Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

abla konumuna ben geçiyorum o zaman yıl olarak 26 dedim valla dr biliyomu bilmiyomu anlamadım hepsi başka konuşuyo biri beklemeyin di,yo diğeri bu sayı sadece aşılama için uygun diyo asıl drum 4 ay bekleyelim diyo bu arada gerçekten çok çok çok çoooooooooooook büyük hemde kocaman özür dalgınlaığıma bağışla sen kerdesiz ol ben kadersiz olayım opuyorumnanaktan

ne kadar iyi niyetlisin canım arkadaşım. rabbim tez zamanda seni muradına erdirsin.
sanırım bi yanlışlık var okuyamıycam diyen ben değildim tatlım. olsun tuğbaya yazarız...

ben bugün adet gördüm yarın yumurtalarıma bakılcak ne olur dua edinde bi aksilik çıkmasın kızlar yarın hepimiz için güzel bi gün olsun hepinize hayırlı akşamlar canlarım

inşallah herşey gönlünce olur...

resmen bende bağımlı oldum rüyamda bile adınızı sayıklıyom....

inşallah pıtpıtlarını da duyarsın güzel kardeşim...

simdilik cok iyi gidiyor,yumurtamin olcusu 20ye catmis,dr cok iyi diyor,insallah bu gun yarin patlar.

hadi yıldızım bu sefer Allahın izniyle olacak...

ismim geçtiii gördüüüümm kaydirigubbakcemile3

kedersiz nazraca'nın 220 sini ekledinmi canım
ben bazen listede değiştiriyorum ama sen farketmiyosun
o yüzden en iyisi tek elden olsun
olumunekankayizsmile

allah ol deyince olmıcak bişi yok benim tosun dr dan sonra oldukça neşeliydi onu öle görünce banada yansıdı şükür içime ümit doğdu dr sölediklerinden yazmıştımokumadın galiba

allah razı olsun bende bugün 500e yakın okudur saolsun KE DER SİZ kaydirigubbakcemile3ekledi

buluuuutttt
başladın mı tedaviye kız insan bi haber verir
nerelerdesin

az önce tuğbayı yazdım geldi...şimdi de bulut gelsin lütfen.

bu arada tefriciye okumadığım saatlerdede 336 günlük ya MUSAVVİR 99 la havle çekiyorum ama bu dileyenin dilinden olcak..ayrıca sormak istediğim bişi var kimsecikler olmayınca soramadım akşam saat 7 den beri sağ yumurtalığımın olduğu bölgede dehşet bi sancı var ve bende hiç olmazdı hayatımda ilkkez bugün kremsi kıvamda beyaz akıntı geliyo ve otururken bile farkediyorum nedir bu değişik sendromların sebebiii iğrenç bi kadın oldum ya (

tuğbacım sen gündüzleri pek olmuyosun çalışıyo musun

hayır eşim bi gündüzcü birde gececi oluyo evdeyken pc onun elinde yada dışarda oluyoruz ondan giremiyorum ama çok kısa zamanda çok alıştım burdaki herkes çok ii niyetli artık her fırsatta burdayım sanada ii geceler allaha emanet ol byeopuyorumnanaktan

gunaydin canlarim benim,ben tugbaya sabah namazina kalktigimda 65 tane okudum,insallah yine okuycam,100 salati tefriciye daha almak istuyorum tugba icin,insallah dualarimiz kabul olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…