hadi bakalım hayırlısı canım dr un bişey biliyorki söylüyor güven ona ALLAHIN izini ve bizim dualarımız ile bebişin yakında size süpriz yapıcak inşş
ne aplası bee :gitme:kendimi çok yaşlı hisettim daha 25 yaşındayım bu arada kadersiz değil kedersizim :dilcikar:
kızlar merhaba ben yine akşam kuşu yeni işten geldim inanırmısınız çalışırken sizleri düşünüyorum kafamda hayal ediyorum sizleri ben sabah ezanları okunurken işe gidiyorum ve bugün giderken eşiyle arası açılan arkadaş geldi aklıma Allahım düzelsin araları diye geçirdim içimden az önce aralarının düzeldiğini okudum çok sevindim ben bugün 220 tane tefriciye okudum onu okuyamıycam diyen nevbahara okumuş olayım öyleyse oda inşallah iyileşir hemen .
ben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım
AMA BENİM ADAM HAKLI BURASI BANA BAĞIMLILIK YAPTI RESMEN bilmiyorumkismileNE YAPIYIM BURDAKİ ARKADAŞLARIMI MERAK EDİYORUM NE YAZDILAR DİYE İNANIRMISIN SABAH UYANIR UYANMAZ BURDA AÇIYORUM GÖZÜMÜ sositososito
ŞİMDİ MAÇA GİTTİ KAPIDAN GEÇİRİR GEÇİRMEZ VINNNNN BURAYA OTURDUM :roflol: :roflol: :roflol:
ay allahım ya ben sana çıkardım lafı
hani eşin demişya alışkanlık yapıyor diye onu anlatmaya çalıştım
benim hamilelik şimdilik iyi aşermeyok neden yoksa sinir oluyorum bugün bulantılarım başladı kaçgündür miğdemde yanma vardı
dr gittim kesemizi gördük yarın da kalbini dinliyeceğim nasip olursa ama perşembe gideyim diyorum 6+5 olacam perşembe günü dahamı belli oluki diye düşünüyorum ama bakalım
simdilik cok iyi gidiyor,yumurtamin olcusu 20ye catmis,dr cok iyi diyor,insallah bu gun yarin patlar.
bak yine yanlış yazmışım KE DER SİZZZ
bak yine yanlış yazmışım KE DER SİZZZ
ismim geçtiii gördüüüümm kaydirigubbakcemile3
allah ol deyince olmıcak bişi yok benim tosun dr dan sonra oldukça neşeliydi onu öle görünce banada yansıdı şükür içime ümit doğdu dr sölediklerinden yazmıştımokumadın galiba
tuğbacım sen gündüzleri pek olmuyosun çalışıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?