Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım gecen sayfalarda sana mesajına karşılık yazdım istersen oku 3sayfa geride galibaa.s.:teselli:

seninle aynı yaştayım...cennet yaşındayız
beni nasıl hayal ediyosun nolur söyleee

tamam canım sürahiyi aldım yanıma
karın su toplayınca noluyo cahilliğimi bağışla

estafurullah canım çok yumurtan olunca su topluyabilir karnın buna OHSS deniliyor nette araşatır istersen .. hemşireler sana söylemesi lazımdı beni her seferinde uyarmışlardı bol su iç diye

Nevo adamcağız şaşırmıştır bizim hanımın yüz kilosu nerdeki diye
ne güzel bekar ve sağlıklı bir kızken bende 55 ve 57 kilo arasında gezerdim

canım ya ben de 50 kiloydum vakti zamanında
ne iştah şurupları kullandım şu kadınların afrikalı muamelelerinden sonra
gerçi hala aynı muameleyi görüyorum bazı kadınlar tarafından
hele eşimin tarafı kilolu seviyo
bana resmen acıyolar kız
bileğimi tutup vah vah filan yapıyolar
:roflol:

canım allah razı olsun allahım kabul etsin dualarımızı benim ismim ZUHAL.eğer bi gün kızım olursa NAZRA koymak istiyorum ismini

estafurullah canım çok yumurtan olunca su topluyabilir karnın buna OHSS deniliyor nette araşatır istersen .. hemşireler sana söylemesi lazımdı beni her seferinde uyarmışlardı bol su iç diye

bol su iç dediler ama nedenini açıklamadılar
neyse öğrendim şimdi sağol canım

Oyy memnun oldum kedersız ne gÜzelmıŞsın maŞallah kara kaŞ kara gÖz... Rabbım senın gıbı gÜzel yÜzlÜ hayırlı evlatlar nasıp etsın sıze... Bu arada ısmın nurcanmıydı??? Sankı Öyle hatırlıyorum ama... Bende aynur...

yok canım eşarplı değilim bak benim purofilime girersen resimlerimi görürsün düğün fotoğrafım felan var bakmakayım nasıla.s.

hadi cesaretinizi toplayıp benim gibi resminizi ekleyin artık birbirimizi hayal edip durmaktansa sadece bir günlük resim koyun daha iyi

teşekkür ederim canım zemuszemus
amin cümlemize
evet canım ismim nurcan vereliniortak

nazracım bende nevoyu balık etli hayal ederdim hep ama bana geçenlerde zayıf olduğunu söylemişti

tatlım kadersizimi tutturamadım bak senide niyeyse kendime benzettim saçını siyaha yakın renk hayal ettim 60 kilo balık etli sende böylesin hayalimde

evet saçım doğruuu 10 puan
kilo 57
boyum 1.70 pek balık etli değilim
beni çoğunlukla ebru gündeşe benzetirler ben pek benzetemiyorum ama...
bide herkesin bana benzeyen bi tanıdığı var niyeyse
ben bu duruma sinir oluyorum
klasik türk tipiyim heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…