kızlar ilerde bizlerde kaynana olucaz bizim içinde yazıcaklar böyle
az önce dedim ya kesin bana şişko koca karı diyecekk cadaloz gelinimmm
banada çok bilmiş şişko der kesin :2:
belli ediyormuyum kaynanaya bilmiyorum ama bende içten içe sevmiyorum onu bazı hareketlerini gördükçede sevmiyeceğimm ..ayrımcılık yapması beni çok üzüyookaynanamız gibi olursak derler tabe...aman napalım ben şahsen yüzüne bi saygısızlık etmıorum arkasından da valla bi burda ediorum herkes beni kaynanasını çok seven gelin die bilior anneme bile anlatamam gıcık oldupumu kaynanama...
belli ediyormuyum kaynanaya bilmiyorum ama bende içten içe sevmiyorum onu bazı hareketlerini gördükçede sevmiyeceğimm ..ayrımcılık yapması beni çok üzüyoo
benim de tek bir görümcem varr ..aramızz çok çok iyi olmasada idare ediyoruzz .daha 17 yaşındaa ..hemen kanıyoo tatlı bir dil onu sevindiriyo.. ama sinirlenincee bir okadarda alevleniyoo ,onun dikine gitmiyorumm gitmediğim sürece iyiym ama eltimle hiç anlaşmazlarrbenim kaynananın yanında bi eşantiyonu var cadı görümcem anam ewli onunda kaynanası var görümcesi var araları hiç iyi değil ibret alıp adam gibi olacağına kendi gördüğü muameleyi bana yapıor görümcem ahhkkk ama küsüm konuşmuorum anasına tahammül ediırom kızına asla edemem..
benim de tek bir görümcem varr ..aramızz çok çok iyi olmasada idare ediyoruzz .daha 17 yaşındaa ..hemen kanıyoo tatlı bir dil onu sevindiriyo.. ama sinirlenincee bir okadarda alevleniyoo ,onun dikine gitmiyorumm gitmediğim sürece iyiym ama eltimle hiç anlaşmazlarr
senin görümcen küçük daha elinde büyüyo bir nevi onun için bundan sonrada çok sorun çıkarcağını sanmıyorum
benimde işlerim var burayı bırakıp gidemiyorum .çıksam iyi olacak aslındaa
haa bu arada yarınn yeteneksiniz türkiye aydın üniversitesine geliyo eşimle gidecez .
tabii yarışmacı olarak değill seyirci olarakkk
kızlar duydunbuzmu bilmiyorum ama acun eşinden ayrlıyormuşş, üniversiteli bir kıza aşık olmuş..geri zekalıı
ya şimdi sende çıkarsan ben mecbur işlerimi yapıcam of ya
evet elimde büyüdüü sayılır ..az banyosunu yapmadımm cadalozun
yeni evlendiğim zaman 9-10 yaşındaydı ..sabahın köründee okula gidecek diyee beni uyandırırdıı saçlarını benim taramamı isterdii ..duygulandımm yaa
e ben çıkayım ozamann
yap işlerini canımm birkincee zor oluyo bu sefer
allah bozmasın aranızı canım bence eşinin ailesinde şöyle kafa dengi tam olarak olmasada
arkadaş gibi olacağın biri olması güzel bi şey bende maalesef yok
dediğim gibi aside oluyo görümcem. ama aramızdaa çok uzun kırgınlıklar olmazz ..
eşinin ailesindee sana arkadaş olan biri varr bence iyi düşünn :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?