begenmedin mii ipemmmmm
hepnıze cok tesekkurler.bu arada kocam geldııı cıkıyom ben herkese ıyı aksamlar...yarın sabah erkenden gıtcem doktora dua edın ınsallah yumurtalar coktur ve buyumusturrrrr..:80::80::80::80::80::80::80::80:
ne b ılemm beeeeeeee tam olarak bılmedıgımıı soylemiştimm sen onu bunu boşver benım belım cok agrıyoo acep adet mi olacammmm
hepnıze cok tesekkurler.bu arada kocam geldııı cıkıyom ben herkese ıyı aksamlar...yarın sabah erkenden gıtcem doktora dua edın ınsallah yumurtalar coktur ve buyumusturrrrr..:80::80::80::80::80::80::80::80:
hamileliktede bel ağrısı oluyo fatoşş kırmızı kartı görmediğin sürece umut var demektir
kızlar bende çıkıyorumm benim eşimd egeldii .görüşürüzzz
gülmekten bayıldım ne beğenmemesi çok beğendim hatta bundan sonra parola olsun bu
hamile kalan mercimek fırında diye yazsın
selam kızlar.....
allah kolaylık versin duru yarında yoksun bütün işler bugüne kaldı dimi
mrblar ben yeni üyeyim bende 1 yıldır korunmuyorm tüm testleri yaptırdım temiz çıktı fakat olmuyor :44:
çalıştığım için doktorlara çok vakit ayıramıyorum bunu kafama çok takmaya başladımm
kızlar 2gündür kurandı bugünde nüfus müdürlüğünde işlerim vardı...gelemedim..ayyyyyyyyyy dışarı çıkmak istemiyorum..artık...sanki saatlerce yol yürümüşüm..gibiyim...en iyisi evde oturmak....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?