Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlarr çıkayımm bende sabahtan berii otur otur popom yapıştı valla
haden kalın sağlıcaklaaa öptüm hepicinizii

çok şükür ipekim azar azar azaltıyorum işleri işte bi tepe boyu ütüm kaldı,sen naptın bakıyım geçdi mi mide bulantıları ne var ne yok özetle bakıyım

çok şükür ipekim azar azar azaltıyorum işleri işte bi tepe boyu ütüm kaldı,sen naptın bakıyım geçdi mi mide bulantıları ne var ne yok özetle bakıyım

bu hafta biraz zor geçti azalması gerekirken biraz arttı ...genel olarak iyiyiz canım ...iş bitmez minnak benim evde en son
bayram temizliği yapıldı bende haftasonunu bekliyorum eşimle beraber süpürme toz alma işlerini yaparız artık

amaaan boşver be güzelim fazla sıkma kendini üstten üstten temizle gitsin hatta sen organizatör ol sadece toceye söle o yapsınki alışsın minnakınız gelince nasıl olsa çok daha fazlasını yapacak

amaaan boşver be güzelim fazla sıkma kendini üstten üstten temizle gitsin hatta sen organizatör ol sadece toceye söle o yapsınki alışsın minnakınız gelince nasıl olsa çok daha fazlasını yapacak

temizlik gibi yapamayız zaten eşimde yapamaz ancak günlük süpürme silme yapar o da yeter
hiç yapılmadımı da olmuyo minnak çok batıyo her yer haftada bir süpürüp sildinmi daha bi iyi oluyo

kızlar ben tubişin ayetel kürsilerini okudum allah kabul etsin
eşim geldi 12 de acelesi vardı hemen cıkmak zorunda kladım kusura bakmayın rahatsız oldugumdan degil yani

bizim fatoş tahlil vermiş olmaya gitmesin bugün hiç gelmedi

eveeet bugün hiç gelmedi fatoş

inşallah yaaaaa müjdeyle gelse

bencede her kaynanaya böle gelin lazımm
evet fatoş tahlil sonuçlarını almaya gitmiştir bencede
kıslarrr benıı okadarrrrrrrr huzunlerdınızkii anlatamammm hayırr test fılen yapmayaa gıtmedımmm ah nerdee daha adet gunum bugunn olmadım ama gecenn cok olduuuuu yanı 1 veya 2 gune olurumm ALLAH hepınızden bınlerce kes razı olsunnnnn

ipekimm senın o eltıne ne desem bılmıyorumm çatlasın emii kıskanclıktannnnnnnnnnnnnnnnnnn

iyi akşamlar kızlar ben tubiş in duasını okudum onu haber vereyim dedim.... ALLA kabul etsin arkadaşım ......... kızlar çok haşsizim ne olduysa birden şimdi, eşim gelir yarın görüşürüz inş.... :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…