Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

bu arada ipek msnde yazıyorum cevap gelmiyor senden sanırım virüs var senin msndebilmiyorumkismile

Bende zıkır matık aldım hanı elde sayıyoya onla okuyom bızım burdakı bılgısayarda Çok yavaŞ fenalık gelıyo sayfayı aÇana kadar...

Ayy bu arada yarına kadar 400 tane daha okumam lazım:1shok: 2 gün hastayım diye okuyamadım geri kaldım yaaa boshayallersmileboshayallersmile kızlar ben çıkayımda okuyim bari.

patronda interneti kapattırcam dedi dün şaştım kaldım yaa... ciddimi söyledi anlamadım...kötükedihüsokötükedihüso

tamam jollita allah kolaylık versin
senin patorn sizin gözünüzü korkutmak istemiş bence :))

tamam jollita allah kolaylık versin
senin patorn sizin gözünüzü korkutmak istemiş bence :))

YOK CANIMCIM ŞİMDİ BİZİM İŞYERİNİN ÜST KATI PATRONUN EVİ ZATEN BİZDE İNTERNETİ ALDIK EVLERİNEDE KABLO ÇEKTİLER ÇOCUKLAR ÖDEV ARAŞTIRSIN DİYE AMA MALUM YENİ NESİL HERŞEYİ ABARTTIĞI İÇİN BİLGİSAYAR BAŞINDA DURMAYIDA ABARTIYO BU YÜZDEN BİR İKİ KERE KAPATTIRDI GİDİP.. AMA SONRA OĞLUNUN ISRARLARINA DAYANAMAYIP AÇTIRDI ŞİMDİDE KIZI ABARTIYOMUŞ DERS ÇALIŞMIYO AYNUR HANIM KAPATTIRCAM OLMUCAK BÖYLE DEDİ... BİŞEY DİYEMEDİM SİZ BİLİRSİNİZ DEDİM:gitme::gitme: AMA BENİM CANIM ÇOK SIKILIYOR YAA İNTERNET OLMADAN PEK YOĞUN BİR YERDE DEĞİLİZ FAZLA GELEN GİDENDE YOK.. NEYSE HAYIRLISI AMA BABAMLARIN ALT KATINDA OTURUYORUM ONLARDA NET VAR ARADA ÇIKARIM ORDAN KONUŞURUZ NAPİM HAZIRLIKLI OLMAK LAZIM TABİsenağlamasenağlama

herkese selamlar nasılsınız kızlar
ben fena değilim muhasebeci arkadaşlar aranızda mikro kullanan varmı yaa sinir oldum programa yapamıyom...

pamuk arkadaşımız içimizdekileri yazmış sağolasın arkadaşım..

bende yıldızınkini bitirmek üzereyim az kaldı :ecrin_bebek:

canım nevonunki bitti değilmi meyradan haber aldınmı ..aman kimseninki eksik kalmasında..

bulutum ipeğim jolita kedersiz nasılsınızzz

evet yaa şimdi durucummm oğluşunu emziriyodurrr :kedi: etipufum gelmedi hala yaa inş.iyidir..

iyiyim sevdam sen nasılsın biz logo kullanıyoruz sana yardımcı olamıcam canım bilgisayarcı çağırsalar
ya neden uğraştırıyolar seni

bence ipeğim kedersizim format olmaz..
ipek msn gir bakayım giremezsin gibi me geliyo eğer giremezsen mail adresini hacklemişlerdir ve sende kayıtlı herkese onu gönderiyolardır.
eğer girebiliyosan durum farklı

iyiyim sevdam sen nasılsın biz logo kullanıyoruz sana yardımcı olamıcam canım bilgisayarcı çağırsalar
ya neden uğraştırıyolar seni

muhasebe entegrasyonları ile ilgili yaa ohaoldumsmile yetkili satıcımdan memnun değilim o yüzden çağırmak istemiyorum bilmiyorumkismile ama bu gidişle çağırcam gibi guclubacismile

sevdam meyranın msnsesine yazdım olmazsa akşam telden mesaj çekerim

canım ben pcden çok anlamam bizim pc arızalanınca eşim hep format atıyorda ondan söledim ipeğede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…