mutfağa girsem iyi olacak
hade kızlarr görüşmek üzere
mutfağa girsem iyi olacak
hade kızlarr görüşmek üzere
amiin inşallah
benım ıkıncı asılamam ıpek ama cok umutsuzum bırıncısının degeri 0.1 cktı buda ole olacak dıye cok korkuyorum...
ben hoşbulduk diyene kadarrr nurcanım gitmiş
ipeğim nasılsın bir tke sen varsın galiba
iyiyim canım sen nasılsın
bende iyiyim canım elimde proje bitti 109 sayfaburayada gelemedim şimdi adreslerle haşır neşir olimm ayıp oldu herkese yaaa :26:
ben geldim kızlar kankim hoşbuldum
bebiş çok iyiydi bacaklarını sallıyodu tipsiz
2li test için kan verdim cumartesi sonucu belli olucak
bu arada doktor resmen diyete soktu beni yasaklar fazlalaştı çok moralim bozuk
böyle hamilelikmi olur ben ne yicem dedim doğurduktan sonra istediğini ye şimdi yiyemezsin dedi :84::84::84::84::84::84::84:
ben kurbanıma dün size gösterdiğim atkıyı kendisine örüyorum aslında ama gönderip göndermemkte kararsızım yaaa kullanırmı aceppp ..
kurbanımm sana sesleniyorummm atkıyı beğendinmiii
canım tertemiz sağlık dolu güzel sonuçlar al inş.. e artık birazcık dayanman gerekiyo demekki hamile olmayıp normal diyette olsaydın çok şey yazardımdaaaaa kıyamadım şimdi
eveeeettt ellerine sağlık
slm cicoşlar nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo ooh ne güzel böylede devam etsin inş..durucuk şekercik bana şu şuh hatunun adresini vermezsen bak burda ismini yazarım heeefacedende yazabilirsin müsait olunca ben ayın 23,25 gibi göndermeyi düşünüyorum hedayeler hazır..ya aslında seninde emeğin var sende adresini versen durucuk seninde göynünü alsam diyorum ne dersin güzel afeet
slm cicoşlar nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo ooh ne güzel böylede devam etsin inş..durucuk şekercik bana şu şuh hatunun adresini vermezsen bak burda ismini yazarım heeefacedende yazabilirsin müsait olunca ben ayın 23,25 gibi göndermeyi düşünüyorum hedayeler hazır..ya aslında seninde emeğin var sende adresini versen durucuk seninde göynünü alsam diyorum ne dersin güzel afeet
ipeğim geçmişi okuyamadım 2li test yapuldımı annaammm yirim ben mercimeği
bende yasaklıydım biliyon moralim çok bozuluyodu ama bebek için sağlılkı besleniyosun hem ayrıca çok kiloda almayacaksın bunları düşün olurmu
kesinlikle yapmak lazım önce sağlık cicimmaslında tubişim ben diyet yaptığım zamanlarda ne ye dedilerse şimdide sadece onları ye dedi
tabi ben bu seneyi biraz daha rahat geçirdiğim için biraz şok oldum benim doktor birde çok rahat
bir adam bu kadar sıkı bir liste vereceği aklıma gelmiyodu açıkçası o da şaşırttı beni ve de gözümü açtı
eğer böyle rahat bir adam bu işin üzerinde duruyosa dediklerini yapmak lazım ...birde çok teşekkür ederim canım
kankim gibi davranmadın şefkatle moral verdiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?