Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

estafurullah canım git tabii Allah kabul etsin bizide unutma dualarında
her zaman herrr

canım güle-güle öpüldün Rabbim kabul etsin inşallah görüşmek üzere hem benimde işim var bende çıkcam hadi öpüldünüz
sağol tatlişimmmmmm aminn

bende çıkayımm bariiii
kızlarr eşimle pcde film izleyecezz varmı bildiğinizz güzel duygusall yabancı filmmmler
var vaaar olmamı heçç

ayyy koptumm vallaa

Allah canını alsın kaynana
yettin gariii öl gariii
bu ne zulümm bu nee celall
Allah belanı versin kaynana

içimden gelenlerr
şaban misai döktürmüşsün seninki bendne karaa

bu arada eşinle gençlik ateşini izle bu saatte o gider
yarında böle porsuk gelirsin artıkınnnn

heheeee süpermişşşşşşşşşşş :81:

şaban misai döktürmüşsün seninki bendne karaa

bu arada eşinle gençlik ateşini izle bu saatte o gider
yarında böle porsuk gelirsin artıkınnnn
ayy çıkamadım da hadi şimdi çıktım gece muhabbetlerimizi özlemişim özel işlerimizden fırsat buldukça

film demişken biz eveki gün newyorkta 5 minaraye gittik şiddetle tavsiye ederim gidin şimdi trcellilere kampanyada varken bulun bi tr li kaçırmayın gidsin derim ii fim yapmışlar american filmlerini aratmamış valla mahsun amcam

ayy çıkamadım da hadi şimdi çıktım gece muhabbetlerimizi özlemişim özel işlerimizden fırsat buldukça
haden çık artık bende çıkacammm

gösterime çıktımı o filmm hiç haberimiz yokk
:96:

aha bullut geldi dur bi 5-10 dk feda olsun canım arkadaşım hoş geldin tebrikler hayatım inan çokk mutlu ettin bizleri müjden harika hatta mucize şükürler olsun ALLAH ım

bak nuri alço (hayallerimin herifi bayılıyorum o na tam bir karizme keşke bigün gazoz ısmarlasa bana )
nuri alçonun içinde bulunduğu guççük emrah filmi izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…