:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: bir daha öyle derse patlat tokatı aynı böyle :mymeka:
klava: klava: klava: BENİ SALON KADINI ÇİZGİMDEN ÇIKARTMA DE SENDE AMAN HEMEN TEHDİTLERİDE O ZATEN BEN ARAYIŞAMI ÇIKSAM DİYE ŞAŞKIN AYOL BUNLAR alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
nagihandanda inşallah bebişi ile ilgili güzel haberler alırız canlarım bugün kızkardeşim aradı ve abla günde 120 defa YA LATİF diye Allahın ismini zikrederek gönlünün muradını isteyene Allah ne muradı varsa verirmiş dedi aklınızda olsun boş kaldıkça okuyalım canlarım bize duadan başka yar ve yardımcı yok bugün niyeyse içimden ağlamak geldi ve ağladım benim ve benim gibi evlat hasreti çekenler için ağladım ne zor şey insanın içinin böylesine acıması kimselere belli etmek istemiyorum ama içim çok acıyo arkadaşlarım bizlerinde yüzü gülcekmi bi gün acaba Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah neyse canlarım şimdilik benden haberler bu kadar hepinize hayırlı geceler
kedersiz nasılsın canım iyi akşamlar
ik sayfa açık bende bir sayfada devamlı burdayım diğer sayfadada geziniyorum :1rolleyes:kedersiz seni takip etmekten başım döndü :1ninca:
ik sayfa açık bende bir sayfada devamlı burdayım diğer sayfadada geziniyorum :1rolleyes:
Allah bilir ya diğer niklerinle kaç sayfa daha açıktır :roflol:
beni duyan da gerçek sanacak...
canım ben kaçtım
kocaman öpüyorum...
nagihandanda inşallah bebişi ile ilgili güzel haberler alırız canlarım bugün kızkardeşim aradı ve abla günde 120 defa YA LATİF diye Allahın ismini zikrederek gönlünün muradını isteyene Allah ne muradı varsa verirmiş dedi aklınızda olsun boş kaldıkça okuyalım canlarım bize duadan başka yar ve yardımcı yok bugün niyeyse içimden ağlamak geldi ve ağladım benim ve benim gibi evlat hasreti çekenler için ağladım ne zor şey insanın içinin böylesine acıması kimselere belli etmek istemiyorum ama içim çok acıyo arkadaşlarım bizlerinde yüzü gülcekmi bi gün acaba Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah neyse canlarım şimdilik benden haberler bu kadar hepinize hayırlı geceler
4444 salavat-ı tefriciyye listesi
nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500 OKUDU
bulut.........500?????
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500???? OKUDU
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500 OKUDU
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600 OKUDU
kedersiz..........................200
jollita.........................300?????
sevdanehri.................300????
tuyaneda...................1000???
yıldız.........................344 OKUDU
nazraca....................700 OKUDU
toplam 4444
s.tuğba için
nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767
yıldız.............300
nazraca ..........220
jollita .............200
s.tuğba..............250
toplam..2937kalan 1507
TUĞBACIM DÜN 767 OKDUM DEDİN 67İNİN ÜSÜNÜ TAMALADINMI BUGÜNDE 250 OKUDUM DEMİŞSİN CANIM BİRAZ YUVARLAK HESAP OKU ONA GÖRE BİZDE HESABIMIZ KOLAY YAPALIM olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?