Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

snaaaaa dedim sanaaa dedimm işteee haydii gelseneeeeeee gelll haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sen benim testere filmi izlediğimi biliyorsun değilmii ..nasıl manyakçaa planlar yaptığınıdaa görmüşsündürr ..o planlardan birini sanada yaparımm

ayy çok sağoll duru bacımm ağzına parmaklarına sağlık ..dediğin gibi karmakarışıklaşmatayım , şifanın dediği gibi
neyse canlarım öptüm çok...kendinize iyi bakın.
güle güle canım.yine bekleriz

hahahaaaaa sendee korkakkk testereeeeeeee yanii yenii adıylaaaaa( destere)belkii bu filmii izlemişindirr sen testeree dieell ancaa (destere)olursunn hahahahahaahah

ayy canım ne olcak kapat tabiiii dilimin döndüğünce bakarım pek anlamasamda atarım işte:))

rica ederim canım yalnız dikkat ettin dimi yükün var dedim ben hayıra yordum bakalım görcezzzz

ayy canım ne olcak kapat tabiiii dilimin döndüğünce bakarım pek anlamasamda atarım işte:))

rica ederim canım yalnız dikkat ettin dimi yükün var dedim ben hayıra yordum bakalım görcezzzz

valla yükün var derkenn sıkıntı olarak anlamıştımm hiçç bu aklıma gelmemiştiii ..ayyhh canımm benim yaa valla çıkarsaa dile benden ne dilersenn

tuğbacım tabağın ortasında oturan biri var açık tenli karnı şiş bak öyle görüyorum gerçekten, kadının önünde oturan bir adam var sanki motora binmiş gibi kadını taşıyoo kadının arkasında biri var kuşmu başki bişimi sanki kadını destekliyo gibi birde adamla kadının tam karşısında kötü biri var ama bişi yapamıyooo bu esmer şişman birisi uzaktan bakıyooo sadece bakıyooo

ayyy kızmam şekerim niye kızayım salon kadın çizgimi niye bozayıımmmm puhahahahahahaha ipeeeekkkk senin lafını çaldıımmmm evet gördün canım merak etme bişi yapamıyoooo

fincanında için çok sıkılmış bak fincanın ortasında yürecğin kabarmış kenarları göremiyorum canım

valla yükün var derkenn sıkıntı olarak anlamıştımm hiçç bu aklıma gelmemiştiii ..ayyhh canımm benim yaa valla çıkarsaa dile benden ne dilersenn

ay ilahi sıkıntı değil canım ben diğer yükten bahsettim

hahahaaaaa sendee korkakkk testereeeeeeee yanii yenii adıylaaaaa( destere)belkii bu filmii izlemişindirr sen testeree dieell ancaa (destere)olursunn hahahahahaahah
yok izlemedim .. canice filmler izlerim ben ...beni kızdırana uygulamak için

o esmer şişman varya yaradana havale ettim neyi uygun görürse onu versin rabbim düşmaa fırsat vermesin inşallah sağol durucuk yüreğine ellerine sağlık tabakta bişi gördünmü cnım

peki duru o tabağın ortasındaki açık tenli karnı şiş hatun benim ilerdeki halim olabilrimi belkid öyle görmek istediğim için soruyorum af buyur

hmmm :S sağol canım allah razı olsun

biizm fatoşta kahve yapmaya gitti herhal...
Duru bizden çekeceğin var bacımm ..helal et hakkını yorduk seni

biizm fatoşta kahve yapmaya gitti herhal...
Duru bizden çekeceğin var bacımm ..helal et hakkını yorduk seni

ayy helal hoş olsuunnn canıımmm görenden beni fal biliyo sanııırrrrrrrrrrrrrrr
inanın atıyoommmmmmmmm

ben kendi söylediklerimden bahsetmiyorum duru dedi ya yük var bende iyi olduğunu düşündüm
senin gibi hemen yük sıkıntı demedim

abuuuuuuu başladı biizm gacılarrrrr

ya bu bizim hareketli similer nerdeeeeeee bulamadııımmmm
site eski haline dönsüünnnn hokuusssss pokuuuusssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…