duruuuuuuuuuuuuuuuuuuu esraa geldııııııııııııı koşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş gelllllllllllllllllllllllllllllllllll
hoşbuldukkk canısııı.... çok şükür iyiyiz sen nasılsın oğlum nasıll....
şükürler olsun Yüce Rabbim sen dualarımızı kabul buyurdun , Yasemin arkadaşımıızn muradını verdin sen tüm bebek özlemi çeken kullarının elini,kolunu boş ,gözünü yaşlı koyma , hayırlısı ile herkese nasip eyle O yüce Kadrinden aminnnnnnnnnnnnnn
bu arada leydim tekrra aradı beni evde uzanıp dinleniyo ..kanamasını sordum kahverengi akıntısı olmuşş kana dönüşmemiş ..dr tutunma kanaması demiş..çok mutluyduuu Allah bozamasın bu mutluluğunu arkadaşımızın
bu arada leydim tekrra aradı beni evde uzanıp dinleniyo ..kanamasını sordum kahverengi akıntısı olmuşş kana dönüşmemiş ..dr tutunma kanaması demiş..çok mutluyduuu Allah bozamasın bu mutluluğunu arkadaşımızın
selamlar kızçeler nassınız bakim
aleyküm selam hoş geldin iyiyim hamdolsun müjdeli haberle daha süperizselamlar kızçeler nassınız bakim
heyy maşallahhh Allah nazarlardan saklasınn burdaki hamişleri vee kuzucuklarıııبِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
9..yıldız_ azeri
10..leydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?