Anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm o neeee tatlılıkk oyleeeeeeeeeeeeeee yaaaaaa duruu benn ege yiii yenii goruyorummmmmmmm maşşallahhhhh yaa nasıl tatlıı bi bebek oooooooooooooooooo maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh
teşekkür ederim teyzesiiii son resimlerini yüklemeye vakit olmuyoo vakit bulursam eklicem inşallah allahım sanada yaşatsın bu mutluluğu canım
hoşgeldin minnak melikeee ayağın nasıl olduuuuuuu dedoşu doyurdun mu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn cnmm hepımızeeeeeee en yakın zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhhh
hoşbuldum durucum iyyim çok şükür sekiyorum ama ağrı fazla yokidedoşu doyurdum akşama da makarna yapıcam o yüzden rahatım hiç uğraşamam çünkü feci karışık ruh halindeyim her saat yıl gibi geliyor,
yaaa yurcanım Allah mı söletiyor yaaa innşallah varya geceki rüyadan da sonra çok fena oldum lavaboya gittim yine leke bi posta zırladım napıyım elimde değil işte her ayki nane..ama varya çoks evindim gerçekten böle sık hamile haberleri insana moral veriyor
hani nerde Ege ?
sizde sorun yok çok şükür neden olmasınki ...bence sen daha fazla bekleme dr a git .neden bu kadar lekelenmen oluyomuş öğrenirsinn ..hem böyle zırlamanıda hayra yoruyorumm .hamilelik insanı duygusallaştırıyoo biliyosunn...yaww ne kadar sabırlı hatunlarsınız yaaa ..elif vardı onunda kaç gün gecikmiş ama kalkıpta bir test alayım hamilemiyim değilmiyim diye merak etmiyoo helal valla biz böyle olamadıkhoşbuldum durucum iyyim çok şükür sekiyorum ama ağrı fazla yokidedoşu doyurdum akşama da makarna yapıcam o yüzden rahatım hiç uğraşamam çünkü feci karışık ruh halindeyim her saat yıl gibi geliyor,
yaaa yurcanım Allah mı söletiyor yaaa innşallah varya geceki rüyadan da sonra çok fena oldum lavaboya gittim yine leke bi posta zırladım napıyım elimde değil işte her ayki nane..ama varya çoks evindim gerçekten böle sık hamile haberleri insana moral veriyor
hamişimiz nerdeymiş kızzz hayırlı olsun sabah ki dedigim halen geçerli hamilerin dilegi kabul olur bize dua etpardon yaaa yanlış resim koymuşum soryy
durummm cnmmm kabul ettım zuzummm ozel msj da 600 sn beklemem lazım o yuzdennn burayaa yazdım oldumu bacımm optummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?