Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maalesef aynı şehirde değilizz .ama çoğumuzun telefon nosu var yüzyüze olmasada kulaktan kulağa konuşuyoruzzzz bugün soğuk espirilerim üstümde yine

yok yok gayet formdasın bence.ne guzel valla.ben aslen şanlıurfalıyım ama aılem gazıantepde yasıyo.şanlıurfalı yada gazıanteplı olan varmı aranızda*

yok yok gayet formdasın bence.ne guzel valla.ben aslen şanlıurfalıyım ama aılem gazıantepde yasıyo.şanlıurfalı yada gazıanteplı olan varmı aranızda*

anaa hemşehri sayılırz senle bende doğuluyumm siirt benim memlekette ..kürtçe biliyonmu

bılıyormusun suan bızde ev alalım dedık amacocugumuzu beklıyoruz.cunku ya tup bebek gerekırse dıye dusunduk.onun ıcın bekletıyoruz.ama ınsallah bı an once bırıktırırsınızde cabucak olur bebısınız.

hayırlısı olsun canımm .bencede önce şu tedavi ve sonucu bekleyin ne olur ne olmazz sonra bizim gibi eliniz ayağınız bağlanmasınn

annem bılır ama ben kendımı kurtarcak sekılde konusurum ama benım babaanem hıc turkce bılmez.sadece kurtce yanı.sen suan sıırtemı yasıyorsun?

ahh iyi ozaman sonundaa kendi dilimde konuşan birini buldumm
yok canım siirte değilim.Aydında kalıyorum gelin geldim buralara

yıne senın ıyıymıs ben neredeyım bılıyormusun TOKAT yaa cok fena coookkk.hıc cekılmıyo valla.

alışırsın canımmm ilk iki sene benim içinde zor oluyordu ..ama artık alışmak zorunda kaldımm insanın doğduğu yer değil doyduuğu yer önemli demişlerr

ya arkadaslar bısı sorcam benım cevremdekıler bana bahartdan uzak durmamı dıyorlar.cocuk olmasını engellermıs aranızda bununla ılgılı bılgı sahıbı olan var mı?

ya arkadaslar bısı sorcam benım cevremdekıler bana bahartdan uzak durmamı dıyorlar.cocuk olmasını engellermıs aranızda bununla ılgılı bılgı sahıbı olan var mı?

bende bir ara böyle bişey duydumm acı hamilelie engelmiş ne kadar doğru bilemem .tıpta böyle bişey yok olsa söylerdi doktorlar

alışırsın canımmm ilk iki sene benim içinde zor oluyordu ..ama artık alışmak zorunda kaldımm insanın doğduğu yer değil doyduuğu yer önemli demişlerr

dogru haklısın benımde 16 ay oldu burada yasayalı.ama uzun sure kalabılırmıyım bılmıyorum.evet doydugumuz yer cok sukur.

geçmişi okuyayim dedim okuyamadımmm abuuuuuuuuuuuuuu sabahtan beri ne çok kaynatmışsınızzzzzzzzz
zaten internet yavaş yazık bana dimi amaaaaa

eee ne haber var ne haber yok biri bana özet geçsiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…