Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

KIZLAR VALLA HİÇ KATLANAMIYORLAR HAMİLE KALMADAN KONUŞUYORDU AMA OKADAR YAPAMIYOR KISKANMAYA BAŞLADI ŞİMDİKTEN EŞİMDEN İLGİYİ AZCIK ÇEKİNCE DEVAMLI ÜZERİNDEYDİM NEİSTİYORSA YAPIYORDUM E ADAMIN İŞİNİ GÖREMİYORUZ KIZLAR İLİŞKİDE YASAK EN KÖTÜSÜ BUmafoldumben:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

OYY O FENAYMIŞ KIZ... AMAN NAPALIM HELE Bİ GELSİNDE BABACIKTA ACCIK SIKINTI ÇEKCEK NAPALIM TEK BAŞIMIZA YAPMIYOZ HERALDE BU ÇOCUĞU... SENDE ÖYLE DE BERABER YAPTIK AYOL KISKANMA DE...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

eşinde biraz anlayışlı olsun canım sen yine ilgini eksik etme ondan ama ilişki konusunda sakın dinleme onu nede olsa uzun yıllar sonra oldu bebişinz.. katlansın bu durumada

aman bi kasılışları var kızlşar görseniz nasıl kasılıyor neler diyor

bendiyor arayışa mı çıksam artık diyor hahha

aman bi kasılışları var kızlşar görseniz nasıl kasılıyor neler diyor

bendiyor arayışa mı çıksam artık diyor hahha

klava:klava:klava: BENİ SALON KADINI ÇİZGİMDEN ÇIKARTMA DE SENDE AMAN HEMEN TEHDİTLERİDE O ZATEN BEN ARAYIŞAMI ÇIKSAM DİYE ŞAŞKIN AYOL BUNLAR alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

çok tatlısın jollita yaaa
salon kadını çizgisi tuttum bu lafı :roflol:

SAĞOL CANIM AYOLopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
AVRUPA YAKASI ŞAHİKADAN KALDI BUDA BENDE KOCAMA KIZINCA SÖYLERİM HEP. O ÇİZGİDEN ÇIKINCA NE OLUYO BİLMİYORUM :1shok::1shok: KOCAM KORKUDAN HİÇ ÇIKARTMADI DAHA ŞenizŞeniz

o çizgiden çıkınca alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile önce böyle
-tatlicadiarzu- sonra da böyle olunuyo kuzummm

kızlar benimki geldi bugün yürüryerek gelmek istemişte ondan geç kalmışbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…