iyi akşamar eda yanlızca ben varım canım geldiğin iyi oldu
4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.
rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...
1. tuyaneda....
2. Bulut......................
3. nazraca........
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................
çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...
bu aralar bizim kızlarla istediğim gibi güzel hoş sohbetler edemiyorum ..eşim biraz sınır koyduda kaydirigubbakcemile
nevbahar ve yıldızı çıkardım sen ve nazraca arkadaşımız var onuda ekledim oda tedaviye başlıyor yarın
yok benim ki o yönden sağ olsun karışmıyor.burdayken mutlu oluyorum morel buluyorum çünki
hayırlısı olsun inşallah bende yılızınkini bitirmek üzereyim rabbim dualarımızı kabul etsin....
hayırlısı olsun inşallah bende yılızınkini bitirmek üzereyim rabbim dualarımızı kabul etsin....
merhaba canim nasilsin,tesekkur ederim,ALLAH GONLUNE GORE VERSIN,BEN DE SANA OKUYCAM ,SANA NE ZAMAN BASLIYORUZ?
ALLAH kabul etsin canım ben nevo ile yıldıznkini bitirdim şimdidie s.tuğba arkadaşımıza okuyorum
nevbahar ve yıldızı çıkardım sen ve nazraca diye bir arkadaşımız var... onuda ekledim oda tedaviye başlıyor yarın[/QU
canim benim nasilsin?ben kendimicin 344u tamamladigimi yazmak icin girdim,benimki tamam dimi?kime basliycaksak ben hazirim.benimcim zaman ayirip dua eden her kese tesekkur ederim,nefesinize saglik,RABBIM hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.insallah dualarmiz kabul olur,burda guzel kutlamalar yapariz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?