hmmm tamam canım şimdi anladım ..bende merak ettim şimdi bizi hemen haberdar et tamamıbilmiyorumkismile
ben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım
aman iyi yapmışsınız çok sevindim senin adına bir daha duymayalım senden öyle bişeygunaydin kizlar
gecmisi okuyayim dedim ama sayfalar almis basini gitmis
sizleri merakda biraktiysam ozur dilerim
sizleree haber veremedim esim ile aramiz duzeldi birbirimize daha SIKI SIKI kenetlendik
biz hic kimsenin ve hicbirseyin yikamayacagini anladik
kizlar bu arada kotu bir haber adet oldumbenim yeni adet tarihim 10 subat
aman iyi yaptınız canım
ayrica esim yarin sperm testi yapacak
dualarinizi bizden esirgemeyin
insallah sperm cikar
ne oldu tatlım neden canını sıkıyorsun hem daha adet olmamışsın kendinin boşu boşuna stere sokuyorsun rahat ol lütfen olumunekankayizsmilekızlar slm ben geldim kızlar ben yine tuhaf hallerdeyim bana yardım edin adetime 3 gün var ve ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum psikolojik olarak
canım napim iş güç arasında bakıyorum ben de....bugün topik sessiz kaldı.
kedersizin kocası sömestrde evde olacaksa yandık kızlar uğrayamaz heralde...
kızlae eşim evdeyken eskisi gibi giremiyorum ne olur beni anlayın bey efendi geçen çok fena tavrını koydu burası bağımlıklık yapmış bana (bu konuda haklı) kaydirigubbakcemile3 geçen moral bozukluğum bu yüzdendi evde olduğu zamanlar çok girmek istemiyorum çünkü tartışmalarımız bu site yüzünden olmaya başladı kaydirigubbakcemileayy sormaa nevomm evde olur tabii desene arkadaşımızdan ayrı kalcazklava:
iş bulalım eşine de özel ders versin :roflol: kedersizim de rahat eder :sm_cool:
nagişim seni burda görmek hepimizi çok mutlu ediyor olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmilevefalı nagihanım yarın anne listemiz oluşuyo. zamanı gelince hamiş listemizden anne listemize terfi edicen veeeee bütün dualar birbirimize....
gel anacım gel inanki moral oluyosun vallllllaaaa
canım benim gelmezmiyim herzaman size moral vermek isterim elimden geldiği kadarıyla inşallah
dualarınızı eksik etmediğiniz için çok sağolun arkadaşlar olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile
bende sizlere ediyorum inanaın yarın sanki hiç acı çekmemiş gibi olacaksınız meleğiniz göbüşünüzde olunca allahım hepinize nasip etsin:teyteylumunekankayizsmile
ancak girebildim babannemiz geldi çayını içti ben dayanamadım kadına sebebi ziyaretinizi öğrenebilirmiyiz artık dedim oda karınağrısını döktü ortaya dükkanın tapusunu istemeye gelmiş bide amcasıyla karısı kalp ameliyatı olacakmış karısının yanında ben kalayım diye söylemeye gelmiş tabi önce hastanede kalsın dedi eşimde kızları kalsın dedi sonra tapuyu söyleyince kovdu zaten.zor sakinleştirdim.bana kazak kayınvalidemede seccade getirmiş eşim onlarıda verdi.öyle işte
dükkanın taposumu neden verdiniz vermeseydini dükkan onun üstünemiydi bence eşininde hakkı varsa dükkanda hemen vermeseydi tapuyu ....çok meraklıysa kalmaya hastanede kendisi kalsın allah allah ne insanlar var yaa ..eşin iyi yapmış bence bir kazakla göz boyuyacak aklıncaalsanaalsanasmile
kızlar merhaba ben yine akşam kuşu yeni işten geldim inanırmısınız çalışırken sizleri düşünüyorum kafamda hayal ediyorum sizleri ben sabah ezanları okunurken işe gidiyorum ve bugün giderken eşiyle arası açılan arkadaş geldi aklıma Allahım düzelsin araları diye geçirdim içimden az önce aralarının düzeldiğini okudum çok sevindim ben bugün 220 tane tefriciye okudum onu okuyamıycam diyen nevbahara okumuş olayım öyleyse oda inşallah iyileşir hemen .
İNŞALLAH son adetini görmüş olursun canım (9 ay) RABBİM bu sefer yüzünü güldür İNŞALLAHben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım
teşekkür ederim canım KEDERSıZıM benimde hoşuma gidiyor zizlerle konuşmak
valla benim eşimde çok kızıyor şimdiye kadar sen oraya kafayı takıyorsun kendine sitres ediyorsun diyordu hamile kalamıyorum diye diyordu
şimdide çocuğa zara veren diye kızıyor
anlıyacan bize buaralar haraaaaaaaammmm:bbo:
adamım birine demişler fecbuuk alışkanlık yapıyor diye
adam cevap vermiş yooooooooooo
ben sabahtan akşama kadar fe deyim hiçte alışkanlık yapmıyor demiş:roflol::roflol::roflol:
bende sabahtan akşama kadar ev deyim alışkanlık yapmadı diye anladımya şimdi fecbuk alışkanlık yapıyor diyorlarya
adamda sabahtan akşama kadar fec buktaymış yoooooo dermiş hiçte alışkanlık değil demiş halbuki alışkanlık yapmış farkında değil yaniiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?