Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle

ALLAHIM TUĞBA VE SİNAN KARDEŞİMİZEE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..EVLERİNE HUZUR.MUTLULUĞU EKSİK ETME...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

amiiin allah herkese yuvasında huzur sağlık versin

evet durucum rahatlayamadım işten yana şimdide borcu yoktur yazısı alcaktım netten ama baktımki ceza kesilmiş ve bende yazıyı kamuya gönderip ödeme yapacaklardı..işin garip tarafı tahakkuku ocak dönemine kesmişler ama ben temmuzda borcu yoktur almışım,hemde kesilen bedeli ben ödemişim elimde evrak var..bu devletinm işleri hep uğraştırmak vergi dairesi işim çıktı bugün bide,maaşlar,ödemeler derken bide bu ...anam ne konuştum heee :))

evet bende meraklanıyomda olsun güzel merak bu kızlar

bu arada gönderiliş tareihini herkes kendine göre ayarlasın son zamana elinde olacak şekilde bazıları uzak bazıları yakında onu bence kendimiz belirleyelim ne erken elde olsun ne de geç

aminnnnn allah hayırlısıyla melegine kavuştursun tuba arkadasımızı ve huzur versin yuvasına mutluluk versin inş.

aminnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tüm kalbimle

amiiinnnnnnnnnnnnnnnn allah bütün dilekleirmizi kabul etsin

sevdam çok fazla gelemiyonya birkti kuzum biriktiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…