Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

keli,n merhemi olsa başına sürermiş canım ya hem bişeyler görsemde sölemk olmaz ehli kimse ona bırakalım bence

yaptımda kimse bişey demeyince sustum çekingen hatunum ben

öyle olsunn tubiş sende koyacaksın elbet görüğümü bildiğimi söylemem bendee

deliiii nurcan delii nurcan deliiiiiiii nurcannnnnnnnnnnnnnn
sen kime deli dediğinin farkındamısınnn ..bana deli diyenin aklını alırımm
dikkatli ol bundan sonra aklında olsun çamaşır suyuyla porçöz tuz ruhu falan kullanılmaz
ben bunları herzaman kullanıyordumm ama bir araya gelince zehir etkisi yaratacapını düşünemedim :26:

durucuk gelmiişşşş acaba banada bi iki bişey sölermiki:26:

sen kime deli dediğinin farkındamısınnn ..bana deli diyenin aklını alırımm

ben bunları herzaman kullanıyordumm ama bir araya gelince zehir etkisi yaratacapını düşünemedim :26:

snaaaaa dedim sanaaa dedimm işteee haydii gelseneeeeeee gelll haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nurcanım site takılıyoooo

tatlıım büyük bir balık var kısmet bir de ben kaplumbağa'ya benzettim çok iyidir ev kurcan derler ama sen yeni eve taşındın bence kaplumbağa yüküyle geliyooo hazır ol yolun hiç yok acık kafan dağınık yani karmaşık duygular içindesin içinde sıkıntın yok

duru gittimi e haklı tabi izin almadan içip falları kaparsak kaçarak kurtulur kızcağız :)))

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa falcııı gacılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bendeeeee istiyorummmmmmmmmmmmm lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

duru gittimi e haklı tabi izin almadan içip falları kaparsak kaçarak kurtulur kızcağız :)))

yok annem gitmedim siteyle savaşıyoruumm takılıyoooooooooo
tuğbacım sende kapattınmı göremedimm

nurcanım acık büyük koysan daha iyi görülürr resimler ufak çıkmış

............................................................

yok annem gitmedim siteyle savaşıyoruumm takılıyoooooooooo
tuğbacım sende kapattınmı göremedimm

nurcanım acık büyük koysan daha iyi görülürr resimler ufak çıkmış
ya kusura bakma izin almadan sormadan kapadım ama utandımda azıcık ya böyle emrivaki etmiş gibi hissettim kendimi nurcikle uzun süredir dostluğunuz var ben daha cücük olduğum için çekindim nurcik yüklicekti bakalım sağol durucuk ya allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…