Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hmmm tamam canım şimdi anladım ..bende merak ettim şimdi bizi hemen haberdar et tamamıbilmiyorumkismile

ancak girebildim babannemiz geldi çayını içti ben dayanamadım kadına sebebi ziyaretinizi öğrenebilirmiyiz artık dedim oda karınağrısını döktü ortaya dükkanın tapusunu istemeye gelmiş bide amcasıyla karısı kalp ameliyatı olacakmış karısının yanında ben kalayım diye söylemeye gelmiş tabi önce hastanede kalsın dedi eşimde kızları kalsın dedi sonra tapuyu söyleyince kovdu zaten.zor sakinleştirdim.bana kazak kayınvalidemede seccade getirmiş eşim onlarıda verdi.öyle işte

kızlar merhaba ben yine akşam kuşu yeni işten geldim inanırmısınız çalışırken sizleri düşünüyorum kafamda hayal ediyorum sizleri ben sabah ezanları okunurken işe gidiyorum ve bugün giderken eşiyle arası açılan arkadaş geldi aklıma Allahım düzelsin araları diye geçirdim içimden az önce aralarının düzeldiğini okudum çok sevindim ben bugün 220 tane tefriciye okudum onu okuyamıycam diyen nevbahara okumuş olayım öyleyse oda inşallah iyileşir hemen .

ben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım

ben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım

allahım seninle olsun canım inşallah dilediğin gibi olur herşey üzülme sonunda elbette anne olacaksın sadece buna inan :teytey:

aman iyi yapmışsınız çok sevindim senin adına bir daha duymayalım senden öyle bişey lmaz:
kızlar slm ben geldim kızlar ben yine tuhaf hallerdeyim bana yardım edin adetime 3 gün var ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak
ne oldu tatlım neden canını sıkıyorsun hem daha adet olmamışsın kendinin boşu boşuna stere sokuyorsun rahat ol lütfen olumunekankayizsmile

canım napim iş güç arasında bakıyorum ben de....bugün topik sessiz kaldı.
kedersizin kocası sömestrde evde olacaksa yandık kızlar uğrayamaz heralde...

ayy sormaa nevomm evde olur tabii desene arkadaşımızdan ayrı kalcaz klava:
iş bulalım eşine de özel ders versin :roflol: kedersizim de rahat eder :sm_cool:
kızlae eşim evdeyken eskisi gibi giremiyorum ne olur beni anlayın bey efendi geçen çok fena tavrını koydu burası bağımlıklık yapmış bana (bu konuda haklı) kaydirigubbakcemile3 geçen moral bozukluğum bu yüzdendi evde olduğu zamanlar çok girmek istemiyorum çünkü tartışmalarımız bu site yüzünden olmaya başladı kaydirigubbakcemile

merhaba canım ..inan bende sen gibiyim burdaki bütün arkadaşlarımı hep hayal ediyorum gözümde canlandırmaya çalışıyorum şekillerini şemallerini kaydirigubbakcemile3
arkadaşa ettiğin dua kabul oldu canım barıştılar çok şükür kaydirigubbakcemile
canım o okuduğun 220 s. tuğba arkadaşımıza olsun nevbahar arkadaşımızın eksiği kalmadı çünkü yerimseniben

teşekkür ederim canım KEDERSıZıM benimde hoşuma gidiyor zizlerle konuşmak

valla benim eşimde çok kızıyor şimdiye kadar sen oraya kafayı takıyorsun kendine sitres ediyorsun diyordu hamile kalamıyorum diye diyordu
şimdide çocuğa zara veren diye kızıyor
anlıyacan bize buaralar haraaaaaaaammmm:bbo:

İNŞALLAH son adetini görmüş olursun canım (9 ay) RABBİM bu sefer yüzünü güldür İNŞALLAH

AMA BENıM ADAM HAKLI BURASI BANA BAĞIMLILIK YAPTI RESMEN bilmiyorumkismileNE YAPIYIM BURDAKı ARKADAŞLARIMI MERAK EDıYORUM NE YAZDILAR DıYE ıNANIRMISIN SABAH UYANIR UYANMAZ BURDA AÇIYORUM GÖZÜMÜ sositososito
ŞıMDı MAÇA GıTTı KAPIDAN GEÇıRıR GEÇıRMEZ VINNNNN BURAYA OTURDUM :roflol: :roflol: :roflol:

adamım birine demişler fecbuuk alışkanlık yapıyor diye
adam cevap vermiş yooooooooooo
ben sabahtan akşama kadar fe deyim hiçte alışkanlık yapmıyor demiş:roflol::roflol::roflol:

adamım birine demişler fecbuuk alışkanlık yapıyor diye
adam cevap vermiş yooooooooooo
ben sabahtan akşama kadar fe deyim hiçte alışkanlık yapmıyor demiş:roflol::roflol::roflol:

GÜLECEM AMA BENıM 8 KÖŞE BASMADI :uhm: :uhm: :uhm: :uhm: NASIL YANı FE

ya şimdi fecbuk alışkanlık yapıyor diyorlarya
adamda sabahtan akşama kadar fec buktaymış yoooooo dermiş hiçte alışkanlık değil demiş halbuki alışkanlık yapmış farkında değil yaniiiiiiii

bende sabahtan akşama kadar ev deyim alışkanlık yapmadı diye anladım
tamamşimdi gülebilirim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nagiş senin hamişlik nasıl gidiyor canım bulantın aşermen varmı ..bebişin gördünmü yoksa daha gitmedinmi dr a

ay allahım ya ben sana çıkardım lafı
hani eşin demişya alışkanlık yapıyor diye onu anlatmaya çalıştım

benim hamilelik şimdilik iyi aşermeyok neden yoksa sinir oluyorum bugün bulantılarım başladı kaçgündür miğdemde yanma vardı
dr gittim kesemizi gördük yarın da kalbini dinliyeceğim nasip olursa ama perşembe gideyim diyorum 6+5 olacam perşembe günü dahamı belli oluki diye düşünüyorum ama bakalım

daha erken olduğu için yeni yeni başlıyacak bulantıların ay inşş olmaz bizim burda bir arkadaşımız var belki tanıyorsundur eti_puf bugün hastaneye yatırdılar kız cağızı çok kötü geçiyor hamileliği
inş senin 9 ay rahat geçer canım...eğer sabredebilirsen bekle canım hem daha net duyulur kalp atışları

eşimle şimdi konuştuk sabah gidelim diyor dr ya çarşamba yada perşembe gel demişti dinleyelim dedi
geçen hafta çarşamba gittik hayırlısı artık

tamam canım iyi bakın kendinize bebişinin güzel haberleriyle dön aramıza opuyorumnanaktan

kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…