keli,n merhemi olsa başına sürermiş canım ya hem bişeyler görsemde sölemk olmaz ehli kimse ona bırakalım bence
yaptımda kimse bişey demeyince sustum çekingen hatunum ben
gelmedii canımmm ..yemek yiyecem dedi en son gidiş o gidişş :)))nerde duru gelmedimi hala
iyiyz çok şükür seni sormalıı sen nasılsınn ne zamandır göremiyoruz seniihoşbulduk...nasılsınız bakalım?
dikkatli ol bundan sonra aklında olsun çamaşır suyuyla porçöz tuz ruhu falan kullanılmazhoşgeldiniz kızlarrr
biri bana kankimi dedii amanınn özlemişim bu sözü..sağol kankii dediğin gibi nerdeyse tahtalı köye geçiş yapıyordum :26:
öyle olsunn tubiş sende koyacaksın elbet görüğümü bildiğimi söylemem bendee
sen kime deli dediğinin farkındamısınnn ..bana deli diyenin aklını alırımmdeliiii nurcan delii nurcan deliiiiiiii nurcannnnnnnnnnnnnnn
ben bunları herzaman kullanıyordumm ama bir araya gelince zehir etkisi yaratacapını düşünemedim :26:dikkatli ol bundan sonra aklında olsun çamaşır suyuyla porçöz tuz ruhu falan kullanılmaz
hoşgeldiniz kızlarrr
biri bana kankimi dedii amanınn özlemişim bu sözü..sağol kankii dediğin gibi nerdeyse tahtalı köye geçiş yapıyordum :26:
iyiyz çok şükür seni sormalıı sen nasılsınn ne zamandır göremiyoruz senii
sen kime deli dediğinin farkındamısınnn ..bana deli diyenin aklını alırımm
ben bunları herzaman kullanıyordumm ama bir araya gelince zehir etkisi yaratacapını düşünemedim :26:
nurcanım site takılıyoooo
tatlıım büyük bir balık var kısmet bir de ben kaplumbağa'ya benzettim çok iyidir ev kurcan derler ama sen yeni eve taşındın bence kaplumbağa yüküyle geliyooo hazır ol yolun hiç yok acık kafan dağınık yani karmaşık duygular içindesin içinde sıkıntın yok
duru gittimi e haklı tabi izin almadan içip falları kaparsak kaçarak kurtulur kızcağız :)))
nurcanım site takılıyoooo
tatlıım büyük bir balık var kısmet bir de ben kaplumbağa'ya benzettim çok iyidir ev kurcan derler ama sen yeni eve taşındın bence kaplumbağa yüküyle geliyooo hazır ol yolun hiç yok acık kafan dağınık yani karmaşık duygular içindesin içinde sıkıntın yok
ya kusura bakma izin almadan sormadan kapadım ama utandımda azıcık ya böyle emrivaki etmiş gibi hissettim kendimi nurcikle uzun süredir dostluğunuz var ben daha cücük olduğum için çekindim nurcik yüklicekti bakalım sağol durucuk ya allah gönlüne göre versinyok annem gitmedim siteyle savaşıyoruumm takılıyoooooooooo
tuğbacım sende kapattınmı göremedimm
nurcanım acık büyük koysan daha iyi görülürr resimler ufak çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?