Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Nevom üzme kendini banada bulutun o şekilde sormayın demesi tuhaf geldi hepimiz birbirimize soruyoruz bunu rahatsız oluyosa da daha yumuşak bir dille yazabilirdi ama olsun hepimiz çok hassaslaştık bulutta iyi niyetle yazmıştır

ben sadece kendiminkini düzelttim canım meyra senin listedede böyle...

baya bir karıştı desene ama gelir okudum diye yazrlar artık yarın öbür gün

bu arada selin arkadaşımızda yok bu aralar.. geçen adetime 3 gün kaldı psikolojim bozuk diye bir mesaj yazmıştı ama tefriciyeden bahsetmedi

nevom asıl o meraklı mahhale kadınları gibi olan benim bugün sorularımla umudumolsunu bunalttım kız cağız kaçıp gitti kaydirigubbakcemile3

kedersizim meyra hiç gelip yazdığını hatırlamıyorum okudum demedi geçmişe bakın isterseniz
bir de tuyaneda 1000 taneyi okuyup tuğba için aldığını hatırlıyorum bu kişilerin geçmişine bakın olmazsa fisfisfis ben işte olmasam bakıcam da pek zamanım yok canım
bu arada banada yıldız için okudu yazmışsınız ben daha bitirmedim sadece nevoyu bitirdim mirmirmirmir

Sisim sevdam iyiyim ben siz nasılsınız
kedersiz bu liste işi sende ve nevoda iyiydi okudukça sana sayı bildirelim
eksikleri tamamlayalım meyra ve selin haber vermezse ne olacak okudularmı okumadılarmı

kızlar bence herkes aldığını okur
meyra okicam dediyse okur
2 gün önce girdi sanırım duruya bişeyler yazmıştı eğer okuyamasaydı söylerdi
okuyamayan zaten bildirir
cumaya kadar vakit var nasıl olsa

kızlar nasılsınız
teyzeleri dr dan geldim şimdi bebeğimi gördüm rahatı gayet iyiymiş kalbini dinletmedi ama sinyal verir gibi şey yaptı kalbide atıyor kesede güzelmiş haber vereyim dedim size

kızlar nasılsınız
teyzeleri dr dan geldim şimdi bebeğimi gördüm rahatı gayet iyiymiş kalbini dinletmedi ama sinyal verir gibi şey yaptı kalbide atıyor kesede güzelmiş haber vereyim dedim size

gözün aydın nagişim olumunekankayizsmilekimbilir ne güzel bir duygudur dimi ALLAH biziede yaşatsı o duyguyu

kızlar nasılsınız

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çook şükür nagihan tadını çıkar canım....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yuvanız şenlenecek yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…