merakta bırakacak illa bizi söylesene kızım ne yaptın sonuç necanlarım güzel dualarınız için hepinizden ALLAH razı olsun.... RABBİM gönüllerinizin muadını tez vakitte nasip etsin inş..... inanın şu tablo gözlerimi yaşarttı... benim iyi yürekli arkadaşlarım......
A.s canım hoşgeldinnn..fikfik konuşmuyoruz artık bu aralar herkes damar takılıyoselam millet nasılsınız fikfikçiler haha
Allahım ne olur yasemin arkadaşızın sonucu pozitfi olsun ne olurrrryok sevdacım daha gitmedim 11 de evden çıkıcam inş.... size sonucu alınca bende nurcanın nosu var hemen onu arayıp haber veririm canlarım ... kuzucuklarım benim girtmeden bi gireyim dedim .....
anca yazıyorum ne yapıyımmalüüüü nurcan nerdesen yazmıyon yazmakparalımı artık hahah
yok sevdacım daha gitmedim 11 de evden çıkıcam inş.... size sonucu alınca bende nurcanın nosu var hemen onu arayıp haber veririm canlarım ... kuzucuklarım benim girtmeden bi gireyim dedim .....
bende bu sefer kimseye söylemiyecem aileme dahiiinş kızlar inanın dünyanın en mutlu insanı olucam şu değerlerim arttıysa..... öncelikle herşeyin hayırlı RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.... ben 3-4 gündürnormal yaşantıma döndüm zaten yatmıyorum merdiven inip çıktım işlerimi yavaş yavaş hallettim .... kızlar inanın çevremdekilerin tüp bebek yaptığımı bilmemesi beni çok rahatlatıyo o yüzden çok sters yapmadım çok şükür....
inş kızlar inanın dünyanın en mutlu insanı olucam şu değerlerim arttıysa..... öncelikle herşeyin hayırlı RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın.... ben 3-4 gündürnormal yaşantıma döndüm zaten yatmıyorum merdiven inip çıktım işlerimi yavaş yavaş hallettim .... kızlar inanın çevremdekilerin tüp bebek yaptığımı bilmemesi beni çok rahatlatıyo o yüzden çok sters yapmadım çok şükür....
Allah söylketti herhalde ..bu arkadaşımız doğuma gitmiyo canım ..tedavi oldu sonucunu alacak bugün ..dün fatoş yumurtlama günüymüş bizim fikfik bitti hayırlısıyla 9-10 adet olucam yumurtlaması başlayanlar hayırlı olsun hamile olanlar ALLAH sevdiklerine ve bebegine hemen kavuştursun dogumA GİRERKEN DUA ET DOPİKTEKİ ARKAŞLARINA KABUL OLUR DERLER
kızlar ben çıkıyorum yavaş yavaş hazırlanayım inş. Sizlere müjdeli hhaberler veririm...... Sizleri çok seviyoruuuuuuuuuuuum .....
allah söylketti herhalde ..bu arkadaşımız doğuma gitmiyo canım ..tedavi oldu sonucunu alacak bugün ..
Bismillah diyerek çıkıyorum hadi görüşürüz kızlar ... şu bebek özlemi çeken arkadaşınıza bol bol dua edin bu sefer inş yüzüm güler......
Allah emeklerini boş çevirmesin arkadaşım ..hayırlı haberini bekliyo olacamBismillah diyerek çıkıyorum hadi görüşürüz kızlar ... şu bebek özlemi çeken arkadaşınıza bol bol dua edin bu sefer inş yüzüm güler......
Nolcek yaw sıkmayın canınızı her şey allah tan vur patlasın çalın oynuyalım yehooo ben eglendiririm canlarım ablanıza gelin dobra olun biraz hahahaha seda sayan oldum birden ayyy bana noldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?