ohoooo leydim bu ne yavaşlık bende halayı kaçırmamak için koştur koştur gidip geldim
sen daha burdasın
yaa sorma önceden bir iki hafta gider şantiyelere gelmezdi şimdi kukuman kuşu olduu
tamam canım tahlil yaptırıyon sanırım git de gel :80:
benim önemli bi şey değil hipotiroidi kontrolleri artık aylık yapılıyo onun için kan verdimgüzel haberlerle dön sende
EEE canlar nasılsınız koceleri işe gönderdiniz dopige oturdunuz sizigidi sizi ablanıza söleyin söyleyin derdinizi derman bulam kelin ilacı olsa kendi başına sürer yanı ben hahahahahaaa
biz öyleydik zaten fesleğenn .ne olduysa bu aralar bizee hepimiz durgunlaştık:97:
bu yüzden yeni toopik hepimize iyi gelecek d,yorummm şu bebek muhabeti olmadan gırgır şamatamızı yeni topikte yapalım
benim önemli bi şey değil hipotiroidi kontrolleri artık aylık yapılıyo onun için kan verdim
ipeğim bu ne hız maşallah sana sonucu ne zaman alacaksın canım
markanın ismini tubiş bulacaksende şu yeni dopigi açamadın gitti ben bilsem yapcam markası neydi dopigin hangi markette satılıyo hahahahaaa
troit ilaçlarını yine aynı dozdamı alıyorsun ?
aman sakın kontrollerini aksatma hele bu hiç ihmale gelmezz .geçen ay gittiğimde çok normal olduğu için dozu değiştirmemişti
bakalım bu ay ne olucak çok hzılı değişimler olur bundan sonra her ay mutlaka
gel demişti
aman sakın kontrollerini aksatma hele bu hiç ihmale gelmezz .
iyi yaptınn .inşallah sağlıkla devam eder bundan sonradayok yok hiç aksatırmıyım bir ay bayramda doluo göze alıp bekleyemedim
bayramdan sonrayı bu hafta gidiyim içim rahat etsin
iyi yaptınn .inşallah sağlıkla devam eder bundan sonrada
ipeemm ne hızlısın böle gidip geldin demek yakın ne güzell inşallahh sorun yoktur aynı dojdan devam edersin
fesleğenn ordamısınnn ..eşinden nasıl aldın bilgisayarıı
bu testleri buradaki dispansede yaptırmak işime geliyo para vermiyorum çünkü
doktora 75 testlere 150 vermek çok geliyo diğer doktora da 75 veriyoruz inşallah sorunsuz geçerse 9 ay böyle geçecek her ay sadece muayene 150 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?