Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Allah kabul etsin canım ..halsizlik olacakk leydimm normaldirr ..şikayetin sadece halsizlik olsunn canımm başka sorunlar olmasın

kimse yook muuuuuu
ben varımmmm

Nurcan kızlarla görüştünmü :26:

Son düzenleme:
kızlarr yılbaşı çekilişi yapıyoruzz katılmak isteyen olursaa haber versinn ..şimdilik .sevda ,ipek,fatoş,şifa ve ben varız

evet sanırım öyle olacakk ..yarın diğer kızlarda gelsinn konuşuruz detayları
ha tamam yaaaa daha iyi olurrrrr ama yine format aynımı kim kime ne alacağını bilmicekmi iii olur iiiii süper okey yarın etraflıca konuşuruz

tubiş geçmiş okiiyiii galiba :97:

hoş geldin caniş nasılsın :80:

kociş traş olana kadar burdayım fazla vaktim yok beni uğurlada sonra oku geçmişi tubiş :95:

cicoşlar bişi sorcam yumurta takibinde çatlatma iğnesi yapılıyomu yumurtlayan tayuk kendi adıma tayuk didim alınmayın heeeee
bugün dr g,tt,m tahlil sonucum için baktı bariz değil ama gebe kalmana engel olacak kadar enfeksiypnun var dedi..ilaç verdi bende preseed adığımı yumoş takibiyle kullamak istediğimi süledim ok dedi ,nş.bu ay olurda bidaha kocamı borakıp dondurulmuş için yollara düşmem..gerçi bu kara buurlar üzerinden çekilmeden bedava yapsalar yine gitmem borakmam errrkekimi kurban olayım onu bana verene rabbim inşallah kısa zamanda eski neşesini geri kazandırır

ayrıcaa unuttum sanmayın hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum dualarımdasınız allah razı olsun siizden belkide işlerinizi aksatıp duamı okudunuz ne diyim sağolun allah canlarınıza sağğlık yuvalarınıza huzur mutluluk versin nazarlardan sakınsın rabbim..hayırlı evlatlar nasip etsin annelerimiz evlatlarının en güzel günlerini görsün yüzleri hep gülsün hamişlerimiz hayırlısıyla sağlıkla kucaklarına alsın ben gibi bekleyenler tez elden ana olsun yüce mevlam inş...
bu sabah namaz vakti uyanıp güneş doğana kadar allah için ağlayarak hepimize dua edicem canlarım sağolunn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…