Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ŞİFACIMMM canım evin çok şekermiş güle güle otur ama manzarası ebi korkuttu kuzum yaaaaa . inş. yeni evin sana uğur getirir ve meleğin çabucak gelir....

aaa öylemii biz onu şimdiye dek çoktan doğurmuş sanıyordukk ..Allah sağlıkla versin kucağına kuzusunuu...bebeği dünyaya geldiği anda mutluluklar getirsinn anneciğine

ben geldim ama kimse yokkk :88:
ben varım ama pazaradn aldıklarımı yerleştirmeden bir bakayım dedimmm benim dünür tahlil yapacaktı güya onu bekliyoruzz ama yok

eee anlat leydimmm nasılsınnn mercimek nasıll rahatsız ediyormu annesiniii...tahlili tekrarladınmı tekrar

çok şükür NURCAN TEYZESİ biz iyiyiz..... sizleri çok özledik fırsat bulmuşken gireyim dedim ama eltim çağrı attı gel diye aşağı incem şimdi.. teyzesi valla çok uykumuz geliyo paso uyuyoruz.... kısmetse pazartesi tekrarlıyacam testi bayramdan sonrada ultrasonumuz var canım kısmetse.... şükürler olsun ALLAH ıma bugünleri gördüm.. darısı senin ve isteyen diğer arkadaşlarımın başına inş....

NAZRACA mıza çok sevindim RABBİM bir avazda kurtarsın inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına almak ve analı babalı büyütmek nasip olur inş.... BEN NAZRACA YI ÇOK ÖZLEDİM..

teyzesiii yesinnn onuuu ...Allah nazarlardan saklasınn sizi..inşallahhh böylee sorunsuz bir şekildee devam eder hamişliğinn ...ne güzelll böyle eltilere can kurban valla ne iyi insanlarr varrr Allah razı olsun onalardann ...tamam canım sen gitt bendee pazardan aldıklarımı yerleştireyimm görüşürüzzz öptümmm sizii

gördüm kedersizim canım benim gördüm meleğim canım ya ben rütbemi nasıl değiştirecem.. bide banada takvim yaparmısın kuzummmmm

NAZRACA mıza çok sevindim RABBİM bir avazda kurtarsın inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına almak ve analı babalı büyütmek nasip olur inş.... BEN NAZRACA YI ÇOK ÖZLEDİM..
bende e özledimm keşke bir kerecik olsaa gelseee iyi olduğunu söyleseee bu bile yeterli olurr gitti bir daha gelmediii hayata küstüü sankii

BULUTU çok merak ettim acaba sevinçten bize haber vermeyi mi unuttu acep

valla dua etsinn hamile olsunn yoksa bizden .çekeceği var bunca kişiyi merakta bıraktııı

gördüm kedersizim canım benim gördüm meleğim canım ya ben rütbemi nasıl değiştirecem.. bide banada takvim yaparmısın kuzummmmm
rütbenii değiştirmek için önce o takvimi silmen lazımm zaten gerekmiyo artıkk hamile takvimii yapmak lazım sana ama ben anlamıyorum canım yaa ipek içinde süpriz yapacaktım ama başaramadımm .. küçük melike ona bulmuştu bir takvim öyle ekledii çizelgesineee ..melike gardaşım senin içindee bakarr bir tanee

NURCAN TEYZEMİZ seni ve diğer teyzelerimizi çok seviyoruz.... sanada kolay gelsin canım .. evet ALLAH razı olsunn pazartesiden beri elimi hiçbir işe sürmedim saolsunlar..... yiğenimizi yorma diyolar sen yat biz yaparız diyolar.... bide normal yoldan oldu sanıyolar tüp bebek olduğunu bilseler nefes bile aldırmıcaklar

tamam canım küçük MELAİKEME sölerim yapsın kuzucuk banada ..... kendine iii bak canım ben çıktım.... ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh BULUT merakta bıraktın bizi.... :84:

bizdee sizi seviyoruzzz
iyi valla benimdee böylee dostlarım olsa keşkee ..iyilikten kötülük doğmaz .kötüü insanları Allah bildiği gibi yapsınn .neysee çok oturdum benn burdaa sende git azcık dinlenn yormayın kendinizi canımm .hadeennn Allaha emanet olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…