Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

EEE canlar nasılsınız koceleri işe gönderdiniz dopige oturdunuz sizigidi sizi ablanıza söleyin söyleyin derdinizi derman bulam kelin ilacı olsa kendi başına sürer yanı ben hahahahahaaa

EEE canlar nasılsınız koceleri işe gönderdiniz dopige oturdunuz sizigidi sizi ablanıza söleyin söyleyin derdinizi derman bulam kelin ilacı olsa kendi başına sürer yanı ben hahahahahaaa

ne anlatalım sana fesleğen derdmiz aynıı ..dediğin gibi kelin ilacı olsa başına sürer ..biz anca birbirmize teseli verebilirz :90:

biz öyleydik zaten fesleğenn .ne olduysa bu aralar bizee hepimiz durgunlaştık:97:
bu yüzden yeni toopik hepimize iyi gelecek d,yorummm şu bebek muhabeti olmadan gırgır şamatamızı yeni topikte yapalım

sende şu yeni dopigi açamadın gitti ben bilsem yapcam markası neydi dopigin hangi markette satılıyo hahahahaaa

ipeemm ne hızlısın böle gidip geldin demek yakın ne güzell inşallahh sorun yoktur aynı dojdan devam edersin

ipeemm ne hızlısın böle gidip geldin demek yakın ne güzell inşallahh sorun yoktur aynı dojdan devam edersin

bu testleri buradaki dispansede yaptırmak işime geliyo para vermiyorum çünkü
doktora 75 testlere 150 vermek çok geliyo diğer doktora da 75 veriyoruz inşallah sorunsuz geçerse 9 ay böyle geçecek her ay sadece muayene 150 lira

testler muayene çok tutuyoo daha bitmez ki 2li test 3lü test 4 lü test ayrıntılı dobler
haklısın çok masraflı olsun sağlık olsun mercimeğimiz büyüsün dünyaya gelsin hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…