Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben altı haftalıkken kalp atışını gördüm sesini duyamadık ufak olduğu için sonra 8. haftada sesinide dinledik
benim rahatsızlığım açken midemin bulanması tokken de yanması midem rahat değil çok uykum oluyo
birde çok çabuk yoruluyorum

bendede oluyor yorgunluk hissi...herşeyi yiyemiyorum..sen daha çok talımı tuzlumu yiyorsun...inşallah bende pıt pıt atışlarını duyarım...

yaa amann yaaa dijital makinam yok web kamerasıylada çok bulanık olduu resimlerr .
Duru bacı nasıl bakıp yorumluyacakki ..hiç bişey belli olmuyoo offf çoktaa güzell çıkmış falım şekilli ,şemalı

bendede oluyor yorgunluk hissi...herşeyi yiyemiyorum..sen daha çok talımı tuzlumu yiyorsun...inşallah bende pıt pıt atışlarını duyarım...

inşallah canım sevdiğim bi çok şeyi
artık severek yemiyorum...canım hiç bişey istemiyo yemek yemek iyice sorun oldu en severek yediğim yoğurtlu yağsız makarna
peynir ekmek süt içmek birde haşlanmış yumurta bunlar bıraksalar sadece bunları yerim yemeklerin hiçbirini yemem

bende şans olsa anamdan erkek doğardım ...şimdidee resimleri ekliyemiyorumm ..kazen artık eski haline dönsün siten Allah rızası için

bende şans olsa anamdan erkek doğardım ...şimdidee resimleri ekliyemiyorumm ..kazen artık eski haline dönsün siten Allah rızası için
canım topiğemi eklenmio resim canım profile albüm koy bide öle dene inşş bişekilde eklersin falını bende merak ettim cnm

yaa sizde farkettiyseniz fincanda bir adam var (eşime benzettim) :) çok az çömelmiş gibi ve kucağında bir çocuk varr havaya kaldırmış seviyo:)) (ilk fincana dikkatli bakın)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…