Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim yarınki arkadaşalrın listesini yapalımmı
ben şimdilik tuyaneda için 1000
nazraca için 500
bulut için 100 alıyım

yeni listeye tarih atalım kişileri yazalım bütün listelerimiz tarihli olsun yani 22/01/2010-29/01/2010 tarihli liste diye olurmu ozaman karıştırmaz kimse yalnız lütfen bir kişi yaptın başkası alıntı veya ekleme yapmasın kedersizim sen her zaman burdasın sen yap yada nevom dicem ama onun transferi falan yapamaz

ben yeni liste için her biri için 300 alayım boshayallersmile eğer erken bitirirsem alırım daha

kızlar eşim geldi kahvaltı yapıp sonra gelirim (izin alabilirsem tabi)
yeni listeyi hazırlarım

tuğba cım bu dua cumadan cumaya okunuyo o yüzden seninkide bitmesi gerekli yarına kadar

evet sevda tarihli olması ve sadece bir kişinin elinde liste olması çok iyi olur bende listeyi takip ederim ama ben haftasonları giremiyorum en iyisi kedersiz takip etsin

tuğba cım bu dua cumadan cumaya okunuyo o yüzden seninkide bitmesi gerekli yarına kadar

biliyorum bende elimden zikirmatiği düşürmüyorum zaten ama kedersizi fazla yordum gibi hissettim allah okuyan herkesten razı olsun saolun tatlı şekerler kalan sayı 1000 oda yetiştiririz :lepi: allahın izniyle inş.

evet ipeğim neyse kedersizim gelince yapar listeyi.
valla yıldızımınki okadar uzun sürdü gibi geldiki bitiremedim hala son 110 tane kaldı

biliyorum bende elimden zikirmatiği düşürmüyorum zaten ama kedersizi fazla yordum gibi hissettim allah okuyan herkesten razı olsun saolun tatlı şekerler kalan sayı 1000 oda yetiştiririz :lepi: allahın izniyle inş.

ben bitirirsem azda olsa almaya çalışırım canım ama şu yıldızınkini bitirmem lazım ilk önce

ok tşkler eğer onunkinin günü yaklaştıysa bende yardım edeyim bitsin hemen eşim gececi bugün gece uyumam benimkinin sayısını arttırırım

ben kaçtım arkadaşşlar akşam 7 den sonra burdayım hepinizi ayrı ayrı kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

slm
geri geldim
napim canim cok SIKKIN
canim nasil bir bebekle oynamak ilgilenmek istiyor anlatamam
offffffff offffffff ne zaman bitecek bizim bu cile

sevdacım normal canım ezberinde bile olsa bazen kafanı bulandıran bi şey oldumu okuyamıyosun
sen zaten bilgisayar güncellemesiyle uğraşıyodun gününde bitsin eksik kalmasında ha bugün ha yarın ne farkeder istersen yardım edeyim dicem ama bende tuğbaya 200 tane okusam diyorum

sağol canım benim akşama biter dediğin gibi program altüst etti beni klava: neyse haftaya eğitim alıcam böyle olmuyo bilmiyorumkismile sen tuğbaya oku istersen canım onun baya eksik olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…