nurcan ben bu ifadeleri bulamıyorum nerde
canım ben altı haftalıkken kalp atışını gördüm sesini duyamadık ufak olduğu için sonra 8. haftada sesinide dinledikipeğim geçen cuma gitmiştim..adetim 5 gün geçmişti..o gece melekete gidecektik..yola çıkmadan bir gözükeyim dedim doktora... o gün öğrendim hamile olduğumu..değerim 2465 çıkmıştı...15 gün sonraya çağırdı...vitamin verdi....şuan 6 hafta 5 günlük ...çok şükür şimdilik bir sorun yok...mide bulantılarım var...az..saten demişti doktor 6. haftadan sonra başlar diye....
sen nasılsın...ipekciğim sen kaçıncı haftada duydun kalp atışını ...senin rahatsızlığın varmı....
bendede oluyor yorgunluk hissi...herşeyi yiyemiyorum..sen daha çok talımı tuzlumu yiyorsun...inşallah bende pıt pıt atışlarını duyarım...
yaa amann yaaa dijital makinam yok web kamerasıylada çok bulanık olduu resimlerr .
Duru bacı nasıl bakıp yorumluyacakki ..hiç bişey belli olmuyoo offf çoktaa güzell çıkmış falım şekilli ,şemalı
canım topiğemi eklenmio resim canım profile albüm koy bide öle dene inşş bişekilde eklersin falını bende merak ettim cnmbende şans olsa anamdan erkek doğardım ...şimdidee resimleri ekliyemiyorumm ..kazen artık eski haline dönsün siten Allah rızası için
bak senn ne çıkmış tabaktaa onuda söylee bariitabak güzel çıkmış fincanın içi biraz karanlık o da telvedendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?