evet canım ıssız adadayım adeta bunalım tavan yaptıvalla evinin manzarasız manzarası süpermişşşne kadar ıssız gibi bi yer orası şifamm ölemi gerçekten :44: bayramdan sonra koyarım belkimm ozamann
evet canım başka oda yokkibu oda ilerde çocuk odası olacak sanırım dimi.şifam sandalyelere kılıf mı yaptın
tamam canım öptüm kolaylıklar görüşmek üzere bulutu bende merak ettim ipek de yok duru hiç yok nerde bu kızlar yawwww :26:şifam ben çıktım duaya gelmeye çalışırım patron geldi
teşekkürler caniş amin inşşş tüm hepimizin bu sıkıntısı bebişle sonuçlansın hayırlı ve sağlıklısı ile inşşşşşşşşş aminnnnnnnnn mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızıinşallah sıkıntını bebişin gelip bitirecek canım merak etmee
hadi ben kaçtımm
evet canım başka oda yokkiseçeneğim yok yani odanın biri evsahibinin eşyası yığılı ve kilitli 2+1 idare ettiriveriyoruz işte :79:
canım evet şu meşhur sakallı iplerden sandalyeyi kapladım daha bitmedi amaminder örüyorum o kaldı bitsin yine fotolarım :80:
başka alan varmıydı kızlar gözümden kaçmış olabilir
beğenmenize sevindim canım aminnnn inşallah herkes ev sahibi olurda kiracılık derdinden kurtuluruzgünaydınnn kızlar, hayır cumalarr
benim dünür gelmemişş henüz bu kızz bizi dünden beri çatlattı vallahaa.inşallahhh müjdeli haberleriyle gelir aramızaa bugünde şöyleee döktürelimmm onun içinnn
RABBİM ne olurrr ümmühan arkadaşımızıda bu dertten kurtarr
şifam eklemişsin evin resimlerini teşekkür ederim hemen eklediğin içinn evinn küçük ama şirinnn bir ev inşallahh yakında benim gibi kendi evininde resimlerini eklersinnn ...kızzz o manzaradann korktumm heee geceee çok ıssız oluyordur şimdiii kurtlarr kuşlarr uluyordurr :18: :18:
heheyttt ne kadarr kötüyüm ben değilmiiii
sevdamm gelmiş gitmişsinn şu patronuna bir halt etmek lazımm
bu arada seninde evin reesimlerini bekliyoruzzz .bizim ipekte gösterecekti güyaa :97:
ipek gelmemiş bugünn inşallahh önemli bişey yokturr
gardaşım neden moralin bozukk ne olduuu tatsız bişey yoktur inşallah
hekeseee günaydınn hayırlı cumalarrr nasılsınızz bakalımm
şifamm ne güzell gifler öle yaa düperrr çok beğendim valla topiğimizin neşesiii..sendemi evinin resimlerini koyuyonn hadi bakalımmm Rabbbim evinizi bebekle şenlendirsin en kısa zamanda inşallahhh
melikemm sen niyee ağlıyonnn sıkıldın sanırımm eşinle çıkın biraz dolaşınn canım yaaa
tuğbamm demekk o siyahlısı sensinn hemen en seksüsünü bulmuşsunnnyakışırrr çatlağımaaa tamam bende yanındaki olayımm ozamann
bu sabah ipek yok hayırdır nerdeki bacımm
bu arada bende tuğbamın ve fatoşumun ayetellerini okudum hatta okuduk diyeyim eşimde okudu Allah kabul eylesin karşılığında bebek eylesinnn
kadersiz sanada günaydın h.g. hayırlı cumalar
hayır canım kendin için okumuyorsunnkendime okuyamıyordum dimi kadersiz
teşekkür ederim canım günaydın hoş geldin aminnnnnnn inşallah başta sağlığımız sonra huzurumuz olsun haklısın canım dışarısı önemli değilşifacığım ewinin resimlerini paylaşmışsın....RABBİM huzur mutluluk bebeler versin boşwer dağ başı mağ başı ne olcak sanki içinde huzur olsun o önemli...
nasıl yani o ne demekki canım :26: hayırdır inşallahamanınn ipekkk kapsama alanı dışı olmuş
mail aktivasyonu bekleniyo diyo
ben şu kazenle bir konuşayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?