Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ay duru senin şirkete uyuz oluyorum bir şirket kurunca seni yanıma alıcam istediğin kadar nette gez:92:

sahimiiiii yaşassıınnnn yuppiiiiiiii al beni yanına ipeğiimmmmmm

nevom çok güzel söyledin bu hafta bayağı bir karamsardı nurcanım
nevoom görmedin facen varmııı

nevooom ben zaten bu kedersiz ve diğer gacılara senin bana anlattıklarını sürekli anlatıyorum
tabi bu gacılar karamsarlığa programlı oldukları için ve ben nevo olmadığım için kulak asmıyolar

kızlar bu söylenmez ama sultanahmet camisinin önündeyken ezan okunuyodu hepimiz için dua edip geldim

allah kabul etsiinnnnnnnn

ben zaten gülle gibiydim şimdi iyice çığrımdan çıktım 9 ayın sonunda vinç gerekecek bana

merak etme doğum yaptıktan sonra tığ gibim olacaksın

nurcanım canııımmmmmm benden yana helal olsuuunnnnnnn

ne kadardaa tatlı tatlı anlatıyorsun nevom ..
öyle yapmaya çalışıyorumm karamsarlık bazen üstüme gelsede s.ktir git pardon defol git diyorumm

kızlar bu söylenmez ama sultanahmet camisinin önündeyken ezan okunuyodu hepimiz için dua edip geldim
canımm benimmmm Allah razı olsun senden
hahayt şimdi dalga geçme sırası bende
az gülmemiştiniz bana penguen diyip
ahh ahh nasılda geçiyo günlerr:97:

ben zaten gülle gibiydim şimdi iyice çığrımdan çıktım 9 ayın sonunda vinç gerekecek bana

nevooom ben zaten bu kedersiz ve diğer gacılara senin bana anlattıklarını sürekli anlatıyorum
tabi bu gacılar karamsarlığa programlı oldukları için ve ben nevo olmadığım için kulak asmıyolar

nevo gibi tatlı dilli anlatmıyonkiii

herkesin bir tarzı var ne yapayım siz saçmalayınca bende sinir oluyorum kızgın kızgın anlatıyorum

allah kabul etsiinnnnnnnn

merak etme doğum yaptıktan sonra tığ gibim olacaksın

nurcanım canııımmmmmm benden yana helal olsuuunnnnnnn
bende helal ediyorumm ..hayırdırr laa ne oluyor bana helalik istiyorum herkestenn öbür dünayyamı göç edecem ne:96::96::96:

helal olsun da gradaş nerden çıktı bu
yoksa ölecek miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…