sen benim testere filmi izlediğimi biliyorsun değilmiisnaaaaa dedim sanaaa dedimm işteee haydii gelseneeeeeee gelll haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayy çok sağoll duru bacımm ağzına parmaklarına sağlık ..dediğin gibi karmakarışıklaşmatayım , şifanın dediği gibinurcanım site takılıyoooo
tatlıım büyük bir balık var kısmet bir de ben kaplumbağa'ya benzettim çok iyidir ev kurcan derler ama sen yeni eve taşındın bence kaplumbağa yüküyle geliyooo hazır ol yolun hiç yok acık kafan dağınık yani karmaşık duygular içindesin içinde sıkıntın yok
güle güle canım.yine beklerizneyse canlarım öptüm çok...kendinize iyi bakın.
sen benim testere filmi izlediğimi biliyorsun değilmii..nasıl manyakçaa planlar yaptığınıdaa görmüşsündürr ..o planlardan birini sanada yaparımm
ayy çok sağoll duru bacımm ağzına parmaklarına sağlık ..dediğin gibi karmakarışıklaşmatayım , şifanın dediği gibi
güle güle canım.yine bekleriz
ya kusura bakma izin almadan sormadan kapadım ama utandımda azıcık ya böyle emrivaki etmiş gibi hissettim kendimi nurcikle uzun süredir dostluğunuz var ben daha cücük olduğum için çekindim nurcik yüklicekti bakalım sağol durucuk ya allah gönlüne göre versin
sen benim testere filmi izlediğimi biliyorsun değilmii..nasıl manyakçaa planlar yaptığınıdaa görmüşsündürr ..o planlardan birini sanada yaparımm
ayy çok sağoll duru bacımm ağzına parmaklarına sağlık ..dediğin gibi karmakarışıklaşmatayım , şifanın dediği gibi
güle güle canım.yine bekleriz
ayy canım ne olcak kapat tabiiii dilimin döndüğünce bakarım pek anlamasamda atarım işte:))
at at sen anlamasanda at ben tutarım...sağol ya vallarakamı salladım bakalım ne çıkıcak
şimdi ben bişey desem duru kızıcak çok biliyosan sen bak der ama içimde kalırsa yer bitirir yanılıyormuyum bilmem ama tabakta sanki timsah gibi sinsice yavaş yavaş sokulmaya çalışan bi gaci var ne dersin duruEki Görüntüle 109305 Eki Görüntüle 109304 Eki Görüntüle 109303
Duru bacı bu tubişin falıı canım.ama daha fazla büyütemedim yaa :26:
ayy canım ne olcak kapat tabiiii dilimin döndüğünce bakarım pek anlamasamda atarım işte:))
rica ederim canım yalnız dikkat ettin dimi yükün var dedim ben hayıra yordum bakalım görcezzzz
valla yükün var derkenn sıkıntı olarak anlamıştımm hiçç bu aklıma gelmemiştiii..ayyhh canımm benim yaa valla çıkarsaa dile benden ne dilersenn
şimdi ben bişey desem duru kızıcak çok biliyosan sen bak der ama içimde kalırsa yer bitirir yanılıyormuyum bilmem ama tabakta sanki timsah gibi sinsice yavaş yavaş sokulmaya çalışan bi gaci var ne dersin duru
valla yükün var derkenn sıkıntı olarak anlamıştımm hiçç bu aklıma gelmemiştiii..ayyhh canımm benim yaa valla çıkarsaa dile benden ne dilersenn
yok izlemedim .. canice filmler izlerim ben ...beni kızdırana uygulamak içinhahahaaaaa sendee korkakkk testereeeeeeee yanii yenii adıylaaaaa( destere)belkii bu filmii izlemişindirr sen testeree dieell ancaa (destere)olursunn hahahahahaahah
tuğbacım tabağın ortasında oturan biri var açık tenli karnı şiş bak öyle görüyorum gerçekten, kadının önünde oturan bir adam var sanki motora binmiş gibi kadını taşıyoo kadının arkasında biri var kuşmu başki bişimi sanki kadını destekliyo gibi birde adamla kadının tam karşısında kötü biri var ama bişi yapamıyooo bu esmer şişman birisi uzaktan bakıyooo sadece bakıyooo
yükün var demedin kısmetşn var dedinn ..sahte falcıı seniine kadar karamsarsın bende yükün var deyince hayra yordum ve falın güzelmiş dedim
peki duru o tabağın ortasındaki açık tenli karnı şiş hatun benim ilerdeki halim olabilrimi belkid öyle görmek istediğim için soruyorum af buyurtuğbacım tabağın ortasında oturan biri var açık tenli karnı şiş bak öyle görüyorum gerçekten, kadının önünde oturan bir adam var sanki motora binmiş gibi kadını taşıyoo kadının arkasında biri var kuşmu başki bişimi sanki kadını destekliyo gibi birde adamla kadının tam karşısında kötü biri var ama bişi yapamıyooo bu esmer şişman birisi uzaktan bakıyooo sadece bakıyooo
hmmm :S sağol canım allah razı olsunayyy kızmam şekerim niye kızayım salon kadın çizgimi niye bozayıımmmm puhahahahahahaha ipeeeekkkk senin lafını çaldıımmmm evet gördün canım merak etme bişi yapamıyoooo
fincanında için çok sıkılmış bak fincanın ortasında yürecğin kabarmış kenarları göremiyorum canım
o esmer şişman varya yaradana havale ettim neyi uygun görürse onu versin rabbim düşmaa fırsat vermesin inşallah sağol durucuk yüreğine ellerine sağlık tabakta bişi gördünmü cnım
yükün var demedin kısmetşn var dedinn ..sahte falcıı senii
peki duru o tabağın ortasındaki açık tenli karnı şiş hatun benim ilerdeki halim olabilrimi belkid öyle görmek istediğim için soruyorum af buyur
hmmm :S sağol canım allah razı olsun
biizm fatoşta kahve yapmaya gitti herhal...
Duru bizden çekeceğin var bacımm ..helal et hakkını yorduk seni
ben kendi söylediklerimden bahsetmiyorum duru dedi ya yük var bende iyi olduğunu düşündüm
senin gibi hemen yük sıkıntı demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?