- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar....şuan kimsecikler yok ama olsun..ben yinede sizler varmış gibi ..yazayım...gelince okursunuz...çekilişlerde yapılmış..hadi hayırlı olsun....
fatmacığım...inşallah hamiledirsin...inşallah burdaki tüm arkadaşlarımız hamile kalıp bebeklerini kucaklarına alacaklar...hepimiz..inşallahhhhhhhhhhhh
canım 10 dk bekle diyo bekliyorum mesajını gördüm cevaplıycam canım
tosti herkese farklı kişiler çıkıyo senin aldığın sana hediye göndermiyo tamamen şans
fatoş durumunda bir değişiklik yok değilmi
acabaaaaaaaaaaaaaaa
yokkk cnmm aynıı nee gelen varr ne gidenn yarın doktoraa gidecemm ALLAH kısmet ederseeeee
hoşgeldin fatoş
inşallah hayırlısı olsun canım dediğim gibi hiç bir belirtiyi adet olacağına yorup dikkatsizlik yapma sakın
günaydınn topiğimin gülleri
eliffcim hakkında hayırlısı olsun istanbuldaa bir çok başarılı merkez var ama hangisi daha iyi bir fikrim yok araştırmaya başla istersen ..iki gece önce seni rüyamda görüyordum kızlarada dün anlattım ...hamileyimmm diyee uzun bir mesaj bırakıyordunn hayırolsun benim rüyalarım genelde çıkarr:) inşallahh tez zamanda müjdeli haberlerini verirsin bize canım
kadersizim ne diosun ya!!!inşallah ya inşallah nası sevindim rüyan çıkar çok temiz kalplısın arkadaşım ayyy bian önce burda müjde vermeyi nasıl isterim ...içime nası su serptin oyyy hadi inşallah rabbim burdaki herkese burda müjdeler vermeyi nasip etsın şu cuma vakti..
YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
ALLAHIM TUĞBA VE SİNAN KARDEŞİMİZEE KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..EVLERİNE HUZUR.MUTLULUĞU EKSİK ETME...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
bende soğuk süt içemiyorumm sıcak ve şekerli içerimmbenim hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri sıcak süttür kesinlikle içemem kokar
soğuk süte bayılırım ben başka bir öneri bekliyorum
eğer senin dediğin gibi olduysa eşleşme .ozaman herkes kime çıktığını biliyooya kızlar bişey sorcam benim hediye aldıgım mı bana hediye alacak yoksa süpriz mi
evet sen daha bu topiğe yeni gediğin zaman hatta daha gelmemiştinn:) rüyamda tanımadığım yeni bir üyenin hamile oduğunu görüyordum bir kaç gün sonra sen geldin ve hamile olduğunu öğrendik :))elifcim kedersizim rüyaları cıkıyor inş. senin kide cıkar
ben hamile kaldıgım ayda görmüştü :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?