sorun giderilmiş. tekrar kk ya girebiliyorum nurcan. kaydirigubbakcemile2
kızlar kendinize iyi bakın.
sanırım bir süre daha buralarda yokum.
canım yıldızın 200 tane eksiği var (selinin okuyacağı) onu okuyorum ..ben artık rahat rahat okuyorum ezberledim çünkü :lepi:
tuğbanın biraz eksiği var ama o ve arkadaşları okuyacak herhalde şimdi sana biraz al oku dersem ,onun ne kadar okuduğu belli değil o yüzden bekliyelim onu fazla olmasın sonra[/Qslm kızlar nasılsınız kedersizim benim arkadaşlarım sizlersiniz yalnız komşum okurum dedi toplam 1300 eksik 300 okucak eksik 1000 ben sen fazla yorulma diye daha birgün az dinlen anlamında dedim canımcımopuyorumnanaktan
tuğba cım bu dua cumadan cumaya okunuyo o yüzden seninkide bitmesi gerekli yarına kadar
biliyorum bende elimden zikirmatiği düşürmüyorum zaten ama kedersizi fazla yordum gibi hissettim allah okuyan herkesten razı olsun saolun tatlı şekerler kalan sayı 1000 oda yetiştiririz :lepi: allahın izniyle inş.
sevdacım normal canım ezberinde bile olsa bazen kafanı bulandıran bi şey oldumu okuyamıyosun
sen zaten bilgisayar güncellemesiyle uğraşıyodun gününde bitsin eksik kalmasında ha bugün ha yarın ne farkeder istersen yardım edeyim dicem ama bende tuğbaya 200 tane okusam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?