günaydınn arkidişlerrr :92:
minnak mellikemmm ne oldu sana öyle yaa neden böyle bişey oldukii çokmu oldu kanamann canımm ?.çok geçmiş olsunn .inşallah dr un dediği gibi çatlayan yumurtadan olmuştur ...
ya sorma yurcanım bende dengeler mafiş valla anlamadım ama gidicem en yakın zamanda adam gibi bi doktora ama inan fırsat bulamıyorum iyice derbeder oldum veee en önemlisi sizi çok ösledim beeeen
kısma sevdam gidicem ama dediğim gibi zaman kolluyorum benim nunu iyice şaşkaloz oldu sanırım var bir sorun ama hayırlısı.senide çok öslediiiimsen geçen adetinden beridir gitmdin dimi doktoraaNeden kendini ihmal ediyosun bölee hemen git minnak doktora ne var ne yok iyice bakılsın :92:
iyiyim söslüm çok şükür kaçak gibi arada zınk diye uğrayıp gidiyorum neyseki birilerini buldum leydiiiim nasılsın annem görüşmeyeli söslüm sen nasılsın haberler var mı yeni haydin baaa özet geçin
tabi canım toceden habersiz olmaz zatenn bende önce danıştımm izin aldımm öyle katıldımmiyiyim yurcanım yavrum he valla bugün okudum mesajını daha toce gelsin danışayım malum ben habersiz tuvalete gitmiyom ya pufff öle işte ama şahsım gümbür gümbür katılma taraftarı bu da biline parantez içinde.nasılsın ballı çöreeem görüşmeyeli var mı ilginö gelişme
fatoşşşşşşşş
dr gittin mi bacım
bu gün sohbet vardı oraya gittim hiç giremedim
yarında bende yasin okunacak akşama anca girerim herhalde
hadeee vallaha mı bak söslünün haini böle oluyo zannımca hiç bişe demiyor dom dom kurşunu amanın amanın hemen nikahı basarık o vakıt he he günü geçen geçene bu ara ama sonuç yok son sürüm testlerde var bi mokluk amma neyse.ballıçem yurcanım ben sana yarın özelden ahaber veririm en geç çekiliş olayını olar dimi annem.şimdi kaçayım pc başında baskın yemiyim daha çorba yapıcam.öpüyorum hepinizi en salyalısından aha aha hasretten ötürü amma tiskinmeyin he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?