Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hosbulduk canımm ahh ahh sende olmazsan naparım ben bu yaban ellerde baksana herkes bı havaaa ayyy ayyyy

bugün benden ve fatoştan başka kimse yokki canımm ..diğer kızlarında işleri yoğunn bugün .
mesela bugün duru hiç gelmedii :97:

kedersız ve fatos bılıyormusunuz benım dusakabıncıler hala gelmedı ya agac oldum vala bekleye bekleyeee

tuğba ve eşi (sinan) için tefriciye

kedersiz....700
ipek.........300 okudu
ftsdp.......200
şifa.........744

bynkutluay..200
su1838.........200 okudu
bulut83..........100
tosti............200
duru...........100
sevdanehri...400 okudu
tubiş.........800
yıldız_azeri..200

kalan 300

toplam..4444

ne guzelll ınsallah bızlerede yaparsın yaa rabbım ınsallah cabuk zamanda bızlerede versınnnnnn cabuk zamanda bole olalımmmm

tabii yaparımm ne güzell olurrr sizz hamişş kalındaaa inşallahh hep beraber beklerız bebeklerımızın gelecegii günüü inşallaaaahhhh

tabii yaparımm ne güzell olurrr sizz hamişş kalındaaa inşallahh hep beraber beklerız bebeklerımızın gelecegii günüü inşallaaaahhhh

ama ben ancak ruyamda gorurum gıbıme gelıyo ayda 2 defa mutlaka gorurum bebegım oldugunu ama bılıyormusunuz o bıle mukemmel bısı ya bı defasındada emzırmıstım bebegımı ya muhtesem bıseydı tabı bunların hepsı sadece ruyamdaaaaa:60

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…