Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne mutlu size hamileyseniz mart ve ya nisanda biz de tekrar 4 kez tüp bebeği düşünüyorus işallah bu sefer ne düşük olur ne de hasta doğum hayırlı ve sağlıklı bebek ve ya bebeklerimiz olur

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh saolll burdaa birçok arkadaşımızz hamılee ama benn deilimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben 15 sene evliyim 3 tüp bebek deneimde 2008 alparslanım doğdu ama dr.plasenta yaşlanmasını fark etmemeş ve bebeğim emme refleksi olmayarak dünyaya geldi 15 aylıkken melek olup gitti vefaat etti 4kez tüp bebek yaptım bu sene 10 hafta hamileyken kalbi durdu ve dr. tekrar fark etmedi beni zehirlemeye başlainca başka dr. gittim ve hemen kürtaj yapıldı tekrar istiyorus denemeye ama çok korkuyorum nerei gideeğis iyi mi nasıl lütfen yardım edin ben türküm ama türkiyeli değilim gök oğuz türklerinden eşim erkek o ne anlar bayanlar bu konuda daha tecrubeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…