merhaba canlarım nasılsınız ben bugün izinliydim kan tahlilim vardı bide ilaçlar için heyet raporu çıkarttık sabahtan beri hastanedeydim nevrim döndü valla nagihan,kadersiz ,nevbahar pamuk ,sevda ve diğer arkadaşlarım her biriniz o kadar içtensinizki bu zor günleri nasıl geçircem diye düşünürken sizlerle tanıştım dilerim kederlerimiz paylaştıkça azalıp bitsin canlarım
kızlar ben yaşlarınızı merak ediyorum sakıncası yoksa ben 33 yaşındayım sizlerinkini merak ediyorum acaba yaşıtmıyız diye bide nagihancımı eşarp kullanan birisi olarak hayal ediyorum kadersiz senide saçları omuzlarında kumral bi hanım olarak hayal ediyorum doğrumu bilmem benim hayalim böyle şekerler bende eşarp kullanıyorum yüzümü genelde çevremdekiler azra akına bazende meltem cumbula benzetiyolar daha net bi karar veren olmadı yani ara ara evrim geçiriyorum heralde ondan olabilir
tamam canım sürahiyi aldım yanıma
karın su toplayınca noluyo cahilliğimi bağışla
Nevo adamcağız şaşırmıştır bizim hanımın yüz kilosu nerdeki diye
ne güzel bekar ve sağlıklı bir kızken bende 55 ve 57 kilo arasında gezerdim
kızlar kurstan izin alıp geldim
çok belim ağrıyo eğilemiyorum bile
sizce neden ilaçlardan olurmu ki
kedersiz 3 arkadaş için de 500 yazar mısın benim için
listecibaşımızzzz
nazraca eğer ismini söylemek istemezsen özelimize de atabilirsin canım
tuyaneda edadır dimiiii
nazracam ben kapalıyım canım dur bir resmimi ekliyim
estafurullah canım çok yumurtan olunca su topluyabilir karnın buna OHSS deniliyor nette araşatır istersen .. hemşireler sana söylemesi lazımdı beni her seferinde uyarmışlardı bol su iç diye
kızlar ben yaşlarınızı merak ediyorum sakıncası yoksa ben 33 yaşındayım sizlerinkini merak ediyorum acaba yaşıtmıyız diye bide nagihancımı eşarp kullanan birisi olarak hayal ediyorum kadersiz senide saçları omuzlarında kumral bi hanım olarak hayal ediyorum doğrumu bilmem benim hayalim böyle şekerler bende eşarp kullanıyorum yüzümü genelde çevremdekiler azra akına bazende meltem cumbula benzetiyolar daha net bi karar veren olmadı yani ara ara evrim geçiriyorum heralde ondan olabilir
nagişim hoşgeldin canım
seninle aynı yaştayım...cennet yaşındayız
beni nasıl hayal ediyosun nolur söyleee
Oyy memnun oldum kedersız ne gÜzelmıŞsın maŞallah kara kaŞ kara gÖz... Rabbım senın gıbı gÜzel yÜzlÜ hayırlı evlatlar nasıp etsın sıze... Bu arada ısmın nurcanmıydı??? Sankı Öyle hatırlıyorum ama... Bende aynur...
hadi cesaretinizi toplayıp benim gibi resminizi ekleyin artık birbirimizi hayal edip durmaktansa sadece bir günlük resim koyun daha iyi
tatlım kadersizimi tutturamadım bak senide niyeyse kendime benzettim saçını siyaha yakın renk hayal ettim 60 kilo balık etli sende böylesin hayalimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?