ALLAH en yakın zamandaa nasip eder hepimize inşallahhhhhama ben ancak ruyamda gorurum gıbıme gelıyo ayda 2 defa mutlaka gorurum bebegım oldugunu ama bılıyormusunuz o bıle mukemmel bısı ya bı defasındada emzırmıstım bebegımı ya muhtesem bıseydı tabı bunların hepsı sadece ruyamdaaaaa:60
ALLAH en yakın zamandaa nasip eder hepimize inşallahhhhh
valla benım herıfe kalsaaaaa hıc gelmesınler o evde yokken onun kemegınede yag bal suruluyo
ALLAH en yakın zamandaa nasip eder hepimize inşallahhhhh
valla hıc sorma cok temız kalplıdır cooookkkkkkkkk bıde anasına duskunlugu olmasaaaaa daha guzel olcak amaaaa
erkeklerin topu öyle ..mesela bizim duvar saati durmuş 2 tane pil alacakk 1aydır öylee söylediğim zamandaa aa unutuum yine ,yarın alacam diyo ama halaa saat pilsizz ..
ev sorumluluğundan eşime 10 üzreinden sıfırdır
erkeklerin topu öyle ..mesela bizim duvar saati durmuş 2 tane pil alacakk 1aydır öylee söylediğim zamandaa aa unutuum yine ,yarın alacam diyo ama halaa saat pilsizz ..
ev sorumluluğundan eşime 10 üzreinden sıfırdır
ama ben ancak ruyamda gorurum gıbıme gelıyo ayda 2 defa mutlaka gorurum bebegım oldugunu ama bılıyormusunuz o bıle mukemmel bısı ya bı defasındada emzırmıstım bebegımı ya muhtesem bıseydı tabı bunların hepsı sadece ruyamdaaaaa:60
senin yine üç kuruş pardon 3 puan daha iyimişşya ben gıdıp alım desende sen zahmet etme ben alırım derler ya oyy oyyy benımkınede ben bısı al demeden o hayatta almaz aklına gelmezzz aynen benımkınede 3 puan vereyım
kaynam kazan karı misali desenizeee cnmm bebenız olsun ondan baska kımseye duşmez merak etmeeee
senin yine üç kuruş pardon 3 puan daha iyimişş
evet rüyada görmek bile çok güzel bir duyguu .gerçeği kim bilir nasıldırrr:97:
herkesin rüyası gerçek olucak inşallah
ınsallah ya kızlar bısı soracam sızınkılerde her aradıklarında bebek yok mu bebek dıyolar mı ?yanı kaynanalar?
ınsallah ya kızlar bısı soracam sızınkılerde her aradıklarında bebek yok mu bebek dıyolar mı ?yanı kaynanalar?
bendee ruyamdaa hamıle olan bı tanıdıgımı gordum ve bebgın kalbi durmuş kurtaj yapacaklarrr yapılırken gordun bışeyle çekıp aldılar ve bebegıı bı kasenın içinee koydularr babsınaa dıyorumkıı al bakk bu bacakları fılen dıyorumm ayy ben kotu ruyaa gormusum demekkkı demeeee kıslarrr
benimki hiç sormuyoo ama her seferindee şu tanıdığınn 20 senden sonra oldu şunun 16 sene sonra olduu
sizde acele etmeyinn tedaviyide düşünmeyin doktırlar ne bileceklerr sabredin sizinde olacak demsii beni daha çok sinirlendiriyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?