benimki bu konuda anlayışlı değil maalesef ..aklın fikrin burdakilerle diyo:mymeka:
yıldızcım hoşgeldin canım nasılsın tedavin nasıl geçiyor
amin canım hepimizin inşallah bilemiyorum canım sizinkiler bitsin ben sana okudum diye karşılık beklemiyorum yanlış anlama sen çalışan birisin vakit bulamıya bilirsin.kendini mecbur olarak hissetme yani
nevbahar ve yıldızı çıkardım sen ve nazraca diye bir arkadaşımız var... onuda ekledim oda tedaviye başlıyor yarın[/QU
canim benim nasilsin?ben kendimicin 344u tamamladigimi yazmak icin girdim,benimki tamam dimi?kime basliycaksak ben hazirim.benimcim zaman ayirip dua eden her kese tesekkur ederim,nefesinize saglik,RABBIM hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.insallah dualarmiz kabul olur,burda guzel kutlamalar yapariz.
BEN ıYıYM BıRTANEM ..ALLAH KABUL ETSıN CANIM...ıNŞŞ. BıRBıRıMıZE ETıĞıMıZ BU DUALARI RABBıM KABUL EYLER ..CANIM ŞıMDı S.TUĞBA ıÇıN OKUYORUZ ONUN ıÇıN ALABıLıRMıSıN
amin canım hepimizin inşallah bilemiyorum canım sizinkiler bitsin ben sana okudum diye karşılık beklemiyorum yanlış anlama sen çalışan birisin vakit bulamıya bilirsin.kendini mecbur olarak hissetme yani
4444 salavat-ı tefriciyye listesi
nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500?????
bulut.........500?????
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500????
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500 OKUDU
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600 OKUDU
selin..........................200????
jollita.........................300????
sevdanehri.................300????
tuyaneda...................1000
yıldız.........................300 OKUDU
nazraca....................700 OKUDU
toplam 4444
s.tuğba için
nevo.......500
kedersiz...500
ipek.........200
s.tuğba......250
yok canim karsilik olsun diye demiyorum,yanlis anladin,corbada benim de tuzum olsun diye,bi faydam dokunursa,benim dualarim kabul olnursa ne mutlu bana,bu arada ben calismiyorum,sadece meslegimi eklemisim o kadar,ama is ariyorum.
yok canım benim yanlış anlamadım sadece çalıştığını sandığım için öyle dedim.Rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
yıldızım gÜndÜz neden uĞramıyorsun canım ..ÖzlÜyoruz senİ
gunaydin kizlar nasilsiniz?ben tefriciyemi bitirmek uzereyim,eksik kalan 44u ben aliyim,bu gune tamamlarim,insallah sora tugba arkadasimcin de okurum,ALLAH hayirli evlatlar nasip etsin hepimize.
gunduzleri net olmuyorda ondan,sizin saatle 17:00 dan sora oluyor,hafta sonlari butun gun oluyor.
mrb çok teşekkür ederim allah ii niyetinize göre versin ben toplam 767 okudum listeye eklemeyi bilmiyorum ama(
insallah BUYUK RABBIM ettiyimiz dualari geri cevirmeyecek.ha gidiyim diyorum,bi turlu sizden ayrilamiyorum.
hadi bakalım hayırlısı canım dr un bişey biliyorki söylüyor güven ona ALLAHIN izini ve bizim dualarımız ile bebişin yakında size süpriz yapıcak inşşbu arada bugün dr gittim aşılama tedavisine başlıcaktık ama inşallah doğru çıkarda bende boşuna sevinmemiş olurum 4 ay bekleyelim bu değerlerle olur olmaz değil dedi sayı düşük ama canlılık :%71 ii bi rakkam dedi hadi hayırlısı umutlarım yeşerdi valla bide beklerken en az 6 7 tane hamiş bayan geldi öyle kıskandımki inşallah bizlerde hamiş oluruzda göbeğimi son noktasına kadar gere gere yürürüm buarada kadersiz ablam listeki 250 son gönderdiğim sayıya dahil okuduklarımın toplamını yazdım az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?