Allah kabul etsin canım ..halsizlik olacakk leydimm normaldirr ..şikayetin sadece halsizlik olsunn canımm başka sorunlar olmasıniyi akşamlar kızlar ben tubiş in duasını okudum onu haber vereyim dedim.... ALLA kabul etsin arkadaşım ......... kızlar çok haşsizim ne olduysa birden şimdi, eşim gelir yarın görüşürüz inş.... :94:
ben varımmmmkimse yook muuuuuu
Nurcan kızlarla görüştünmü :26:
çekilişi biz burda mı yapıyoruz :26: detay alıyım lütfenkızlarr yılbaşı çekilişi yapıyoruzz katılmak isteyen olursaa haber versinn ..şimdilik .sevda ,ipek,fatoş,şifa ve ben varız
evet sanırım öyle olacakk ..yarın diğer kızlarda gelsinn konuşuruz detaylarıçekilişi biz burda mı yapıyoruz :26: detay alıyım lütfen:80:
ha tamam yaaaa daha iyi olurrrrr ama yine format aynımıevet sanırım öyle olacakk ..yarın diğer kızlarda gelsinn konuşuruz detayları
ha tamam yaaaa daha iyi olurrrrr ama yine format aynımıkim kime ne alacağını bilmicekmi iii olur iiiii süper okey yarın etraflıca konuşuruz
işte bu beeeyokk hiç kimsee bu konudaa sır vermiyecek zatenn eğlenceli kısmıda o değilmi
iyi fikir :92:eşleşmeyide çekilişe katılmayan bir arkadaşımız yapar artık :97:
tubiş geçmiş okiiyiii galiba :97:
hoş geldin canişnasılsın :80:
kociş traş olana kadar burdayım fazla vaktim yok beni uğurlada sonra oku geçmişi tubiş :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?