Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam hatun güzelleri nasılsınız,gelemedim epeydir yine aynı terane okulda işler yoğun toplantı falan derken dün zaten akşam geldim eve bugün ancak fırsat bulabildim. offf özlüyorum ya çok uzak kaldım beni unutmayın nooolaaaaar

iyiyim söslüm çok şükür kaçak gibi arada zınk diye uğrayıp gidiyorum neyseki birilerini buldum leydiiiim nasılsın annem görüşmeyeli söslüm sen nasılsın haberler var mı yeni haydin baaa özet geçin

minnak melike hoş geldinn nasılsın canımm ...çok özledikk seni.. laa sana özelden mesajj atmıştım almadınmı mesajımı ..hepimiz seni bekliyoruz ona göre çekilişi yapıcazz

aloooo hatun kişiler napıyosunuz hadiiii yazın bişeyler zaten birazdan mutfak mesaim başlıcak kaçanzi moduna giricem

iyiyim yurcanım yavrum he valla bugün okudum mesajını daha toce gelsin danışayım malum ben habersiz tuvalete gitmiyom ya pufff öle işte ama şahsım gümbür gümbür katılma taraftarı bu da biline parantez içinde.nasılsın ballı çöreeem görüşmeyeli var mı ilginö gelişme

yokk soslumm hıcbırr hberrr yookk sadecee herkess senıı cok ozledııııııı bunu ıyı bılıyorumm leydımdee gecmısee daldıı sanırımm cıkmakk bılmıyooo yasemın gecmışi bırak gelecege bakkkkk

tabi canım toceden habersiz olmaz zatenn bende önce danıştımm izin aldımm öyle katıldımm
ilginç bir gelişmee olarak senin söslünün günü gecikmiş tamı tamına 5+3 hafta olmuş 3 gün önce idrardan baktı negatif çıktı ama bizim hala umudumuz var cumartesi günü doktora gidecek inşallahh müjdeli haberler alır doktordan

fatoşşşşşşşş
dr gittin mi bacım
bu gün sohbet vardı oraya gittim hiç giremedim
yarında bende yasin okunacak akşama anca girerim herhalde

hadeee vallaha mı bak söslünün haini böle oluyo zannımca hiç bişe demiyor dom dom kurşunu amanın amanın hemen nikahı basarık o vakıt he he günü geçen geçene bu ara ama sonuç yok son sürüm testlerde var bi mokluk amma neyse.ballıçem yurcanım ben sana yarın özelden ahaber veririm en geç çekiliş olayını olar dimi annem.şimdi kaçayım pc başında baskın yemiyim daha çorba yapıcam.öpüyorum hepinizi en salyalısından aha aha hasretten ötürü amma tiskinmeyin he

ayyy çok özlemiştimm bu sözlerinii çok şekersinn yaaa
tamam canımm hayırlı haberlerini bekliyorumm .toceden izin almaya çalışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…