Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende iyiyim kedersizim tefriciyelerde eksk varsa sana yardımcı olabilirim

canım yıldızın 200 tane eksiği var (selinin okuyacağı) onu okuyorum ..ben artık rahat rahat okuyorum ezberledim çünkü :lepi:

tuğbanın biraz eksiği var ama o ve arkadaşları okuyacak herhalde şimdi sana biraz al oku dersem ,onun ne kadar okuduğu belli değil o yüzden bekliyelim onu fazla olmasın sonra

tamam kedersizim ben yarını yeni grubu bekliyim bulut tuyaneda birde nazraca sıradaydı değilmi
ben hepsine 500 er okumayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

ya kizlar ne kadar aptal insanlar var
biz bir bebgimiz olsun kiz erkek farketmez diyoruz
ama bu apal insanlar kizlari var ogullari yok diye uzuluyorlar
kurban oldugum rabbimin verdigin begnmiyorlar
ya ben diyorum hic farketmez kiz erkek

ama kizlar bu insanlar iste boyle aptal

kizlar ikizi olmasini cok istiyorum ama ne diyorum biliyormusunuz rabbim eger ikizim olcaksa ben kabulum ama yaratacagin iki bebegin birini bana digerini bebegi olmaya baska bir kadina versende kabulum cunku bu aci cok zor
evet iki tane beni cok mutlu eder ama bir taneye de raziyim en azindan bir baskasida benimle beraber mutlu olur

ama bu aptal insanlar ne diyor oglumuz olsun
ogullari yok diye agliyorlar
cok merak ediyorum bizim yerimizde olsalar ne yaparlar

tamam kedersizim ben yarını yeni grubu bekliyim bulut tuyaneda birde nazraca sıradaydı değilmi
ben hepsine 500 er okumayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa

evet canım yarın onlar için okuyoruz ...bende galiba senin gibi alıcam zemuszemus

umudunukaybetme canım bence bu aptallık değil insanoğlunun doyumsuzluğuyla ilgili bir durum
bizede allah nasip eder evlat verirse bizde şimdi bir tane olsun diyoruz o zaman bir tanede kardeşi olsa dicez veya birde kızımız yada oğlumuz olsaydı dicez insanoğlu böyle bir tane kazak alırız birde etek alsaydım deriz evim olsun başka bi şey istemem deriz ev alınca birde arabam olsa deriz doyumsuz olduğumuz için

dünürüm sen çalışanlar için bilgisayardan okuyabilirsiniz diyordun hemde sayılarak...o yazdığın mesajı bulamıyorum o linke bakacaktım...

ipeğime katılıyorum şimdi özlem çektiğimiz için bir tane olsun diyoruz eli ayağı düzgün hayırlı evlat olsun diyoruz ama inan iki meyvedende insan istiyor ben mesela bir kzıım bir oğlum olsun isterim

evet ipeğim sana katılıyorum...bizlerinde olduğunda inşallah rabbim o günleri nasip edecek...kızımız olursa erkek isteyeceğiz...erkek olursa bu sefer birde kızımız olsun...şimdi bizler sadece hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için uğraşıyoruz...bizim için çok yanlış geliyor..çünkü onlar bizlerin yaşadıklarını yaşamadılar....yaşamış olsalardı...söylemezlerdi....

canim tamam doymsuzlar ama biraz dha mantikli konusmalari gerekmiyor mu ya ne farki var kiz yada erkek
ben hayirli saglikli istiyorum kiz erkek farketmez
inanin ben diger insanlar gibi doyumsuz degilim

umudunu kaybetme arkadaşım en yakın örnek benim annem...
annemim evlenince hemen olmamış çoçuğu...1,5 yıl sonra kendiliğinden olmuş...peş peşe 3 tane kızı ...her kızdan sonra annemler erkek istemişler...kız olmuş...yani allahtan 4. müz erkek olmuş...yoksa türkiye nüfusu patlardı...yani diyeceğim annem gibi çok aileler istiyor...hemde annem cahil bir insan değil..akıllı görgülü bir kadın....

ahhh ahhh şimdi durumuz oğluşunu emziriyordur belkide boshayallersmilene mutlu ona

ben daha bir tanenin sahibi olamadan allahım hayırlı sağlıklı evlatlar ver diyorum daha şimdiden
bir kaç tane için dua ediyorum iki kızım bir oğlum veya iki oğlum bir kızım olsun isterim hem kız hem erkek evlat sahibi olmak isterim düşünsenize kızla paylaşımların farklı olur tadı başka olur erkekle başka yanlış düşünüyo olabilirim ama ben çok görmüyorum insanoğlu ister bizim durumumuzu yaşadığı halde
hamile kalır kalmaz bizim durmumuzu unutan bize başka gözle bakanları gördük yaşadığı halde unutanı gördük yaşamayan nerden bilsin değilmi

dünür çok güzel bir program bence geçen kızlara önerdim ama kimse bakmadı herhalde sevda hariç

ne mutludur şimdi durumuz kedersizim oğluşu kucağında inşallah diabetle ilgili bahsettiği sorunları yaşamamışlardır mutluluğuna gölge düşmemiştir arkadaşımızın allah inşallah bizlerede nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…