aaa öylemii biz onu şimdiye dek çoktan doğurmuş sanıyordukk ..Allah sağlıkla versin kucağına kuzusunuu...bebeği dünyaya geldiği anda mutluluklar getirsinn anneciğinearkadaşlar melonla konuştum..herkese selamı var nazraca pazar günü sezeyana yani doğuma giriyomuş..bi dönem hastanede yatmış bebek daha küçükken biraz tehlikesi varmış şükür şuan iyilermiş ve hayatında herşey düzene girme yolundaymış (inşallah)
bir an düşündümde neer yaşadık nelere şahit olduk brbirimiz için çok sevindiğimiz kadar çokta üzüldük tam bir aile olduk ne güzel bi dostluktur bu!! ve şimdi yine o sevindiğimiz anlardan biri bebek özlemi çeken arkadaşımızın özlemi bitiyor artık kucağına alıp o mis kokıusunu ciğerlerine çekmesine sayılı güner kaldı...
ay yine duygusala bağladım beaa...
kapanışı nasıl yapsam acepp....ımmm şeyyyy seviyorum sizeri yaaa hemde çok iyiki carsınız ve iyiki hayatımda önemli bir yerdesiniz:98::93:
ben varım ama pazaradn aldıklarımı yerleştirmeden bir bakayım dedimmm benim dünür tahlil yapacaktı güya onu bekliyoruzz ama yokben geldim ama kimse yokkk :88:
hoşbulduk taze annecikkkedersizim canım hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmm
burdayımmm kızzz:92:kedersiz niye konuşmuyosun bebeğim yaaaaa
teyzesiii yesinnn onuuuçok şükür NURCAN TEYZESİ biz iyiyiz..... sizleri çok özledik fırsat bulmuşken gireyim dedim ama eltim çağrı attı gel diye aşağı incem şimdi.. teyzesi valla çok uykumuz geliyo paso uyuyoruz.... kısmetse pazartesi tekrarlıyacam testi bayramdan sonrada ultrasonumuz var canım kısmetse.... şükürler olsun ALLAH ıma bugünleri gördüm.. darısı senin ve isteyen diğer arkadaşlarımın başına inş....
bende e özledimm keşke bir kerecik olsaa gelseee iyi olduğunu söyleseee bu bile yeterli olurr gitti bir daha gelmediii hayata küstüü sankiiNAZRACA mıza çok sevindim RABBİM bir avazda kurtarsın inş. hayırlısıyla bebeğini kucağına almak ve analı babalı büyütmek nasip olur inş.... BEN NAZRACA YI ÇOK ÖZLEDİM..
BULUTU çok merak ettim acaba sevinçten bize haber vermeyi mi unuttu acep
rütbenii değiştirmek için önce o takvimi silmen lazımm zaten gerekmiyo artıkk hamile takvimii yapmak lazım sana ama ben anlamıyorum canım yaa ipek içinde süpriz yapacaktım ama başaramadımm .. küçük melike ona bulmuştu bir takvim öyle ekledii çizelgesineee ..melike gardaşım senin içindee bakarr bir taneegördüm kedersizim canım benim gördüm meleğim canım ya ben rütbemi nasıl değiştirecem.. bide banada takvim yaparmısın kuzummmmm
bizdee sizi seviyoruzzzNURCAN TEYZEMİZ seni ve diğer teyzelerimizi çok seviyoruz....sanada kolay gelsin canım .. evet ALLAH razı olsunn pazartesiden beri elimi hiçbir işe sürmedim saolsunlar..... yiğenimizi yorma diyolar sen yat biz yaparız diyolar.... bide normal yoldan oldu sanıyolar tüp bebek olduğunu bilseler nefes bile aldırmıcaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?