Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

acık karışık oldu ama söliyim
ilk tv li ooda bebe odası ama ev ısınmadığı için ben yatak odası yaprım sadece bazayo oraya aldım
yanındaki yatak odasındakikullanmadığım banyo
yanındaki kullandığım banyo ve kutular olan yerde mutfağımın ufak kapalı bakonu

net takılıyoooooooo

yumurtlama günleri önemli aslında ovulasyon testleri ile daha iyi pekişir
bazen yumurta erken çatlar bazen geç bide hemen banyo yapmayın sakın yatın belinizin altına yastık koyun

ben çok takip ettim duru bacıı bıkmadan usanmadan ama yok yok yok

kızlarrrr hareketli gülümsemeler nerdeeee bulamıyoruuuummmmmm
canım gelişmiş cevaplarda varr .fazlası diye bir seçenek var orayada tıklarsan bütün smleyler çıkıyo

bende diyorumm o eşyaların bayoda ne işi varr .bizim tubiş bu kadar dağınık olamaz derkenn senin bu mesajı gördümm :))

Eklentiler

• $Görüntü0488.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
yaa sizde farkettiyseniz fincanda bir adam var (eşime benzettim) :) çok az çömelmiş gibi ve kucağında bir çocuk varr havaya kaldırmış seviyo:)) (ilk fincana dikkatli bakın)
evet evet gördüm inşallah canım yakın zamanla gerçek olur ama için çok kabarık , çok sıkıntılısın bu aralar

burda ön ve arka balkon manzaraları var
o kapıdaki yazı yatak odamın kapısına astım
fayanstaki çiçekler tuvaletimin duvarı
inek ve eşekte oyuncaklarım :)))))

ben çok takip ettim duru bacıı bıkmadan usanmadan ama yok yok yok

canım gelişmiş cevaplarda varr .fazlası diye bir seçenek var orayada tıklarsan bütün smleyler çıkıyo

ooohhhhhh beeeeeeeeeeeeee sağolasııınnnn nurcanım

tatlıımmm eşin çerez yesin ceviz badem fındık fıstık kabak çekirdeğiiiiiii bide eğer içebilirse keçiboynuzu kaynatt mutlaka içsiinnn eşin pek istemiyo biliyorum en azından denesinn
birde sigarayı bırakın canımm hiç belli olmazz bak yük gördüümmm zatenn meselaaa çalışma yaparkenn tatili hayal ett ben etmiştim

tubişimmmmmmmmmmmmmmmmm evinnn şirinn ALLAH bu mutlu yuvayaaaaa nur topu gibiii bi evlatt nasıp etsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

tubişimmmmmmm evettt keşkee son fotorafıı koymasaydınnnnn ayyyyyy RABBİM sen büyüksünnnnnn arkadaşlarımın hepsini daha fazlaa bekletme en kısa zaman da bebek nasip et AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

hatunlar ben bi yemek hazırlayam acıktı yaaa mesailer bitiyo gelince göremezsem sizleri allaha emanet ettim şimdiden hayırlı akşamlar allaha emanet olun

eşim her akşamm yer fındık ,fıstıkları keçi boynuzunu yediremiyorum zorlama diyoo.(.
eşim sigarayı bıraktıı 1 aydan fazla oldu ama ben bırakamdım gerçi baya azaltıım ..
ilişki sırasında aklım hep tuttumu tutacakmı 'da .tatil aklımın ucuna bile gelmiyoo ..ilişkiden hemen sonrada kalkmıyorum sabahlıyorumm o şekilde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…