Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar gördüğüm konik resimleri sinlede paylaşmak isitorum umarım bana bazen kızmıyorsunuzdur çünkü gönderdiğim resimler bazen iğrenç oluyor mesela bunun gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:[/SIZE

4444 salat-ı tefriciye okunulacakların listesi.

rabbim sana açılan ellerimizi dualarımızı reddetme... Bu arkadaşlarıma hayırlı evlatlar ver rabbim...

1. tuyaneda....
2. Bulut......................
3. nazraca........
4. Sevdanehri..............
5. iipekk......................
6. kedersiz........
7. fsdedp.....................
8. umudunukaybetme....
9. mcl..........................
10.zuga........................
11.jollita...................
12.s.tuğba....................

çok acil tedaviye başlıyacaklar için sıralamayı değiştirebiliriz...

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

bu aralar bizim kızlarla istediğim gibi güzel hoş sohbetler edemiyorum ..eşim biraz sınır koyduda kaydirigubbakcemile

aaa liste başı olmuşum teşekkür ederim:)

nevbahar ve yıldızı çıkardım sen ve nazraca diye bir arkadaşımız var... onuda ekledim oda tedaviye başlıyor yarın

Son düzenleme:
merhaba canim nasilsin,tesekkur ederim,ALLAH GONLUNE GORE VERSIN,BEN DE SANA OKUYCAM ,SANA NE ZAMAN BASLIYORUZ?

amin canım hepimizin inşallah bilemiyorum canım sizinkiler bitsin ben sana okudum diye karşılık beklemiyorum yanlış anlama sen çalışan birisin vakit bulamıya bilirsin.kendini mecbur olarak hissetme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…