evet sen daha bu topiğe yeni gediğin zaman hatta daha gelmemiştinn:) rüyamda tanımadığım yeni bir üyenin hamile oduğunu görüyordum bir kaç gün sonra sen geldin ve hamile olduğunu öğrendik :))
iş çıkışı gitsen olmazmıpara çekmem lazım dışarı çıkmak istemiyorum
nurcanımm ermişmisinn cnmmm sennn benii görmediiinnnn beennnnnn deilimm o zmnnnnnn
nurcanımm ermişmisinn cnmmm sennn benii görmediiinnnn beennnnnn deilimm o zmnnnnnn
valla mı hatırlamıyom bak bu olayı ee beni ne zaman görüyon :)) sahi görmüştün deme ikimiz doktora gidiyoduk yani tüp zamanı olar :))
iş çıkışı gitsen olmazmı
ona bakarsann leydimi .ipeğide görmedimm herkesi göremiyorumm :)) ilham gelmesi lazımm heheheee
bu fatoşun soruları beni öldürecekk :))
evet öyle görmüştümm du bakalımm şu evi satarlarsa seninle aynı zmanda tedaviye başlarız belkii ..tabii bizede hasılat düşerse
kendime canım param bittiIşyerine mi çekicen ipeğimm aslında dışarısı çok güzel biraz gezmiş olursun
iş çıkışı ters yerde kalıyo bankamatik yemek yiyince çıkarımiş çıkışı gitsen olmazmı
ona bakarsann leydimi .ipeğide görmedimm herkesi göremiyorumm :)) ilham gelmesi lazımm heheheee
beni de itiraf etmem gerekirse beni sinirden öldürecek ben bu kadar enteresan birini daha önce görmedimbu fatoşun soruları beni öldürecekk :))
yaa nieee öleee diyosunnnnnnnbu fatoşun soruları beni öldürecekk :))
he yaa ne iyi olurdu valla hep beraber mevlüt örtülerimizi takıpp dua ederdkk..lahmacunlarda bir güzel götürüdükktuğbişin mevlütü nasıl geçiyodur acabaa ..keşke hep birlikte olsaydık orada ne güzel olurdu
oofff kızlar ya sizinle şöle iyi bir muhabbet etmek istiıorum ama nerdeeeeeeeee...beni bana bırakıolar mı ki....kocam gelcek şimdi yemek hazırlayacam sonra mevlüt var kayınvalidemle orya gitcez neyse ben çıkıorum bana kızıosunuz belki doğru dürüst gelmiıorum valla gelemiorum sakın yanlış anlamayın üstüste ewde olmadığım zamanlar oluor yetişemiıorum çevre çoook ...inşalla ezan okunuo burda isze en yakın zamanda hamileyiiiiiim demek istiorum kadersizin rüyasıda gerçek olur amiin aminn ;!!!!!!hade öpüldünüz akşama görüşürüüüük
yaaaa ama niee ölee diyosunuzzzz gerçekten çok üzüldüm farkındaa deilsinizzzzkendime canım param bitti
iş çıkışı ters yerde kalıyo bankamatik yemek yiyince çıkarım
beni de itiraf etmem gerekirse beni sinirden öldürecek ben bu kadar enteresan birini daha önce görmedim
kızlar kaçıyorum misafirler gelir yavaş yavaş grş yasınden sonra
he yaa ne iyi olurdu valla hep beraber mevlüt örtülerimizi takıpp dua ederdkk..lahmacunlarda bir güzel götürüdükk
Inşallah canım o günler yakın az kaldı
Tuğbişin mevlütü nasıl geçiyodur acabaa ..keşke hep birlikte olsaydık orada ne güzel olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?