Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende iyiyim canım elimde proje bitti 109 sayfa burayada gelemedim şimdi adreslerle haşır neşir olimm ayıp oldu herkese yaaa :26:

niye ayıp olsun bizim bu çekiliş işi de az bi şey değilki zaman alıyo daha vakit var nasılsa
birde duru özel mesaj göndermen zor oluyo ya istersen mail adresini bildiklerine mail at daha kolay olmazmı

canım tertemiz sağlık dolu güzel sonuçlar al inş.. e artık birazcık dayanman gerekiyo demekki hamile olmayıp normal diyette olsaydın çok şey yazardımdaaaaa kıyamadım şimdi

ben kurbanıma dün size gösterdiğim atkıyı kendisine örüyorum aslında ama gönderip göndermemkte kararsızım yaaa kullanırmı aceppp ..

kurbanımm sana sesleniyorummm atkıyı beğendinmiii

eveeeettt ellerine sağlık

slm cicoşlar nabersiniz herkes iyi gibi görünüyo ooh ne güzel böylede devam etsin inş..durucuk şekercik bana şu şuh hatunun adresini vermezsen bak burda ismini yazarım heeefacedende yazabilirsin müsait olunca ben ayın 23,25 gibi göndermeyi düşünüyorum hedayeler hazır..ya aslında seninde emeğin var sende adresini versen durucuk seninde göynünü alsam diyorum ne dersin güzel afeet

aslında tubişim ben diyet yaptığım zamanlarda ne ye dedilerse şimdide sadece onları ye dedi
tabi ben bu seneyi biraz daha rahat geçirdiğim için biraz şok oldum benim doktor birde çok rahat
bir adam bu kadar sıkı bir liste vereceği aklıma gelmiyodu açıkçası o da şaşırttı beni ve de gözümü açtı
eğer böyle rahat bir adam bu işin üzerinde duruyosa dediklerini yapmak lazım ...birde çok teşekkür ederim canım
kankim gibi davranmadın şefkatle moral verdiğin için

ipeğim geçmişi okuyamadım 2li test yapuldımı annaammm yirim ben mercimeği
bende yasaklıydım biliyon moralim çok bozuluyodu ama bebek için sağlılkı besleniyosun hem ayrıca çok kiloda almayacaksın bunları düşün olurmu

benimde aklıma gelmişti duruya da hediye göndermek durucum adres verirsen süper olur

kızlar bir rüyam var
bu gece rüyamda iki komşum bana gelmiş ikiside hamile birde esmerce saçlı sakallı bi bey var oda balkon ve yatak odamın ışığını değişmeye gelmiş balkonuma sarı lamba takıyo yatak odama ise masmavi bir ışık taktı odamın içi maviydi yani neyse burda yakınımda sayılan bir türbe var gerçekte bendeki iki hamile hatunu alıp oranın yolunu tutuyoruz yolda grup grup topluluklarla karşılaşıyoruz kazıklarına atlarını bağlamış gruplar hamiş hatunlar yola devam ederken ben atı bağlı bi beyin yanına gidiyorum o bana bişeyler söylerken yoldan at arabasıyla geçen bi grup var bende koşup biniyorum dar bi yoldan at arabasıyla gidiyoruz ama neteye hatırlayamadım...

Son düzenleme:

tubişim sana gönderdim almadınmı şekeriimmmm

evet canım cumartesi belli olucak ...ultrasonda baktı inceledi gayet iyiymiş benim tipsiz ayaklarını sallıyodu
ayrıca teyzesi biz büyüdük artık mercimek değiliz ...yasaklar kolay şeyler durum arada ağır gelse de katlanırız
sağlıkla bu iş devam etsin yeter bana

kesinlikle yapmak lazım önce sağlık cicimm
ya dedim ya hamile olmasaydın ben farklı tesellide bulunurdum da kıyamadım işte recalar feda olsun siye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…