Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersız, sevdanehri.duru ben cıkmak zorundayım sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnunum ınsallah hergun ugrıcam bu topıge.ıyı aksamlar.

kedersız, sevdanehri.duru ben cıkmak zorundayım sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnunum ınsallah hergun ugrıcam bu topıge.ıyı aksamlar.

canımm benim bizde snei çok sevdikk .hergün burdayız ne zaman istersen gell canımm

işedinmi yineee

11 aylık oğlum var canım ellerinden öper[/QUO masallah rabbım analı babalı buyutsun.[/QUOTE]

amin canım

işedinmi yineee

daha diilll

güle güle canım yine gel

koş koş damlamasınn

birgünn altınaa yapacak ama ne zamannnnnn

bende merak ediyorum falda çıkarmı acep

minnak niye gelmiyo yaaa
şifa da hepmi ders çalışıyoo mola versede gelsee
melike nerde acep kocişide gitti işe:92:

yapmıştır şimdii :92:
ee hade duru nerde kaldınn anacımm kendinden büyükmü çıkarıyorsunnn

yok annem geldim başka topiğe girmişimm ekim ayında aşılama yaptıracaklarmı yaptıranlarmı ne

ondan sonra klasik buraya giriş için bekle anam bekleeee sonra cevap yazdım aaaa baktım gitmedi dedim tekrar yadım

hayırdır yoksa aşılama yapmayamı karar verdin bizden habersiz nasıl gittin o topiğee alemsin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…