Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah Rabbim gönlümüzün muradını hayırlı ve sağlıklıca tez vakitte versin inşallah bebek özlemi son bulsun arkadaşımın aminnnnnnnnnnnn inşallah aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Rabbim kabukl etsin inşallah dualarımızı mübarek cuma günü el açtık dua ettik sen geri çevirme yarabbim aminnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnn inşallah çarçabucak kabul olur dualarımız hayırlısı ile tamam canım iyi alışverişler öpüldün kolaylıklar bende çıkıyorum hadi iyi günler :79:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cnmm ben kendım içindee okuyacakmıyıımm bu duayıııııı

...................................

aminnnnn aminmnnnnnnn hayırlısıylaa bebişleriii yola çıksınnn

aminnnn aminnnn Rabbim arkadaşımızınn kucağını boş bırakma

elif içinn ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
ftsdp...30
şifa....83
ipek...20
sevdanehri..30
um.kaybetme..25

kalan25

fatma için ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
ftsdp....30
eliff........50
ipek......50
sevdanehri54..30
um.kaybetme..25

kalan 28

aminnnnn aminn aminn kurban olduğum tez zamnda yüzlerinizi güldürsün inşaşahh
aminn aminn aminnnnnn inşalahh Rabbimm en kısa zamanda sıpasını nasib etsinn

quzular ya hiç sormayınn ben gerçekten iyi değilim ya ağlamak istiyorum sürekli olarakk bayramda yalnız olacağımı düşünmek delirtiyo beni walla vakit geçmek bilmiyorrr eşimede söyleyip üzmerk istemiyorumm ama belli etmemeye çalışıyorum sıkıntımı ama işte ne kadar bilemem
aff afffffffffff
aminnnn aminnnn Rabbim arkadaşımızınn kucağını boş bırakma

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

şekerlerr hayırlı cumalarr eşimin izin günü bugün cumaya gitti ben geldimm buraya ben kaçıyım kahvaltıyı hazırlayım sişzi seviyoreeeeeeee
bana da yazın şekerlerrr 50 alıyım 2 kısçedende

elif içinn ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
ftsdp...30
şifa....83
ipek...20
sevdanehri..30
um.kaybetme..25
bynkutluay...25

kalan 0

fatma için ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
ftsdp....30
eliff........50
ipek......50
sevdanehri54..30
um.kaybetme..25
bynkutluay...28

kalan 0

yaa melikem eşindemi çalışıyodu bayramda onunla gezersin eğer oda çalışıyosa komşularına arada bir gidersin canım üzme şimdiden kendini..Annene gidemiyomusun ?

evet nurcanım şimdi patron yemeğe gittide hemencik bakayım dedimmm
bayramdan sonra hem ipek hem ben ekleriz inşallah resimleri

ipek mesaj çekmiş mailinde sorun oluşmuş aktif olmasını bekliyordu canım neden böle oldu anlamadımm yoksamm başka bir nickle kk ya üyemi olacak şaka yapıyom ipeğim haa kızma sakınn

asında o siyahıyı amaka sana haksızık ettim ama ya
canı mduaarın için aah razı osun gönüne göre versin .çok sağo bebim
teşekkürler hayatım daha iyileri sizlerin olsun eee sende koy herkes evinin resmini koysun burayada bilelim ,görelim
ay hevesendim bende fakirhanemi göstermek istiyorumm ama beceremiyorumki resim ekemeyi:85:
elif içinn ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz50

fatma için ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
bu fatma hangi fatmacıkkk
şifam evin çok şirinmiş aah huzur sağık mutuuk içinde oturmaka birlikte hayırlı sağlıklı analı babaı büyüteceğiniz şirinde bir evat versin ciciş...
meikeeem aynı kaderi payaşıyorum şuan bende yanız kalabiirim eşim fu çaışıyo aiemede gidemicem gibigözüküyo eşim mırın kırın yapıyo birde bunaımda son günerde bırakıp gidesim yok ama orda omakta istiyorum pöfff beaaa

yaa fatmaaa şifaa mı oluyooo bana eçen haftaa okunmadımı?? sanırım şifa onun için 30 tane elif içinde 30 tane alam malum ezberden okumuyorum tugbaa için okudum ALLAH kabul etsinnnnn ... AMİNNNN
alah razı olsun bebişimm ağzına yüreğine sağık aah önüne hayrını sunsun dualarının
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ecmainnn
Allahımm bu ettiğimiz duaları sen kabul ett.tuğba ve fatma arkadaşımıza hayırlısından en kısa zamanda salih ve saliha evlatlar nasip et .
aah razı osun canımmm

arkadaşlar okuduğunuz tüm dualar için allah razı olsun hepinizden inanın minnettarım sizlere...çok sağolun bu durumu bilen kimseden böyesine güzel bi iyilik görmedim alah gönünüzdekini nasip etsin....

ipeme ne oldu anlamadım ama topik o yokken iyice sessiz oluyo bizi görebiliyorsan öpüdün kocaman ve çabuk gel olarmı hemen çözülsün o sorunmudur nedir anlamadığım şey...

buuttttttttttttttttt nirrdesinn hadi gel artık meraklanmaktayız bizzz inşallah güzel haberle gelirsin canım

BİR GÜN GELİRMİSİN?

Saatler,günler,aylar ve yıllar,
Geçti meleğim,
Bir yaprak daha kopuyor takvimden sensiz,
Her kopan yaprak ömürmü azaltıyor,
Ama senin hasretine bir gün daha ekliyor,
Görmezden gelinmiyor acıyarak bakan gözler,
Yüreğini hep daha fazla yakıyor manasızca sarf edilen sözler,
Boşver diyor kocaman bi BOŞVER!
SENİ,SENİ nasıl boşveririm?
Nereye sığar hasretin?neyle dolar boşluğun?
Ve nasıl açıklanır SENSİZLİK???
Yorsada beni arayışlardaki çaresizlik,
Bitmeden sürecek,engellere takılmadan,sana bu umutla sesleniş,
İlahi bir dala tutunmuş,kendi içimde kaybolmuş,bu karanlık dünyama bir güneş gibi
DOĞMANI bekliyorum şimdi,
Bilmiyorum kaderimde varmısın?
Minik ellerinle sever,SEVİNDİRİRMİSİN?
Annen seni bekliyor bebeğim,
BİR GÜN,BİR GÜN GELİRMİSİN???

not: ( alıntı deği,çalıntıdır)

arkadaşlar melonla konuştum..herkese selamı var nazraca pazar günü sezeyana yani doğuma giriyomuş..bi dönem hastanede yatmış bebek daha küçükken biraz tehlikesi varmış şükür şuan iyilermiş ve hayatında herşey düzene girme yolundaymış (inşallah)

bir an düşündümde neer yaşadık nelere şahit olduk brbirimiz için çok sevindiğimiz kadar çokta üzüldük tam bir aile olduk ne güzel bi dostluktur bu!! ve şimdi yine o sevindiğimiz anlardan biri bebek özlemi çeken arkadaşımızın özlemi bitiyor artık kucağına alıp o mis kokıusunu ciğerlerine çekmesine sayılı güner kaldı...
ay yine duygusala bağladım beaa...
kapanışı nasıl yapsam acepp....ımmm şeyyyy seviyorum sizeri yaaa hemde çok iyiki carsınız ve iyiki hayatımda önemli bir yerdesiniz :98::93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…