ayyyy benim yinelavaboya gitmem lazıımmmmm
kedersız, sevdanehri.duru ben cıkmak zorundayım sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnunum ınsallah hergun ugrıcam bu topıge.ıyı aksamlar.
işedinmi yineee
az kaldı
işedinmi yineee
oyyy nurcanım allah razı olsuunnn allahım sizlerede çifter çifter bebişler versinnn
11 aylık oğlum var canım ellerinden öper[/QUO masallah rabbım analı babalı buyutsun.
koş koş damlamasınn
birgünn altınaa yapacak ama ne zamannnnnn
az kaldı
bende bilemicemm ne zman acabaaaaa falda çıkarmıkine
işedinmi yineee
kedersız, sevdanehri.duru ben cıkmak zorundayım sızlerle tanıstıgım ıcın cok memnunum ınsallah hergun ugrıcam bu topıge.ıyı aksamlar.
koş koş damlamasınn
birgünn altınaa yapacak ama ne zamannnnnn
az kaldı
yapmıştır şimdii :92:
ee hade duru nerde kaldınn anacımm kendinden büyükmü çıkarıyorsunnn
hayırdır yoksa aşılama yapmayamı karar verdin bizden habersizyok annem geldim başka topiğe girmişimmekim ayında aşılama yaptıracaklarmı yaptıranlarmı ne
ondan sonra klasik buraya giriş için bekle anam bekleeeesonra cevap yazdım aaaa baktım gitmedi dedim tekrar yadım
kahve dediniz canım istedi bizim kız yapıyo
hayırdır yoksa aşılama yapmayamı karar verdin bizden habersiznasıl gittin o topiğee alemsin valla
söyle sanada yapsınnn :82:
çok şükür keyfim yerinde ailemden güzel haberler aldıkça moralim yerine geliyo:81:ee napsın normal yolla yapmaya fırsatı yokki aşılama bari denesin
valla bugün keyfin yrinde nurcanım allahhımmmm bozmasınnnnnn
afiyet olsun canımzaten bana yapıyo :82: ben koyardım resimleri ama maaseleff cam yok
çok şükür keyfim yerinde ailemden güzel haberler aldıkça moralim yerine geliyo:81:
afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?