Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet ipeğimm herşey ateş pahasıı durunun da dediği gibi daha diğer testler var en mantıklısını yapıyosun

testler muayene çok tutuyoo daha bitmez ki 2li test 3lü test 4 lü test ayrıntılı dobler
haklısın çok masraflı olsun sağlık olsun mercimeğimiz büyüsün dünyaya gelsin hayırlısı ile

hamilelikle ilgili olanları mecburen özelde yaptırıyoruz geçen hafta yaptıkları
kan sayımları toksoplazma falan 131 lira tutmuştu neyse sağlık olsun allah eşime güç kuvvet versin ne diyim

45 dk akşam da dahil Gene sigarayı bıraktı burnundan soluyo

ahh şu erkeklerr yokmu hep kendi çıkarlarına

sigarayı daha çok bırakıp başlarr eşin ..ne kadar zor olduğunu ben biliyorumm ..bende bırakamadım tekrar başladımm ama eşim benden iradeli çıktı o içmiyo artık

6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34+, Kedersiz+, sevdanehri54+

amin ipeğim amin sanada güç kuvvet versin sende çalışıyosun zordur hamile hamile çalışmak bilirim

evet ipeğimm herşey ateş pahasıı durunun da dediği gibi daha diğer testler var en mantıklısını yapıyosun

çok pahalı çok hele böyle tedaviyle olunca ucu bucağı yok artık
maliyet tutamıyorum zaten o kadar çok iğne alıyoruz ki kaç tane iğne oldum
kaç lira verdim ipin ucu kaçtı ...inşallah allah isteyen herkese istediği zamanda
sorunsuzca hamile kalmayı nasip etsin en başta sizlere

aaaaaaaaaaaaaa nurcanım olmadııı walla bak bırak onu kaka o kakaaa

eee napcen işini bilmem iz gerek koceyi ya masajla ya yemekle yada fikfikle kandırcan işin püf noktası ablanızı dinleyin 9 yıllık tecrübem:92: Adamı damardan gircen işin sırrı bu

allasenii güldürdün beni sabah sabah
ama bazı kocalara bu yetmiyo daha fazlasını istiyorlarr :86: :86: :86:

eee napcen işini bilmem iz gerek koceyi ya masajla ya yemekle yada fikfikle kandırcan işin püf noktası ablanızı dinleyin 9 yıllık tecrübem:92: Adamı damardan gircen işin sırrı bu

fesleğin şimdi bişi sorcam rtük burayı kapattcak diye korkuyommm masaja dedin yaaa

arkadaşlarımın adına amin diyorum

aaa hiç olmamış üzüldüm ne güzel bırakmıştın keşke başlamasaydın
6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir
duru81, feslegen_tohumu, ftsedp, iipekk34+, Kedersiz+, sevdanehri54+

amin ipeğim amin sanada güç kuvvet versin sende çalışıyosun zordur hamile hamile çalışmak bilirim
gerçekten işyerinde daha zor geçiyo bi kereo yolu gelmek yetiyo
bebişimize feda olsunn paralar

bizde öyle diyoruz feda olsun yeterki sağlıklı olsun

ne yapıyım duru çok seviyorum bunlarıı :92:..kakasız bu ama yaa bak tertemiz

ıııı ııııııııııhhhhh hayır olmaz içmeeeeee bak sen içiyosun vücut kimyanı bozuyosun eee sonra bizim yumurcağın gelmesini engelliyosuuunnn sana yok sigara migara

bu arada şuu cütyen sallamana ölüyoommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…