oo senden korkulur vallaayok yok daha ıyıdır bılır o ıstedıgım eve gelmezse basına geleceklerı
bendee ruyamdaa hamıle olan bı tanıdıgımı gordum ve bebgın kalbi durmuş kurtaj yapacaklarrr yapılırken gordun bışeyle çekıp aldılar ve bebegıı bı kasenın içinee koydularr babsınaa dıyorumkıı al bakk bu bacakları fılen dıyorumm ayy ben kotu ruyaa gormusum demekkkı demeeee kıslarrr
benimki hiç sormuyoo ama her seferindee şu tanıdığınn 20 senden sonra oldu şunun 16 sene sonra olduu
sizde acele etmeyinn tedaviyide düşünmeyin doktırlar ne bileceklerr sabredin sizinde olacak demsii beni daha çok sinirlendiriyoo
ınsallah ya kızlar bısı soracam sızınkılerde her aradıklarında bebek yok mu bebek dıyolar mı ?yanı kaynanalar?
oo senden korkulur vallaa
evet kötü bir rüya ama geçen gün sanırım tostiydi bir yazıı paylaşmıştı kürtaj ile ilgilii o yazının etkisinden görmüş olabilirsin
kim olursa olsun şu soruyu soranlara acaip gıcık oluyorum ve ters tarafıma gelipte bozduğum çok olmuştur bu soruyu soranları
sen ona doktora gitmeyin dediği zaman desene sende o zaman hasta olunca doktora gitme
otur evde iyileşmeni bekle allah nasılsa verir şifanı desene sert bir tonda
kizlar cok gec oldu,benim cikmam lazim gorusuruz.ALLAHA emanet olun.fatosum yine de tesekkurler
kaynanam maşallahh 14 lük kız gibi bir hastalığı yokkii hastada olacağını sanmıyorumm vur patlasın çal oynasın tiplerdenn..hiç dert kahır çekmez öyle bir huyu yokturr hiç birşeye canını sıkmazz
valla artık bende bozuyorum mılletı napım yaaa onlarda benı uzuyooobende duymamazlıktan gelıyom artık kayınvalıdemı bunun ıcın aramıyomya dedım annen ne zaman sormıcaksa o zaman ararım ıyı etmısım demı kızlarrrr
herşeyn bir kolayı var yavrum aile içinde doktora gidecek biri oldumu hemen sok lafı benmi öğretecem bunları
herşeyn bir kolayı var yavrum aile içinde doktora gidecek biri oldumu hemen sok lafı benmi öğretecem bunları
en iyisini yapıyorsunn seni üzecek kimseye ne izin ver nede görüş
bak aferın ıpege ogrenmıs taktıgı valla tebrıkler ıpekkk
doğru diyorsun hiç aklıma gelmemişti kankii:44:..varyaa sende az değilmişsin heee neler çıkıyo altındannn
sende ole yap valla nurcan konusma canını sıkanlarla valla teyzemlerı falanda aramıyorum kımseyle gorusmuyom napım hepsı bı cınsssss
laf sokmada üstüme yoktur eşimde hep der kazık gibi sokuyosun vazgeçemedin gitti şu huyundan der
aynennn katılıyorumm bana bebegıı hatırlatacakk kimseylee görüşmüyorum iyi yapıyorummmmmm
laf sokmada üstüme yoktur eşimde hep der kazık gibi sokuyosun vazgeçemedin gitti şu huyundan der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?