Yıldızın tefriciyesini okudum tuğba için başlıcam nevocum sen onun ismini biliyomusun
allah kabul etsin canım
tuğbadır heralde bilmem ki....
kızlar slm ben geldim kızlar ben yine tuhaf hallerdeyim bana yardım edin adetime 3 gün var ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak
Nevo pişirdinmi yemeğini
demirbaş ipeğimle nevom napıyonuz bakalım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
demirbaş ipeğimle nevom napıyonuz bakalım kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile
ayy sormaa nevomm evde olur tabii desene arkadaşımızdan ayrı kalcazklava:
iş bulalım eşine de özel ders versin :roflol: kedersizim de rahat eder :sm_cool:
Ben tuğba için aldığım 200 tefriciyeyi okudum hanımlar ,
hepinize şimdiden iyi akşamlar
vefalı nagihanım yarın anne listemiz oluşuyo. zamanı gelince hamiş listemizden anne listemize terfi edicen veeeee bütün dualar birbirimize....
gel anacım gel inanki moral oluyosun vallllllaaaa
canım benim gelmezmiyim herzaman size moral vermek isterim elimden geldiği kadarıyla inşallah
dualarınızı eksik etmediğiniz için çok sağolun arkadaşlar olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende sizlere ediyorum inanaın yarın sanki hiç acı çekmemiş gibi olacaksınız meleğiniz göbüşünüzde olunca allahım hepinize nasip etsin:teyteylumunekankayizsmile
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. Nevbahar................
2. Bulut......................
3. yıldızazeri.................
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................
çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?