Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada dün ben dahiliyeye de çıktım kolit varmış bende cumarteside ultrasona giricem midemden :78:

geçmiş olsun canımm .kolit ne ?

bilsemm karın şişkinliği ağrı vardı bende on ikiparmak bağırsağın orda onun teşhisini koydu büyük ihtimalle o didi bakalımm :26:
bana bi kağıt verdi bilgi için hassas bağırsak sendromu imiş
bana stres varmı diyo ben didim stresin tam göbeğindeyim infertilitedeyim

zatenn midedeki sorunlar hep stersten oluyoo ..Allah bilasını versin bu sitresin

ya cok tatlı herkes bu sıtede ya... doktorunkıde sorumu canım? bende mıde yanmasıyla gıttım reflu var,gastrıt var.ulser baslangıcı var dedı doktor.sordu sterın ne dıye bende aynı senın gıbı dedım nedensız ınfertılıte dedım sesını kestı doktorum.bısı demedı daha

hoşgeldin duru bacıı..geçmişe bakma zati, laklaktan başka bişey yok ..sen ne yaptınn işleri hallettinmi

yok beeee bitmiyoo başka işler çıkıyoooo müşteriler var yoğun burasıııı

duruuuuuuuuuuuuu
annişşşkommm ne var ne yok işyerinde didimmm

tatlım cevap vermek için tuşlara basıyoomm salak internet izin vermiyoooo yok taktı bunlar illa yazdıklarımı okuycaklarrrrr ne olsun işler yoğun bide hesap soruyolar daha bitmedimi diyee ya ben bilgisayar değilimki insanım yaaaaaaffffff şefe söyleniyom aslında neymiş projeyi isteyen basacakmış bölümü bende buyursun gelsin çok biliyosa kendisi yaptım didimm walla kapı önüne atcaklar beniii

canım zati bu mesajını okudukları ann iş yerinin kapısının önünde bulacan kendinii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…