Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada 9 kişiyiz şuanda minnak melike katılamazsa tubiş 2 kişiye alıcakmış hediyesini öyle dedi

ben daaha 50 taneyi okudum o yüzden sordum bu akşam bitiririm ben yazamazsam bilki okudum kedersizim

slm şekerlerrr göbüşü yüklücektim dün gözterecektim ama giremedim nete neyse sonra yüklerim öpüldünüz

oyyy maşallahhh kuzumaaa Allah nazarlardan saklasınnn ne güzel bir göbek o öyleee
canımm benimm birde kilo aldım diyee üzülüyordunn manken gibisinn allamaa
Allahh hayırlı doğumlar nasip etsin canım sağlıkla al kucağına oğluşunuu

Son düzenleme:
eee diğer kızlar görmeden silemk zorunda kalacaksınn biliyorsun yarım saat geçerlii edit
hem silmene gerek yok bencee yüzünü çekmemişsin sonuçtaa

gardaşımm msnye gelsene .konuşacaklarımız var

canım Melikeciğimmm ne tatlı hamişlik böleee nasıl yakışmış maşallah maşallah inşallah hayırlı ve sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim

eee diğer kızlar görmeden silemk zorunda kalacaksınn biliyorsun yarım saat geçerlii edit
hem silmene gerek yok bencee yüzünü çekmemişsin sonuçtaa

gardaşımm msnye gelsene .konuşacaklarımız var
anamm yirimm kıs seniii ayyy ne datlı şiiler didin gıı Allah razı olsun aplamm kurban olduğum sizlerede nasib etsinn inşalahhh
anaaa editt yok artıkın
11 kilo aldımm bebekimmm tamıtamınaa datlumm gı ben görmedimm seniiii((
kaçırdımmm
canım Melikeciğimmm ne tatlı hamişlik böleee nasıl yakışmış maşallah maşallah inşallah hayırlı ve sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin Rabbim
oyy saol bidenemm Allah razı olsunnn Rabbim sanada nasib etsinn quzumm inşalahhh karnın böle şişsin inşalahhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…