ay duru senin şirkete uyuz oluyorum bir şirket kurunca seni yanıma alıcam istediğin kadar nette gez:92:
tabi uğur getirecek kendini öyle bir hazırla ki bütün dertleri geçmişte bırak
bembeyaz bir sayfadan devam et
o evde sağlıklı bebişler büyüteceksin ama buna önce kendin inan nolur
bu işi beyninde bitrir nurcanım
karamsarlık ve umutsuzluk yoookkkkk
tamam mı
iyiyiz cok sukur,bulantim yok,insallah olmaz,RABBIM her kese benimgibi hamilelik gecirmeyi nasip etsin.
kızlar bu söylenmez ama sultanahmet camisinin önündeyken ezan okunuyodu hepimiz için dua edip geldim
ben zaten gülle gibiydim şimdi iyice çığrımdan çıktım 9 ayın sonunda vinç gerekecek bana
bir ara anlatırsınn canım çok merakk ettim doğrusu
senden çok şey öğreniyorduk nevomm ..çok uğraştın bizimle daha doğru benimlee benim bunalım takıldığım zamanlarda çok kahrımı çektin burdaki tabi diğer arkadaşlarımda ..hakkını helal ett .bunları neden söyledim bilmiyorumm .seni yakalamışken söyliyim deim
nevooom ben zaten bu kedersiz ve diğer gacılara senin bana anlattıklarını sürekli anlatıyorum
tabi bu gacılar karamsarlığa programlı oldukları için ve ben nevo olmadığım için kulak asmıyolar
allah kabul etsiinnnnnnnn
merak etme doğum yaptıktan sonra tığ gibim olacaksın
nurcanım canııımmmmmm benden yana helal olsuuunnnnnnn
bu gacıların içinde bende varmıyıımmmm
ne kadardaa tatlı tatlı anlatıyorsun nevom ..tabi uğur getirecek kendini öyle bir hazırla ki bütün dertleri geçmişte bırak
bembeyaz bir sayfadan devam et
o evde sağlıklı bebişler büyüteceksin ama buna önce kendin inan nolur
bu işi beyninde bitrir nurcanım
karamsarlık ve umutsuzluk yoookkkkk
tamam mı
canımm benimmmm Allah razı olsun sendenkızlar bu söylenmez ama sultanahmet camisinin önündeyken ezan okunuyodu hepimiz için dua edip geldim
ahh ahh nasılda geçiyo günlerr:97:hahayt şimdi dalga geçme sırası bende
az gülmemiştiniz bana penguen diyip
ben zaten gülle gibiydim şimdi iyice çığrımdan çıktım 9 ayın sonunda vinç gerekecek bana
nevooom ben zaten bu kedersiz ve diğer gacılara senin bana anlattıklarını sürekli anlatıyorum
tabi bu gacılar karamsarlığa programlı oldukları için ve ben nevo olmadığım için kulak asmıyolar
tığlarda numaralar var biliyosun
ne kadardaa tatlı tatlı anlatıyorsun nevom ..
öyle yapmaya çalışıyorumm karamsarlık bazen üstüme gelsede s.ktir git pardon defol git diyorumm
canımm benimmmm Allah razı olsun senden
ahh ahh nasılda geçiyo günlerr:97:
nevo gibi tatlı dilli anlatmıyonkiii
bende helal ediyorumm ..hayırdırr laa ne oluyor bana helalik istiyorum herkestenn öbür dünayyamı göç edecem ne:96::96::96:allah kabul etsiinnnnnnnn
merak etme doğum yaptıktan sonra tığ gibim olacaksın
nurcanım canııımmmmmm benden yana helal olsuuunnnnnnn
bir ara anlatırsınn canım çok merakk ettim doğrusu
senden çok şey öğreniyorduk nevomm ..çok uğraştın bizimle daha doğru benimlee benim bunalım takıldığım zamanlarda çok kahrımı çektin burdaki tabi diğer arkadaşlarımda ..hakkını helal ett .bunları neden söyledim bilmiyorumm .seni yakalamışken söyliyim deim
bende helal ediyorumm ..hayırdırr laa ne oluyor bana helalik istiyorum herkestenn öbür dünayyamı göç edecem ne:96::96::96:
yok laa hellallik isten benimm herkestenhelal olsun da gradaş nerden çıktı bu
yoksa ölecek miyim
bende helal ettim gittidur bende helal edeyim ...helal olsun
aa güzelmi demişim pardon soğuk espiriydi diyecektimmutandırıyosun beni
offf yaaa ne çabukk gittinnkızlar reyyan da uyandı
ben kaçtım
ilk fırsatta resim eklicem
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?