maalesef aynı şehirde değilizz .ama çoğumuzun telefon nosu var yüzyüze olmasada kulaktan kulağa konuşuyoruzzzzbugün soğuk espirilerim üstümde yine
yok yok gayet formdasın bence.ne guzel valla.ben aslen şanlıurfalıyım ama aılem gazıantepde yasıyo.şanlıurfalı yada gazıanteplı olan varmı aranızda*
ahh canımm ahh tedavide oldumm hemde 2 aşılama 2 tüp bebek ama sonuç hep hüsrann .tedavi olmak için neler vermezdimkii ama biz bir hata yaptık kalkıp ev aldıkk .kredi borcunu ödemektenn tedavi parasını ufak ufak biriktirebiliyoruzz ..sorun eşimde canım
hayırlısı olsun canımm .bencede önce şu tedavi ve sonucu bekleyin ne olur ne olmazz sonra bizim gibi eliniz ayağınız bağlanmasınnbılıyormusun suan bızde ev alalım dedık amacocugumuzu beklıyoruz.cunku ya tup bebek gerekırse dıye dusunduk.onun ıcın bekletıyoruz.ama ınsallah bı an once bırıktırırsınızde cabucak olur bebısınız.
anaa hemşehri sayılırz senle bende doğuluyumm siirt benim memlekette ..kürtçe biliyonmu
maalesef aynı şehirde değilizz .ama çoğumuzun telefon nosu var yüzyüze olmasada kulaktan kulağa konuşuyoruzzzzbugün soğuk espirilerim üstümde yine
annem bılır ama ben kendımı kurtarcak sekılde konusurum ama benım babaanem hıc turkce bılmez.sadece kurtce yanı.sen suan sıırtemı yasıyorsun?
olsunn nurcanım soğukta olsa esprilere ihtiyacımız var
ahh iyi ozaman sonundaa kendi dilimde konuşan birini buldumm
yok canım siirte değilim.Aydında kalıyorum gelin geldim buralara
yıne senın ıyıymıs ben neredeyım bılıyormusunTOKAT yaa cok fena coookkk.hıc cekılmıyo valla.
ya arkadaslar bısı sorcam benım cevremdekıler bana bahartdan uzak durmamı dıyorlar.cocuk olmasını engellermıs aranızda bununla ılgılı bılgı sahıbı olan var mı?
alışırsın canımmm ilk iki sene benim içinde zor oluyordu ..ama artık alışmak zorunda kaldımm insanın doğduğu yer değil doyduuğu yer önemli demişlerr
sevdanehrı sen neredesın nerelısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?