:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:yok izlemedim .. canice filmler izlerim ben ...beni kızdırana uygulamak için
net takılıyoooooooo
yumurtlama günleri önemli aslında ovulasyon testleri ile daha iyi pekişir
bazen yumurta erken çatlar bazen geç bide hemen banyo yapmayın sakın yatın belinizin altına yastık koyun
canım gelişmiş cevaplarda varr .fazlası diye bir seçenek var orayada tıklarsan bütün smleyler çıkıyokızlarrrr hareketli gülümsemeler nerdeeee bulamıyoruuuummmmmm
acık karışık oldu ama söliyim
ilk tv li ooda bebe odası ama ev ısınmadığı için ben yatak odası yaprım sadece bazayo oraya aldım
yanındaki yatak odasındakikullanmadığım banyo
yanındaki kullandığım banyo ve kutular olan yerde mutfağımın ufak kapalı bakonu
evet evet gördüm inşallah canım yakın zamanla gerçek olur ama için çok kabarık , çok sıkıntılısın bu aralaryaa sizde farkettiyseniz fincanda bir adam var (eşime benzettim) :) çok az çömelmiş gibi ve kucağında bir çocuk varr havaya kaldırmış seviyo:)) (ilk fincana dikkatli bakın)
evet evet gördüm inşallah canım yakın zamanla gerçek olur ama için çok kabarık , çok sıkıntılısın bu aralar
ben çok takip ettim duru bacıı bıkmadan usanmadanama yok yok yok
canım gelişmiş cevaplarda varr .fazlası diye bir seçenek var orayada tıklarsan bütün smleyler çıkıyo
eşim her akşamm yer fındık ,fıstıkları keçi boynuzunu yediremiyorum zorlama diyoo.ooohhhhhh beeeeeeeeeeeeee sağolasııınnnn nurcanım
tatlıımmm eşin çerez yesin ceviz badem fındık fıstık kabak çekirdeğiiiiiii bide eğer içebilirse keçiboynuzu kaynatt mutlaka içsiinnn eşin pek istemiyo biliyorum en azından denesinn
birde sigarayı bırakın canımm hiç belli olmazz bak yük gördüümmm zatenn meselaaa çalışma yaparkenn tatili hayal ett ben etmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?