Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hepnıze cok tesekkurler.bu arada kocam geldııı cıkıyom ben herkese ıyı aksamlar...yarın sabah erkenden gıtcem doktora dua edın ınsallah yumurtalar coktur ve buyumusturrrrr..:80::80::80::80::80::80::80::80:

ne b ılemm beeeeeeee tam olarak bılmedıgımıı soylemiştimm sen onu bunu boşver benım belım cok agrıyoo acep adet mi olacammmm

hamileliktede bel ağrısı oluyo fatoşş kırmızı kartı görmediğin sürece umut var demektir

kızlar bende çıkıyorumm benim eşimd egeldii .görüşürüzzz

hamileliktede bel ağrısı oluyo fatoşş kırmızı kartı görmediğin sürece umut var demektir

kızlar bende çıkıyorumm benim eşimd egeldii .görüşürüzzz

görüşürüzz cnmm byyy benedee cıkıcamm belımm çatlıyooo ipemm senı yalnız bırakacam aama ınsallah gelırımm yıneeeee kızmaa damammııı optum byyy

cicoşlaaaarrr size bire bakiimm dedim çıkcam şimdi
giremedim gün içinde işleri yetiştiriyorum annammmmmm 1 dosya kaldııı bitmesine bende bittimm

mrblar ben yeni üyeyim bende 1 yıldır korunmuyorm tüm testleri yaptırdım temiz çıktı fakat olmuyor :44:
çalıştığım için doktorlara çok vakit ayıramıyorum bunu kafama çok takmaya başladımm

selam kızlar.....

hoşgeldin canım nasılsın

allah kolaylık versin duru yarında yoksun bütün işler bugüne kaldı dimi

sağol ipeğim elimdeki iş vardı ya işte onla boğuşuyom daha önce yapmıştım zaten al kopyala yapıştır ama el oyalıyo işte

hoşgeldin canım

kızlar 2gündür kurandı bugünde nüfus müdürlüğünde işlerim vardı...gelemedim..ayyyyyyyyyy dışarı çıkmak istemiyorum..artık...sanki saatlerce yol yürümüşüm..gibiyim...en iyisi evde oturmak....

dışarı çıkmak benim içinde çok büyük eziyet doktor yürüyüş yap dedi ona bile başlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…