ben daha bir tanenin sahibi olamadan allahım hayırlı sağlıklı evlatlar ver diyorum daha şimdiden
bir kaç tane için dua ediyorum iki kızım bir oğlum veya iki oğlum bir kızım olsun isterim hem kız hem erkek evlat sahibi olmak isterim düşünsenize kızla paylaşımların farklı olur tadı başka olur erkekle başka yanlış düşünüyo olabilirim ama ben çok görmüyorum insanoğlu ister bizim durumumuzu yaşadığı halde
hamile kalır kalmaz bizim durmumuzu unutan bize başka gözle bakanları gördük yaşadığı halde unutanı gördük yaşamayan nerden bilsin değilmi
kedersizim ben baktım o programa ama benim teknoloji ötesi bilgisayarım açmadı
kedersizim bana herhangi bi şey gelmedi msnden
Bende zİkİr matİk aldım hanİ elde sayıyoya onla okuyom bİzİm burdakİ bİlgİsayarda Çok yavaŞ fenalık gelİyo sayfayı aÇana kadar...
ne yapmam lazım peki kedersiz
tamam jollita allah kolaylık versin
senin patorn sizin gözünüzü korkutmak istemiş bence :))
bence yeni format atılması lazım canım ..demek benim yazdıklarım gelmiyormuş sana bende niye yazmıyor bana diyordum bilmiyorumkismile
iyiyim sevdam sen nasılsın biz logo kullanıyoruz sana yardımcı olamıcam canım bilgisayarcı çağırsalar
ya neden uğraştırıyolar seni
muhasebe entegrasyonları ile ilgili yaa ohaoldumsmile yetkili satıcımdan memnun değilim o yüzden çağırmak istemiyorum bilmiyorumkismile ama bu gidişle çağırcam gibi guclubacismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?