleğin şimdi bişi sorcamrtük burayı kapattcak diye korkuyommm masaja dedin yaaa
ne yapıyım duru çok seviyorum bunlarıı :92:..kakasız bu ama yaa bak tertemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?