Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ciddi mi hadi yaaaa ne zaman olmuş hiç gecikti falan dedi mi hops birden m, süpris yumurta mı anlatın gelişmeleri aaaaay çok sevindim valla hızlanma var ipekim uğurlu geldin valla bak sıraya girdi herkes TEBRİK EDERİM YASEMİNCİM Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayyyy iyice umutlanmaya başladım ben de bak şimdi sevinbdirik oldum piyuuuvvvvvv

hoşgeldin melişimmmmm .çok iyiyiz çokkk leydim hamileeee
sen nasılsınnn ayağın nasıl olduu

hoşbulduk yurcanım iyiyim bugün okula gittim seke seke anlattım dersimi geldim gelirken test aldım ama yapmıcam çünkü hala lekelenme var yaa delircem varya

sırada sen varsın melişimm ..ipekk ve bebişi uğur getirdi topiğe maşallah hamile olan olana ...sen adet olmadın değilmiii

hoşbulduk ipekböcüüüüm ayağını mı sürttün yavrus sıraya girdi millet oh oh çok şükür ayyy yasemin neler hissediyor şuan gelsede bi anlatsa yaaa çok merak ediyorum

hoşbulduk yurcanım iyiyim bugün okula gittim seke seke anlattım dersimi geldim gelirken test aldım ama yapmıcam çünkü hala lekelenme var yaa delircem varya
leydiminde lekelenmesi olmuşş..hatta testi almıycakmışş nasıl olsa olmamış diye ama yine garibimi umutsuz bir şekilde gitmişş çok şükür sonucu pozitif darısı senin ve burdaki bütün isteyenlerin başına inşallah ...yarın sabah yapsana testiii ilk idrarda çıkar belki ..bugün kaçıncı günü adetinin

niye sıra bende ayol numara sırası mı aldık delüü asıl sıra sende,yaa bilmiyom oldum diyorum tam sora gün boyu bişe yok ve çamur gibi lekelenme oluyor içim kurudu yeminle haaa bide gece rüyamda dördüzüm oluyor böle doğurduğum anı görüyorum,hatta diyorum ben daha yeni hamileyim diyodum hemen doğurdum diyorum üçü ağlıyor hafiften biri durgun korkuyorum önce sonra o da kıpırdanmaya başlıyor offf bilinçaltı taşması oluyor sanırım

bugün 31. gün yani adet olma zamanlarım aslında 26 dan başlıyor benim 32ye kadar gidebiliyor işte o yüzden bekliyorum umutsumu umutlu mu inan karışığım

normal test mi yapmış yoksa kan testi mi,peki adeti geçmişmiydi kaç gün geçti aaaay gelsede sorsak yaaa ne zaman söyledi geldi mi topice

Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o neeee tatlılıkk oyleeeeeeeeeeeeeee yaaaaaa duruu benn ege yiii yenii goruyorummmmmmmm maşşallahhhhh yaa nasıl tatlıı bi bebek oooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

senin günün gecikmiş ya o yüzden sırada sen varsın dedim akkılımm ...yaa işte leydiminde aynı böyle olmuş akıntısı..onun tedavi ile oldu canımmm dondurulmuş ebriyoları vardı tek embriyo yerleştirilmiş bugün test günüydü kanda baktırdı ..çok şükürki sonuç pozitif oldu
bugün 31. gün yani adet olma zamanlarım aslında 26 dan başlıyor benim 32ye kadar gidebiliyor işte o yüzden bekliyorum umutsumu umutlu mu inan karışığım
hakkında hayırlsı bence var bişeylerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…