Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gözün aydın nagişim olumunekankayizsmilekimbilir ne güzel bir duygudur dimi ALLAH biziede yaşatsı o duyguyu

allahım sizede yaşatsın inşallah ama bişey diyeyimmi sanki yıllardır beklememişim gibi garip bişey bu ha inşallah seninde bebeğini görmeye gittiğin günü görürüz canım

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çook şükür nagihan tadını çıkar canım....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yuvanız şenlenecek yakında...

AAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİNNNN Canım evet gelmeden biraz şenlendi ama biraz naslıyım galiba baba iflas etmek üzere yakındır kaçacak bizden
ooohho 9 aya kadar napacam ben senle böyle diyor:sm_cool::roflol::roflol:

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nevbahar76, iipekk34+, jollita, kedersiz56+, naagihan, sevdanehri54+, umudunukaybetme

biz tam 7 cüceyiz...

nagihan gözün aydın canım Allaha şükür herşey normalmiş sağlıcaklı kucağına da alırsın inş.

alıngannn hassas nevommm benimmm Şeniz valla bende senin gibiydim eşim dahil herşey batıyodu herşeye ağlıyodum ilaçlardan canım sen kasma kendini biz seni yanlış anlamayız -tatlicadiarzu-

kedersizim demek takibin sonucunda herkese ulaştın brova sanaa yerimseniben

eşinde katlansın azıcık nazına bu günleri dört gözle bekliyordunuz nasıl olsa ..

kızlar nasılsınız
teyzeleri dr dan geldim şimdi bebeğimi gördüm rahatı gayet iyiymiş kalbini dinletmedi ama sinyal verir gibi şey yaptı kalbide atıyor kesede güzelmiş haber vereyim dedim size

ayy hadi daha nice sağlıklı haberlerini alırsın canım... inşallah birgün bizde bebeğimizin minik kalp atışlarını duyarız içimizde...

sevdam bana KEDERSıZ derler (bazende kadersiz diyorla ama neyse) benden ne uçan ne kaçan kurtulur hahahahaaa

o günler gelsin kışın karpuz isteyecem ya da yeşil erik
yataktan kaldıracam hadi git bul diyecem canım çektiii :roflol: :roflol:
yok ya kıyamam ben ona zaten hemen mantıklı yorumlar yapmaya başlar beyefendi
hormondan tutta nerden geldiğine kadar..vazgeçirmekte üstüne yoktur....

albenden de okadar yaa sırnaşık şey yapmamak için vazgeçirmek için herşeyi söylerler

benimki bugün niye gelmedi :uhm:

:uhm: normalde gelmesimi gerekirdi eşin.. klava:

kızlar dr çıktık evedoğru geldik mesafe biraz uzak eve kapıya kadar geldik bana ne inmiyorum arabadan dedim karmnım aç inmiyorum dedim adamcaz geri döndü yarım saatlik yolu tekrar döndü karmı doyurmaya gittik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ohhh iyi yapmışsın normalde çektiremiyoruz hamile olunca çeksinler bari kötükedihüso

ohh ne güzel 15 gün tatil kocişin hep yanında olcak kedersiz... ayy öğrencilik yıllarım geldi aklıma okul bitsin diye beklerdim şimdi keşke hep öğrenci kalsaydım diyorum...

ohh sefan olsun bende çok merask ediyorum kocacık benim nazlarıma ne kadar katlanacak diye...kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

jollitam yanımda olsa ne olacak adam fırsatını bulduğu anda pcde oyun oynuyor bide bana burası sana bağımlıklık yaptı diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…