gözün aydın nagişim olumunekankayizsmilekimbilir ne güzel bir duygudur dimi ALLAH biziede yaşatsı o duyguyu
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
çook şükür nagihan tadını çıkar canım....
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin yuvanız şenlenecek yakında...
kızlar nasılsınız
teyzeleri dr dan geldim şimdi bebeğimi gördüm rahatı gayet iyiymiş kalbini dinletmedi ama sinyal verir gibi şey yaptı kalbide atıyor kesede güzelmiş haber vereyim dedim size
allahım sizede yaşatsın inşallah ama bişey diyeyimmi sanki yıllardır beklememişim gibi garip bişey bu ha inşallah seninde bebeğini görmeye gittiğin günü görürüz canım
AAAAMMMMMMMMMİİİİİİİİNNNN Canım evet gelmeden biraz şenlendi ama biraz naslıyım galiba baba iflas etmek üzere yakındır kaçacak bizden
ooohho 9 aya kadar napacam ben senle böyle diyor:sm_cool::roflol::roflol:
benimki bugün niye gelmedi :uhm:
o günler gelsin kışın karpuz isteyecem ya da yeşil erik
yataktan kaldıracam hadi git bul diyecem canım çektiii :roflol: :roflol:
yok ya kıyamam ben ona zaten hemen mantıklı yorumlar yapmaya başlar beyefendi
hormondan tutta nerden geldiğine kadar..vazgeçirmekte üstüne yoktur....
benimki bugün niye gelmedi :uhm:
karne dolduruyodur belki...
albenden de okadar yaa sırnaşık şey yapmamak için vazgeçirmek için herşeyi söylerler
:uhm: normalde gelmesimi gerekirdi eşin..klava:
Seninki kim kedersiz
kızlar dr çıktık evedoğru geldik mesafe biraz uzak eve kapıya kadar geldik bana ne inmiyorum arabadan dedim karmnım aç inmiyorum dedim adamcaz geri döndü yarım saatlik yolu tekrar döndü karmı doyurmaya gittik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar dr çıktık evedoğru geldik mesafe biraz uzak eve kapıya kadar geldik bana ne inmiyorum arabadan dedim karmnım aç inmiyorum dedim adamcaz geri döndü yarım saatlik yolu tekrar döndü karmı doyurmaya gittik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
herif sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?