- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
hayırr bende bikaç tane biliyom bize gelen fındık işçilerinden
here here vara vara
oooo sen aşmışsın kendını yaaa. mukemmel konusuyon
oooo sen aşmışsın kendını yaaa. mukemmel konusuyon
git git ,gel gell .bir tek bunlarımı öğrendinn
dur bakalım bunu bilecekmisinn
sevo ez te hızdıkem
bu arada dün ben dahiliyeye de çıktım kolit varmış bende cumarteside ultrasona giricem midemden :78:
hımmm bilmiyommama halin yerinde mi didin
alay etme arkadaşımlaa
geçmiş olsun canımm .kolit ne ?
bu arada dün ben dahiliyeye de çıktım kolit varmış bende cumarteside ultrasona giricem midemden :78:
yyaaaaaa neden alayım edeyım canımgercekten konusuyo ıste. azda olsa bılıyo :87:
bilemedinnn .
sevo seni seviyorum didim
zatenn midedeki sorunlar hep stersten oluyoo ..Allah bilasını versin bu sitresinbilsemmkarın şişkinliği ağrı vardı bende on ikiparmak bağırsağın orda onun teşhisini koydu büyük ihtimalle o didi bakalımm :26:
bana bi kağıt verdi bilgi için hassas bağırsak sendromu imiş
bana stres varmı diyo ben didim stresin tam göbeğindeyim infertilitedeyim
bilsemmkarın şişkinliği ağrı vardı bende on ikiparmak bağırsağın orda onun teşhisini koydu büyük ihtimalle o didi bakalımm :26:
bana bi kağıt verdi bilgi için hassas bağırsak sendromu imiş
bana stres varmı diyo ben didim stresin tam göbeğindeyim infertilitedeyim
kızlar ben tubişin tefriciyelerini okudum ...sevo geçmiş olsun
gecmıs olsun sevdanehrı.
biliyo tabi. git geli öğrenmiş işte daha ne olsunn
hoşgeldin duru bacıı..geçmişe bakma zati, laklaktan başka bişey yok ..sen ne yaptınn işleri hallettinmi
duruuuuuuuuuuuuu
annişşşkommm ne var ne yok işyerinde didimmm
ayy bir daha söleeee
bir daha
bir dahaaa
bende seniii kedersizimmm
canım zati bu mesajını okudukları ann iş yerinin kapısının önünde bulacan kendiniiyok beeee bitmiyoo başka işler çıkıyoooo müşteriler var yoğun burasıııı
tatlım cevap vermek için tuşlara basıyoomm salak internet izin vermiyoooo yok taktı bunlar illa yazdıklarımı okuycaklarrrrrne olsun işler yoğun bide hesap soruyolar daha bitmedimi diyee ya ben bilgisayar değilimki insanım yaaaaaaffffff şefe söyleniyom aslında neymiş projeyi isteyen basacakmış bölümü bende buyursun gelsin çok biliyosa kendisi yaptım didimm walla kapı önüne atcaklar beniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?