Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

valla evinin manzarasız manzarası süpermişşş ne kadar ıssız gibi bi yer orası şifamm ölemi gerçekten :44: bayramdan sonra koyarım belkimm ozamann
evet canım ıssız adadayım adeta bunalım tavan yaptı hayırlısı bakalım tamam inşşş bayramdan sonra evinde ağırlıcan yani bizi saol hayatım

bu oda ilerde çocuk odası olacak sanırım dimi.şifam sandalyelere kılıf mı yaptın
evet canım başka oda yokki seçeneğim yok yani odanın biri evsahibinin eşyası yığılı ve kilitli 2+1 idare ettiriveriyoruz işte :79:

canım evet şu meşhur sakallı iplerden sandalyeyi kapladım daha bitmedi ama minder örüyorum o kladı bitsin yine fotolarım :80:

Son düzenleme:
inşallah sıkıntını bebişin gelip bitirecek canım merak etmee
hadi ben kaçtımm
teşekkürler caniş amin inşşş tüm hepimizin bu sıkıntısı bebişle sonuçlansın hayırlı ve sağlıklısı ile inşşşşşşşşş aminnnnnnnnn mübarek cuma günün yüzü suyu hürmetine Rabbim kabul etsin inşallah dualarımızı :79:

Son düzenleme:
günaydınnn kızlar, hayır cumalarr

benim dünür gelmemişş henüz bu kızz bizi dünden beri çatlattı vallahaa .inşallahhh müjdeli haberleriyle gelir aramızaa bugünde şöyleee döktürelimmm onun içinnn
RABBİM ne olurrr ümmühan arkadaşımızıda bu dertten kurtarr

şifam eklemişsin evin resimlerini teşekkür ederim hemen eklediğin içinn evinn küçük ama şirinnn bir ev inşallahh yakında benim gibi kendi evininde resimlerini eklersinnn ...kızzz o manzaradann korktumm heee geceee çok ıssız oluyordur şimdiii kurtlarr kuşlarr uluyordurr :18: :18:
heheyttt ne kadarr kötüyüm ben değilmiiii

sevdamm gelmiş gitmişsinn şu patronuna bir halt etmek lazımm
bu arada seninde evin reesimlerini bekliyoruzzz .bizim ipekte gösterecekti güyaa :97:

ipek gelmemiş bugünn inşallahh önemli bişey yokturr

gardaşım neden moralin bozukk ne olduuu tatsız bişey yoktur inşallah

şifacığım ewinin resimlerini paylaşmışsın....RABBİM huzur mutluluk bebeler versin boşwer dağ başı mağ başı ne olcak sanki içinde huzur olsun o önemli...

elif içinn ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz50

fatma için ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50

Son düzenleme:
amanınn ipekkk kapsama alanı dışı olmuş
mail aktivasyonu bekleniyo diyo
ben şu kazenle bir konuşayımm

beğenmenize sevindim canım aminnnn inşallah herkes ev sahibi olurda kiracılık derdinden kurtuluruz Melike yi biliyom bayramda yapayalnız kalacakmış da sıkıntısı o canım babası geliyim alıyım diyormuş kocişi izin verirse öyle çözümlenir yazık şimdiden kara kara düşünüoo inşallah yalnız kalmaz kızın karnı büyüdükçe sitreside büyüyo Rabbim sıkıntılardan kurtarsın hayırlısıyla hepimizi beterinden de korusn inşşş başta sağlık olsun

cnmmmm ALLAH razı olsunnnnnnnnnnn ALLAH ne muradınız varsaa versin eşine dee çok çok teşşekkür ediyorum hakınıı helall etsin....

kadersiz sanada günaydın h.g. hayırlı cumalar

günaydın tatlım hoşgeldin hayırlı cumalarr..nasılsın bugünn .dün gittinmi annene

kendime okuyamıyordum dimi kadersiz
hayır canım kendin için okumuyorsunn

elif içinn ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz50

fatma için ayetel kürsi

tuğba...50
kedersiz..50
eliff........50

şifacığım ewinin resimlerini paylaşmışsın....RABBİM huzur mutluluk bebeler versin boşwer dağ başı mağ başı ne olcak sanki içinde huzur olsun o önemli...
teşekkür ederim canım günaydın hoş geldin aminnnnnnn inşallah başta sağlığımız sonra huzurumuz olsun haklısın canım dışarısı önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…