bugün daha zorduu ama yılmadan devam edecemm.bu göbeği eritmem lazımm 7 aylık hamile gibi kocaman oldu yaaa ..
valla benımde 4 aylık gıbı oldu ama napalım ılaclar yapıyo bole o karnımdam yaptıgım ıgneler var yaaa cok fena coookkkkkkk....
bugün daha zorduu ama yılmadan devam edecemm.bu göbeği eritmem lazımm 7 aylık hamile gibi kocaman oldu yaaa ..
benim göbektee o iğnelerden yadigar kaldı bana
amannn çok komik sankiii
amann be zuzumm bizdee hamılelıkkk zevkinii bolee yaşayalım bazı zamn avm ye gıdıyorum hamılemısın dıyoo evet dıyorum o bıle hoşumaa gıdıyooooo
birgünn gerçekten hamile kalacaz ama ne zamannn
yediklerine içtiklerine dikkat edersenn kalıcı olmazz diye düşünüyorumm .ben hiç dikkat etmedim bakma şu iki günn paletes sevdalısı gibi görünüyorum her an bırakabilirmmmnurcan kıss gıtmıyormu sonra? abooooooo desene ben bıttım :2::2::2:
ivettt hemıdeeee cokk komikkkne vuruyosun ulennn gel o zmn karşımaaa
birgünn gerçekten hamile kalacaz ama ne zamannn
yediklerine içtiklerine dikkat edersenn kalıcı olmazz diye düşünüyorumm .ben hiç dikkat etmedim bakma şu iki günn paletes sevdalısı gibi görünüyorum her an bırakabilirmmm
yediklerine içtiklerine dikkat edersenn kalıcı olmazz diye düşünüyorumm .ben hiç dikkat etmedim bakma şu iki günn paletes sevdalısı gibi görünüyorum her an bırakabilirmmm
kızlarr az işlerim var haledip geliyorum
ne lalası nelalasııı korktunmuu kulaklarınıı tıkıyosunn
neereyeeee gidiyosunn ulennn saçınıı yoldurmaa bana otur oturdugun yerdeekızlarr az işlerim var haledip geliyorum
haha nurcana mı bakarakkk kiloo verecezz benn almayayım şurdaa kalsınnn
haha nurcana mı bakarakkk kiloo verecezz benn almayayım şurdaa kalsınnn
muhatap olmak istemiyorummmm seninleee
neereyeeee gidiyosunn ulennn saçınıı yoldurmaa bana otur oturdugun yerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?