Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin canım hepimizin inşallah bilemiyorum canım sizinkiler bitsin ben sana okudum diye karşılık beklemiyorum yanlış anlama sen çalışan birisin vakit bulamıya bilirsin.kendini mecbur olarak hissetme yani

yok canim karsilik olsun diye demiyorum,yanlis anladin,corbada benim de tuzum olsun diye,bi faydam dokunursa,benim dualarim kabul olnursa ne mutlu bana,bu arada ben calismiyorum,sadece meslegimi eklemisim o kadar,ama is ariyorum.

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500?????
bulut.........500?????
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500????
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500 OKUDU
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600 OKUDU
selin..........................200????
jollita.........................300????
sevdanehri.................300????
tuyaneda...................1000
yıldız.........................344 OKUDU
nazraca....................700 OKUDU

toplam 4444

s.tuğba için

nevo.......500
kedersiz...500
ipek.........200
s.tuğba......250
yıldız.............200

Son düzenleme:

amin canım hepimizin inşallah bilemiyorum canım sizinkiler bitsin ben sana okudum diye karşılık beklemiyorum yanlış anlama sen çalışan birisin vakit bulamıya bilirsin.kendini mecbur olarak hissetme yani

canim,yanlis ekledin beni 344 okudum ben,44 eksiyim vardi,onu da tamamladim,tugba icin de simdilik 200 aliyim,sora yine alirim.

yok canim karsilik olsun diye demiyorum,yanlis anladin,corbada benim de tuzum olsun diye,bi faydam dokunursa,benim dualarim kabul olnursa ne mutlu bana,bu arada ben calismiyorum,sadece meslegimi eklemisim o kadar,ama is ariyorum.

yok canım benim yanlış anlamadım sadece çalıştığını sandığım için öyle dedim.Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah

gunaydin kizlar nasilsiniz?ben tefriciyemi bitirmek uzereyim,eksik kalan 44u ben aliyim,bu gune tamamlarim,insallah sora tugba arkadasimcin de okurum,ALLAH hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.

mrb çok teşekkür ederim allah ii niyetinize göre versin ben toplam 767 okudum listeye eklemeyi bilmiyorum ama (

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500?????
bulut.........500?????
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500????
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500 OKUDU
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600 OKUDU
selin..........................200????
jollita.........................300????
sevdanehri.................300????
tuyaneda...................1000
yıldız.........................344 OKUDU
nazraca....................700 OKUDU

toplam 4444

s.tuğba için

nevo.......500
kedersiz...500
ipek.........200
s.tuğba......767
yıldız.............200

iyi gidiyorsun tuğba
bu arada asıl ismin tuğba dimi okurken çünkü isminle niyet getiriyoruz

bu arada bugün dr gittim aşılama tedavisine başlıcaktık ama inşallah doğru çıkarda bende boşuna sevinmemiş olurum 4 ay bekleyelim bu değerlerle olur olmaz değil dedi sayı düşük ama canlılık :%71 ii bi rakkam dedi hadi hayırlısı umutlarım yeşerdi valla bide beklerken en az 6 7 tane hamiş bayan geldi öyle kıskandımki inşallah bizlerde hamiş oluruzda göbeğimi son noktasına kadar gere gere yürürüm buarada kadersiz ablam listeki 250 son gönderdiğim sayıya dahil okuduklarımın toplamını yazdım az önce

hadi bakalım hayırlısı canım dr un bişey biliyorki söylüyor güven ona ALLAHIN izini ve bizim dualarımız ile bebişin yakında size süpriz yapıcak inşş

ne aplası bee :gitme:kendimi çok yaşlı hisettim daha 25 yaşındayım bu arada kadersiz değil kedersizim :dilcikar:

ben gidiyim kizlar cok gec oldu,esim uyuyor,uyanip da beni yine bilgisayar basinda gorurse cok kizicak,en iyisi ben kaciyim,gizli-gizli yanina giriyim.bana saat 24:00dan sora nete girmek yasagi koymus,of ya cok kizicak gorurse,ama sizden de ayrilamiyorum bi turlu.yarin gorusuruz.optum hepinizi,ALLAHA emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…