Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yok yok daha ıyıdır bılır o ıstedıgım eve gelmezse basına geleceklerı
oo senden korkulur vallaa

evet kötü bir rüya ama geçen gün sanırım tostiydi bir yazıı paylaşmıştı kürtaj ile ilgilii o yazının etkisinden görmüş olabilirsin

evet dogru bırde bu varrr sankı onlar cekıyo ozlemınıde rahat rahat konusuyolar yaaaofff

ınsallah ya kızlar bısı soracam sızınkılerde her aradıklarında bebek yok mu bebek dıyolar mı ?yanı kaynanalar?

benımkıı hmn yanımda oturuyoo cnmm devamlıı soruyoooo ılk olsunn sonra korunurlarsa korunsunlar dıyooo delı oluyorum delııııııııı

oo senden korkulur vallaa

evet kötü bir rüya ama geçen gün sanırım tostiydi bir yazıı paylaşmıştı kürtaj ile ilgilii o yazının etkisinden görmüş olabilirsin

aa evettt olabılırrrrrrrrrr ama hıç korkmadım ruyadaaaaaaa olede rahattım ki anlatamammmmm

kim olursa olsun şu soruyu soranlara acaip gıcık oluyorum ve ters tarafıma gelipte bozduğum çok olmuştur bu soruyu soranları

valla artık bende bozuyorum mılletı napım yaaa onlarda benı uzuyooo bende duymamazlıktan gelıyom artık kayınvalıdemı bunun ıcın aramıyomya dedım annen ne zaman sormıcaksa o zaman ararım ıyı etmısım demı kızlarrrr

sen ona doktora gitmeyin dediği zaman desene sende o zaman hasta olunca doktora gitme
otur evde iyileşmeni bekle allah nasılsa verir şifanı desene sert bir tonda

kaynanam maşallahh 14 lük kız gibi bir hastalığı yokkii hastada olacağını sanmıyorumm vur patlasın çal oynasın tiplerdenn..hiç dert kahır çekmez öyle bir huyu yokturr hiç birşeye canını sıkmazz

herşeyn bir kolayı var yavrum aile içinde doktora gidecek biri oldumu hemen sok lafı benmi öğretecem bunları

en iyisini yapıyorsunn seni üzecek kimseye ne izin ver nede görüş

laf sokmada üstüme yoktur eşimde hep der kazık gibi sokuyosun vazgeçemedin gitti şu huyundan der

bravoo vallaa benımkıne gerek kalmıyooo artık kocam annesı aradıgında bana vermıyo tlfnuuuu artıkkkkkkkk suan musaıt degıl dıyooooo napalım bızde bole kurtuluyozzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…