kızlar aynen bu şekildeyim...ayyyyyyyyyyyy canım ne iş yapmak ne birşey yemek istyor...ayyyyyyyyyyy bana neler oluyorrrrrrrrrrrrrr
ne mutlu size hamileyseniz mart ve ya nisanda biz de tekrar 4 kez tüp bebeği düşünüyorus işallah bu sefer ne düşük olur ne de hasta doğum hayırlı ve sağlıklı bebek ve ya bebeklerimiz olur
ne mutlu size hamileyseniz mart ve ya nisanda biz de tekrar 4 kez tüp bebeği düşünüyorus işallah bu sefer ne düşük olur ne de hasta doğum hayırlı ve sağlıklı bebek ve ya bebeklerimiz olur
hey kimse var mı gelin paylaşalım bebek hasreti çekenler
canım üzülme ya sorunuz neydi acaba
sorun bu çağın hastalığı bebek tüp bebek merkezi çok ama neresi iyi ben çok kötü tecrubem var o üzden çok korkuyorum
sorun bu çağın hastalığı bebek tüp bebek merkezi çok ama neresi iyi ben çok kötü tecrubem var o üzden çok korkuyorum
nurcanımm nasıll bizee kırmızıı iştee snaadaa bölee morr alacazz bizzz hahaahahahah
bende senin gibiyimm artık tedavilerden bile korkuyorumm .benimde 2 negatif sonucum var 3. ye cesaret edemiyorumm
:100::100::100::100::100::100::100::100:beğenmedimmmmmm
:100::100::100::100::100::100::100::100:beğenmedimmmmmm
kedi uzanamadığı ciğere mundar dermişiçine sığamazsın diyemi beğenmedin
korkmak yok umut etmek moralli olmak var
korkmak yok umut etmek moralli olmak var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?