Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

evet sen daha bu topiğe yeni gediğin zaman hatta daha gelmemiştinn:) rüyamda tanımadığım yeni bir üyenin hamile oduğunu görüyordum bir kaç gün sonra sen geldin ve hamile olduğunu öğrendik :))

valla mı hatırlamıyom bak bu olayı ee beni ne zaman görüyon :)) sahi görmüştün deme ikimiz doktora gidiyoduk yani tüp zamanı olar :))

valla mı hatırlamıyom bak bu olayı ee beni ne zaman görüyon :)) sahi görmüştün deme ikimiz doktora gidiyoduk yani tüp zamanı olar :))

evet öyle görmüştümm du bakalımm şu evi satarlarsa seninle aynı zmanda tedaviye başlarız belkii ..tabii bizede hasılat düşerse

iş çıkışı gitsen olmazmı

ona bakarsann leydimi .ipeğide görmedimm herkesi göremiyorumm :)) ilham gelmesi lazımm heheheee

inşaallah bende onlardan olurummm benımdee melegım karnımdadırr yanii MERCİMEK FIRINDA dırrrrrrrr hahahyyy hepimizinn mucizesii gelsin en yakın zaman da inşallahhhhhhhhhhh

oofff kızlar ya sizinle şöle iyi bir muhabbet etmek istiıorum ama nerdeeeeeeeee...beni bana bırakıolar mı ki....kocam gelcek şimdi yemek hazırlayacam sonra mevlüt var kayınvalidemle orya gitcez neyse ben çıkıorum bana kızıosunuz belki doğru dürüst gelmiıorum valla gelemiorum sakın yanlış anlamayın üstüste ewde olmadığım zamanlar oluor yetişemiıorum çevre çoook ...inşalla ezan okunuo burda isze en yakın zamanda hamileyiiiiiim demek istiorum kadersizin rüyasıda gerçek olur amiin aminn ;!!!!!!hade öpüldünüz akşama görüşürüüüük

Işyerine mi çekicen ipeğimm aslında dışarısı çok güzel biraz gezmiş olursun
kendime canım param bitti
iş çıkışı gitsen olmazmı

ona bakarsann leydimi .ipeğide görmedimm herkesi göremiyorumm :)) ilham gelmesi lazımm heheheee
iş çıkışı ters yerde kalıyo bankamatik yemek yiyince çıkarım
bu fatoşun soruları beni öldürecekk :))
beni de itiraf etmem gerekirse beni sinirden öldürecek ben bu kadar enteresan birini daha önce görmedim

tuğbişin mevlütü nasıl geçiyodur acabaa ..keşke hep birlikte olsaydık orada ne güzel olurdu
he yaa ne iyi olurdu valla hep beraber mevlüt örtülerimizi takıpp dua ederdkk..lahmacunlarda bir güzel götürüdükk

İNŞALLAH CANIM O GÜNLER YAKIN AZ KALDI

kendime canım param bitti

iş çıkışı ters yerde kalıyo bankamatik yemek yiyince çıkarım

beni de itiraf etmem gerekirse beni sinirden öldürecek ben bu kadar enteresan birini daha önce görmedim
yaaaa ama niee ölee diyosunuzzzz gerçekten çok üzüldüm farkındaa deilsinizzzz

he yaa ne iyi olurdu valla hep beraber mevlüt örtülerimizi takıpp dua ederdkk..lahmacunlarda bir güzel götürüdükk

Inşallah canım o günler yakın az kaldı

yaa bize 2 lahmacun yetmezdi nurcanım o yüzden mevlüte çağırmazdı bizi yada tuğbiş kaş göz yapardı az yiyin diye :))

ya bu arada smileler nerde

kızlar paşa uyandı bu arada ben bir türlü fırsatını bulup egeye hem bebek mevlütü hemde sünnet mevlüdü okutamadım

Tuğbişin mevlütü nasıl geçiyodur acabaa ..keşke hep birlikte olsaydık orada ne güzel olurdu

inşallah bu mevlüt bütün sıkıntılarının sonu olur ...geçen hafta bnede mevlğte gittim ikramlar çok hoşuma gitti
kısmet olursa bende mevlütümde öyle düşünüyorum önce pilavla salata ve ayran ikram edildi sonra çayla
kurabiye kek şekerpareli bir tatlı tabağı ikram edildi çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…