Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: :1shok: bir daha öyle derse patlat tokatı aynı böyle :mymeka:

o hiçbiryere gidemez alsanaalsanasmile ağzında

klava:klava:klava: BENİ SALON KADINI ÇİZGİMDEN ÇIKARTMA DE SENDE AMAN HEMEN TEHDİTLERİDE O ZATEN BEN ARAYIŞAMI ÇIKSAM DİYE ŞAŞKIN AYOL BUNLAR alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

salon kadını ha:roflol::roflol:evet hemde ne şaşkın kızlar valla çok zor ha :gitme::roflol::roflol:

Canım benim üzülme bak ben size teselli olayım diye giriyorum ben yıllardır bekledim ağladım senin dediğin gibi çocuk aklama geldikçe artık olmayacak diyordum eşime beni boşamasını bile istedim oda asla ben seni çocuk olsun diye tutmuyor sevdiğim için yanımdasın diyordu ama ben ona belli etmesemde çok üzülüp ağlıyordum içim acıyordu artık ben anne olamıyacağım diyordum senağlama
canım bizden büyük allah var o herşeyi görüyor biliyor okadar inandım ki isyan ettiğim zamanlarda oldu ama tövbe ettim bügünlere geleceğim aklıma bile gelmezdi senağlama
bazen şey derdim benim arkadaşım vardı işyerinde onun da olmuyordu beraber tedavi görüyorduk obıraktı eşi ilgilenmiyordu oderdi nagihan belki bir hastalığımız var belki biz ona gelecek sağlıyamıyacağız dır allah inşallah bizleride anne yapar ama senin önce olur derdi ben sürekli gittiğim için sonra bunun günü günü geçti dr danda tedavi için tekrar gün aldı dr gittiki negörsün kadın hamile
nasıl ağladık sevindik
rabbimi banada verdi sizlerede verecek canım :teselli:
ben böyle şunun şukadar zaman olmadı sonra oldu muhabbetinden hoşlanmam sürekli söylerlerdi gıcık olurdum ama anlatmak istedim çünki beraber ağlardık onla şimdi söyledim sevinçten uçtu :teselli:
bak ben inanıyorum sağolursak burda olursak sizlerin hepinizin güzel haberlerini alacağız inşallah :teselli::teselli:

4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500 OKUDU
ipek..........500 OKUDU
sevda........500 OKUDU
jolita..........500 OKUDU
bulut.........500?????
etipuf........500 OKUDU
meyra.......500???? OKUDU
gül (nevo)...944 OKUDU
toplam 4444
yıldız için
nevo.........................500 OKUDU
kedersiz....................500 OKUDU
ipek...........................600 OKUDU
kedersiz..........................200
jollita.........................300?????
sevdanehri.................300????
tuyaneda...................1000???
yıldız.........................344 OKUDU
nazraca....................700 OKUDU

toplam 4444

s.tuğba için

nevo.......500OKUDU
kedersiz...500 OKUDU
ipek.........200 OKUDU
s.tuğba......767
yıldız.............300
nazraca ..........220
jollita .............200
s.tuğba..............250

toplam..2937kalan 1507

TUĞBACIM DÜN 767 OKDUM DEDıN 67ıNıN ÜSÜNÜ TAMALADINMI BUGÜNDE 250 OKUDUM DEMıŞSıN CANIM BıRAZ YUVARLAK HESAP OKU ONA GÖRE BıZDE HESABIMIZ KOLAY YAPALIM olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
bulutcum ne hakkım varsa helal olsun öyle deme canım
ben biraz hassas günler geçiriyorum sadece
bana ne oldu bilmiyorum
sevdayı ancak şimdi anlayabiliyorum
aramızda ne olursa olsun konuşarak halledecek kapasitede insanlarız
sadece sen kendini net ifade edemedin ben de gereksiz yere alındım olay bundan ibaret
unutalım gitsin
sizler benim için çok değerlisiniz...
olumunekankayizsmile

Nazraca Rabbim yolunu açık etsin, önünde hiçbir engel kalmasın.
Seni gönüller sultanı, Ebu Eyyup el en ensarinin misafirperverliğiyle bekliyoruz istanbul'a...
Tez zamanda bebiş müjdesi alırsın inşallah...

bu akşam tuğbaya aldığım 500 bitiyo canım
yarın kurstayım, akşama ancak girebilicem siteye
akşam konuşuruz eksik varsa alabilirim de..

seninle aynı durumdayz ;yorumunu okuyunca ben yazdım gibi oldum.napalım canım bizimde kaderimiz bu demekki;üzülüyoruz ağlıyoruz kızıyoruz ama yok yok..rabbim ol demeyince olmuyor..daha dün 3 aylık evli bi arkadaşın daha hamile haberini aldım..sevinsemmi onun için üzülsemmi kendim için karar veremedim.öylece bakakaldım kızın suratına..kimse bilmiyo benm içimde ne fırtınalar koptuğunu..her seferinde unuttum deyip kendimi kandırmalar;her ay ağlamamak için kendimi dışarı atmalar;gece uyumuş numarası yapıp sabaha kadar göz yaşı dökmeler;soranlara çocuk istemiyorum deyip yalancı durumuna düşmeler;senden çook sonra evlenip çocuğunu kucağına alanları saymalar....falan da filan...rabbimden ümit kesilmez ama ümit ettikçe de insan acı çekiyor.olmayınca yüksekten yere çakılmış gibi oluyosun.bilmem ki dua ediyorum allahım içimden bu isteği alsın götürsün..hatta hiç çocuk falan istemeyeyim...eğer bir gün bebğim olursa da çok sevinmeyeyim istiyorum..beklicez kaderde ne varsa onu yaşayacağız..allah ölüm acısı vermesin napalım..
bi de ne biliyomusun yalnızlık beni korkutuyo galiba easında.böle eve geliyoz ses seda yok.eşin bi tarafta sen bi tarafta..yemek yiyosn kalkıyosun ;çay içiyosun ama herşey sessiz..yaşlanınca daha zor olur ben aslında ondan korkuyorum galiba.gözümde büyüyo eğer olmazsa yıllar nasıl geçer diye..amann neyse allah her zaman yanımızda olsun..

canım ne kadar okuyosam ertesi gün toplu olarak yazıyorum buraya 767den sonra 250 okudum onuda yazmışsın saol şimdi listeye eklenmeyen 200 var bu arada arkadaşlar hepinize tşkler opuyorumnanaktan

pamukçum bende senin yazdıkların her satırında kendimi buldum aslında buraya yazan herkes (bebek özlemi çeken) bizi anlatıyor hepimizn derdi aynı çünkü ....

bu arada uzun zamandır yazmıyordun buraya nerelerdeydin :1ninca:

bi 200 daha ekliyeyim ozaman ne kadar eksik kalıyor bir hesap yap bakalım

ben yıldızın için 200 eksik kalmış onu okuyacam yarın ...senin eksikleride yarın tamamlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…