çok şükür ipekim azar azar azaltıyorum işleri işte bi tepe boyu ütüm kaldı,sen naptın bakıyım geçdi mi mide bulantıları ne var ne yok özetle bakıyım
amaaan boşver be güzelim fazla sıkma kendini üstten üstten temizle gitsin hatta sen organizatör ol sadece toceye söle o yapsınki alışsın minnakınız gelince nasıl olsa çok daha fazlasını yapacak
öyle tabi ipekim temzilemeden olmaz zaten erkeğim yaptığı iş ne kadar olur ama alışıcan zamanla
güle güle cnım seni ve efeyi kocaman öptümmmmm byyyyiyi akşamlar cicoşlarrr öpüyorum hepiciniziiii
bizim fatoş tahlil vermiş olmaya gitmesin bugün hiç gelmedi
eveeet bugün hiç gelmedi fatoş
inşallah yaaaaa müjdeyle gelse
kıslarrr benıı okadarrrrrrrr huzunlerdınızkii anlatamammm hayırr test fılen yapmayaa gıtmedımmm ah nerdee daha adet gunum bugunn olmadım ama gecenn cok olduuuuu yanı 1 veya 2 gune olurumm ALLAH hepınızden bınlerce kes razı olsunnnnnbencede her kaynanaya böle gelin lazımm
evet fatoş tahlil sonuçlarını almaya gitmiştir bencede
maalesef öyle benim eltiinin allah sağlık versin iki çocuğu var bir kız bir erkek
benim hamile olduğumu duydu kayınvaldeye kubilay kardeş istiyo diyomuş
uyuz olmuş kayınvaldem bu kadarda kıskançmı olunur diyo ....bayramda bize geldiler
eşim çay falan demledi durmadan laf sokuyo bana ben oturuyorum eşim servis yapıyo ya
küçücük çocukları bile amca bu işler senin işinmi diyolar düşün neler konuşuluyosa artık çocuklar bile söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?